-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ παιδιά ευτυχώς δεν είχα τέτοια παρατράγουδα. Η Raisa είναι όνομα και πράμα :
βρετανική κρυόκολη!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Desdemona, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πρώτο γάτο μου, τον Φένστερ, που ήταν κι αυτός βαμπίρ.
Και πραγματικά βρήκα την υγειά μου με τη μέθοδο που προτείνει η Αρήθα. Αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δεν αντιδράσεις, θα χάσει κι αυτός το ενδιαφέρον του. Δοκίμασε επίσης να του μιλάς γλυκά εκείνη την ώρα (ξέρω, χρειάζεται πολλή μεγαλοψυχία) και θα ηρεμήσει.Αυτό κάνω στις σπάνιες πια περιπτώσεις που με δαγκώνει ο Φένστερ, και αμέσως χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ένα έχω να πω:
Άουτς...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑΑΑ έκανα την πρώτη απόπειρα να εφαρμόσω τη μέθοδο που μου προτείνατε.......
Ένα έχω να πω:
Άουτς...![]()

Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής!

Καλό κουράγιο...

Desdemona
Διάσημο μέλος
Προσπαθώ...αυτό με το χλαπατσοειδές του πράγματος είναι όντως αδύνατο! Νιώθω σα γκουρού!
Για να στο κάνω ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, να σου πω ότι δεν πρέπει ούτε να σφίγγεσαι, γιατί το αντιλαμβάνονται και αυτό ως "αντίσταση από το θύμα". Όταν λέμε "ψόφιος κοριός", εννοούμε εντελώς ψόφιος, χλαπατσοειδής!
Καλό κουράγιο...![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Κουράγιο, θα τα καταφέρεις.
drusilia
Διάσημο μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.Και η δικιά μου βλέπεται έχει έτσι μία λατρεία στο δάγκωμα και κυρίως στο δαγκωμα των δικών μου χεριών...
Τίποτα δεν την σταματά
Ούτε το φύσημα, ούτε οι φωνές. Με το ψέκασμα κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το ψεκαστήρι ανά χείρας
Όταν δεν αντιδρώ καθόλου στο δάγκωμα...δαγκώνει, δαγκώνει και ξαναδαγκώνει, μετά το γλείφει και το αφήνει. Και μόλις παίρνω το καήμενο, χιλιοδαγκωμένο και πονεμένο μου χεράκι , ξανά τα ίδια

Πλεόν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να μας "μαρκάρουν" τύπου όποιος έχει κόκκινα σημαδάκια και γραντζουνίτσες στα χέρια είναι γατογονιός
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αν ήταν τόσο εύκολο...
Χρειάζεται υπομονή, μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του για το χέρι σου. Δυστυχώς, τόσο καιρό είχε μάθει ότι το χέρι σου είναι ένας πολύ καλός και πρόθυμος αντίπαλος για μάχες και παιχνίδια. Θέλει χρόνο για να εμπεδώσει την αλλαγή (και έχε υπόψη ότι κάθε φορά που "ενδίδεις" και ανταποκρίνεσαι τραβώντας το χέρι σου, ο χρόνος αρχίζει πάλι να μετράει από την αρχή...)
Desdemona
Διάσημο μέλος

Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά μπορεί να με τραυματίσει άσχημα. Χθες χτύπησε νεύρο μάλλον και δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι...

aretha
Περιβόητο μέλος
αλλά το καλύτερο είναι να ΜΗΝ τα μαθαίνουμε απ' την αρχή να παίζουν με τα χέρια μας, αλλά με παιχνιδάκια. Γιατί, όπως και με τους ανθρώπους, ό,τι μαθαίνεται πολύ δύσκολα "ξεμαθαίνεται"...Μην απελπίζεσαι πάντως, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει κι από μόνος του, λόγω ηλικίας. Προσπάθησε όμως την ώρα που την "πέφτει" στο χέρι σου να του αποσπάς την προσοχή με κάποιο παιχνίδι που βρίσκει πολύ ελκυστικό (στα δικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που κάνουν και ήχο -ό,τι έχει κουδουνάκι δηλαδή, ή μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί και τα παρόμοια).
Καλό κουράγιο!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νόμος του Πρέστο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι.
![]()

Μήπως να του πάρεις κανένα ομοίωμα χεριού ή να του δώσεις ένα γάντι;;;

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Να το κάνει καλούπι το χέρι και να του το πετάει!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Νόμος του Πρέστο: 1.Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα χέρι
1.2: Το χέρι οφείλει να είναι αυθεντικόν, ήτοι ζωντανόν και δη απρόθυμον προς δάκνην. Προτιμητέον δε το ανήκειν εις μελαχρινήν σγουρομάλλαν.
Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool