sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γάτες μου τώρα ενηλικιώθηκαν και μπορούν να ζευγαρώσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω σκεφτεί τί θα κάνω σε κάθε περίπτωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ανθρώπους που έχουν ζώα ράτσας. Έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που έχουν και θέλουν αποκλειστικά "καθαρόαιμα" και με αυτούς που εκτρέφουν και πωλούν ζώα,ακόμα και αν τα χρήματα προορίζονται αποκλειστικά για τα ζώα.
Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, και επειδή για μένα το mycat είναι εκτός των άλλων και ένας τρόπος ψυχαγωγίας δεν θέλω καθόλου ούτε να τσακώνομαι ούτε να δημιουργώ εντάσεις, γι'αυτό δεν θα το συνεχίσω άλλο. Εξάλλου και η όλη συζήτηση είναι εκτός θέματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Και αν εγώ είμαι ανίδεη σχετικά με τα εκτροφεία, τότε εσύ είσαι σίγουρα για τη δυστυχία των ζώων που ζουν στο δρόμο. Απ'ότι έχω γράψει δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα! Ε...δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Μην προσπαθείς να πείσεις ότι κάνεις και λειτούργημα. Λέγε όσο θες τον εαυτό σου κοροϊδεύεις. Ωραίο χόμπυ!
Σύμφωνα με τη λογική σου και εγώ θα αρχίσω να εκτρέφω ψηλά ξανθά γαλανομάτικα μωρά μιας και εκλείπουν στην Ελλάδα και έχουν πολύ πέραση!Θα τα πουλάω και τα χρήματα θα πηγαίνουν για τις σπουδές τους! Τα άλλα που ξεροσταλιάζουν στα ορφανοτροφεία, καλά να πάθουν αφού δεν έχουν "ωραία" γονίδια.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνε μια λέσχη που θα μισεί τις κακούργες γάτες ράτσας και τους διαβολικούς εκτροφείς.

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εσύ θα πρέπει να μάθεις να μιλάς, και όταν τα βρίσκεις σκούρα να μην λες δεν θα ασχοληθώ άλλο, αλλά μάλλον κάποιοι έχουμε μεγαλώσει διαφορετικά...

Μάλλον θα έπρεπε να είχα ανατραφεί σε εκτροφείο σου!

Μόνο έτσι μπορώ να σου απαντήσω γιατί διαφορετικά θα φάω ban και πραγματικά δεν λέει για χάρη σου!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν λεω βεβαια οτι ολοι πρεπει να ειναι ετσι ο καθενας μπορω να διαλεγει εκτος απο το φυλο και την ηλικια και το χρωμα του τετραποδου φιλου του αυτο δεν ειναι κακο
αλλα το χαζο ειναι να λεει καποιος: ''..α.. δεν μπορω να παρω ζωακι απο το δρομο γιατι οι γονεις του και το ιδιο θα εχει ερθει σε επαφη με ζωο του δρομου!!''
οπως λεει και μια συμμαθητρια μου και μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι!!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Το να κανεις αυτο που αγαπας "δουλεια" σιγουρα πρεπει να αποδιδει και οικονομικα σε καποιο βαθμο η να εχει μια τετοια προοπτικη. Κανεις επενδυει και περιμενει (μαλλον σρ αυτη τη φαση βρισκεσαι ε

Παιδια οσο τηρουνται αυστηρα ιδανικα καλες συνθηκες για τα ζωακια δεν βρισκω κατι τοσο φοβερο στην υποθεση. Ενταξει συμφωνω για τα αδεσποτα (εμενα κ τα τρια αδεσποτα ηταν), αλλα ειναι οντως θεμα των Δημων, ασχετα με την ανικανοτητα των περισσοτερων. Θεωρω πως μεγαλη μεριδα οσων εχουν γατακι ρατσας αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα να το αποκτησουν, απλα δεν θα επαιρναν γατακι. Ενω μπορει να αγαπουν παρα πολυ το γατακι ρατσας που εχουν. Τωρα γιατι νοιωθει κανεις ετσι, δυσκολο να εντοπιστει και να μπει σε καλουπι....
Τελικα αυτο που μετρα ειναι να αγαπας και να φροντιζεις το ζωακι σου υπευθυνα, ετσι δεν ειναι;;;
Ismini
Διάσημο μέλος
Μπορεις και στην Ελλάδα να το κάνεις αυτό. Υπάρχει ο Αρκτουρος, το ΕΚΠΑΖ και άλλοι.Ismini, όπως υπάρχουν άλλοι σκύλοι για κυνήγι, άλλοι για φύλακες και άλλοι για συντροφιά, έτσι και υπάρχουν γάτες για ξάπλες και άλλες για κυνήγι. Μακάρι επίσης να είχα λεφτά να πήγαινα στην Αφρική και να ασχολιόμουν με την διάσωση ειδών υπο εξαφάνιση. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι μικρότερο για να βοηθήσω.
Το να σου αρεσουν οι ράτσες δεκτό και σεβαστό. Και μένα μ΄αρέσουν κάποιες πιο πολύ από άλλες...άλλες καθόλου...και περί ορέξεως..Κολοκυθόπιτα!
Αλλά το να διατηρείς εκτροφείο για να διασώσεις τη ράτσα, όπως λες, νομίζω δεν ευσταθεί.
Διότι γίνεται χαμός με τις ράτσες. Δηλαδή ένα search να κάνει κανείς στο internet βρισκει πάρα πολλούς εκτροφείς Περσικών κ.α.
Ακόμα και στην Ελλάδα έχουμε πια, πολλά Περσικά, τόσα ωστε να βρισκει κανεις και δωρεάν στις αγγελίες.
Τωρα οσον αφορά το διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ των ρατσών, ισχύει από οσο εχω δει, αλλά και στα κεραμιδόγατα βρισκεις τέτοιους παρόμοιους χαρακτήρες.
Οσο γι αυτο που εγραψες για τα αδεσποτα ...Ναι συμφωνώ κι επαυξάνω δεν θα σωθουν εάν εκλειψουν οι ρατσες.
Υπάρχουν παρα πολλοι άνθρωποι που θέλουν ΜΟΝΟ Σιαμ, ΜΟΝΟ Περσίας κ.τ.λ...
Εντάξει δεκτό κι αυτό! Το μόνο που μπορώ να κάνω εγω ειναι να προσπαθω να τους μεταπείσω!

myrtos
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool