-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η -NeFeLaKi-: #161 01-02-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ παιδιά ευτυχώς δεν είχα τέτοια παρατράγουδα. Η Raisa είναι όνομα και πράμα : βρετανική κρυόκολη!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η ruko έγραψε: #162 01-02-08 11:58 Desdemona, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πρώτο γάτο μου, τον Φένστερ, που ήταν κι αυτός βαμπίρ. Και πραγματικά βρήκα την υγειά μου με τη μέθοδο που προτείνει η Αρήθα. Αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δεν αντιδράσεις, θα χάσει κι αυτός το ενδιαφέρον του. Δοκίμασε επίσης να του μιλάς γλυκά εκείνη την ώρα (ξέρω, χρειάζεται πολλή μεγαλοψυχία) και θα ηρεμήσει. Αυτό κάνω στις σπάνιες πια περιπτώσεις που με δαγκώνει ο Φένστερ, και αμέσως χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η Desdemona: #163 01-02-08 12:28 ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #164 01-02-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... υπομονή και επιμονή, μη παραδίδεις το όπλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:35 Η Desdemona: #165 01-02-08 12:35 Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ παιδιά ευτυχώς δεν είχα τέτοια παρατράγουδα. Η Raisa είναι όνομα και πράμα : βρετανική κρυόκολη!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:58 Η ruko έγραψε: #162 01-02-08 11:58 Desdemona, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πρώτο γάτο μου, τον Φένστερ, που ήταν κι αυτός βαμπίρ. Και πραγματικά βρήκα την υγειά μου με τη μέθοδο που προτείνει η Αρήθα. Αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δεν αντιδράσεις, θα χάσει κι αυτός το ενδιαφέρον του. Δοκίμασε επίσης να του μιλάς γλυκά εκείνη την ώρα (ξέρω, χρειάζεται πολλή μεγαλοψυχία) και θα ηρεμήσει. Αυτό κάνω στις σπάνιες πια περιπτώσεις που με δαγκώνει ο Φένστερ, και αμέσως χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η Desdemona: #163 01-02-08 12:28 ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #164 01-02-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... υπομονή και επιμονή, μη παραδίδεις το όπλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:35 Η Desdemona: #165 01-02-08 12:35 Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Desdemona, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πρώτο γάτο μου, τον Φένστερ, που ήταν κι αυτός βαμπίρ. Και πραγματικά βρήκα την υγειά μου με τη μέθοδο που προτείνει η Αρήθα. Αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δεν αντιδράσεις, θα χάσει κι αυτός το ενδιαφέρον του. Δοκίμασε επίσης να του μιλάς γλυκά εκείνη την ώρα (ξέρω, χρειάζεται πολλή μεγαλοψυχία) και θα ηρεμήσει. Αυτό κάνω στις σπάνιες πια περιπτώσεις που με δαγκώνει ο Φένστερ, και αμέσως χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η Desdemona: #163 01-02-08 12:28 ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #164 01-02-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... υπομονή και επιμονή, μη παραδίδεις το όπλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:35 Η Desdemona: #165 01-02-08 12:35 Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #164 01-02-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... υπομονή και επιμονή, μη παραδίδεις το όπλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:35 Η Desdemona: #165 01-02-08 12:35 Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... υπομονή και επιμονή, μη παραδίδεις το όπλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:35 Η Desdemona: #165 01-02-08 12:35 Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά σου λέω, μου έφευγαν δάκρυα απ'τον πόνο! Κι όσο δεν του έδινα σημασία τόσο πιο πολύ δάγκωνε, τύπου "καλέεε!!! εσύ με τα δάχτυλα! γιατί δεν παίζεις πια μαζί μου;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:36 Η aretha έγραψε: #166 01-02-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε....... Ένα έχω να πω: Άουτς... Click για ανάπτυξη... Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Desdemona: #167 01-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής! Καλό κουράγιο... Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:47 Η Mia_m έγραψε: #168 01-02-08 12:47 Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσει!! Ή εσύ θα συνηθήσεις στον πόνο!!! Άντε και το επόμενο βήμα είναι να γίνεις αναστενάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η ruko έγραψε: #169 01-02-08 12:48 Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό είναι το mind over matter που λένε. Κουράγιο, θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:17 Η drusilia έγραψε: #170 02-02-08 01:17 Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε, Desdemona, παιδι μου,γίνε πειραματοζωο να δούμε κι εμεις αν δουλευει η μέθοδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 03:13 Η cosette έγραψε: #171 02-02-08 03:13 Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως έχω να δηλώσω πώς το πείραμα "ψόφιος κοριός" δεν έχει αποτελέσματα....Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών... Τίποτα δεν την σταματά Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιόςΔεν υπάρχει άλλη εξήγηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η Desdemona: #172 02-02-08 09:32 Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ΔΕΝ δουλεύει το σύστημα ψόφιος κοριός! Ο γλυκός μου χαίρεται πάρα πολύ που δεν του αντιστέκομαι και που έχει το ελεύθερο να με δαγκώνει για όσο θέλει! Χάρη του έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:31 Η aretha έγραψε: #173 02-02-08 10:31 Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ, τι πρεμούρα είναι αυτή; Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω!! Αν ήταν τόσο εύκολο... Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #174 02-02-08 10:35 Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξειειειει......Αλλά όταν μου κόψει κομμάτι από το χέρι θα σου στείλω το λογαριασμό από το νοσοκομείο! Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:43 Η aretha έγραψε: #175 02-02-08 10:43 Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα πια είναι λίγο αργά, αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"... Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια). Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:48 Η Desdemona: #176 02-02-08 10:48 Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:10 Η Raisa έγραψε: #177 02-02-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι. Click για ανάπτυξη... Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:46 Η Mia_m έγραψε: #178 02-02-08 11:46 Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo Tina2017 litsa2 vasilismp Lia_cha dkat Ada_27 annapapd Lulu97 Alexxkk Nicole1987 hionath1980 Katerina N faceninaki BreakTheSilence julik DgE Superhuman goldmoon Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η Desdemona: #179 02-02-08 12:06 Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:10 Η Mia_m έγραψε: #180 02-02-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι 1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.