Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που αντιμετωπίζω με τη γατούλα μου.
Είναι ενός έτους και πριν από περίπου τρεις μήνες κάναμε τη στείρωση.
Όλα πήγαν πολύ καλά και πολύ σύντομα η μικρή μου επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς (διάθεση, όρεξη για παιχνίδι, φαγητό, κτλ).
Πριν από περίπου 1μιση μήνα παρατήρησα ότι είχε πρηστεί στην κοιλιά της. Πίστεψα πως αυτό σχετιζόταν με την τομή της, αλλά πηγαίνοντάς την στον γιατρό με ενημέρωσε πως η τομή της ήταν μια χαρά, αλλά οι δύο μαστοί της ήταν διογκωμένοι.
Παράλληλα όμως είχε βάλει και ένα κιλό μετά τη στείρωση. Έτσι ξεκινήσαμε διατροφή με ξηρά για στειρωμένες και ο γιατρός μου με ενημέρωσε πως όταν αποκατασταθεί το βάρος της θα υποχωρούσε και το θέμα των μαστών της.
Όμως, μετά από αρκετές εβδομάδες το πρόβλημα παραμένει. Ξαναπήγαμε στο γιατρό και μου έδωσε χαπάκια για την αποβολή γάλακτος που ίσως έχει μαζευτεί στην περιοχή.
Το σκεύασμα μου το έδωσε ο ίδιος ο γιατρός (είναι γαλλικό - δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι την ονομασία του) και η θεραπεία είναι για οκτώ ημέρες (1 χάπι το πρωΐ & 1 το βράδυ).
Ο γιατρός μου είπε πως αν δεν υποχωήσει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να της αφαιρέσουμε χειρουργικά τους μαστούς.
Αλήθεια, τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση και πώς μπορεί να εξεληχθεί η ιστορία;
Σας ευχαριστώ πολύ.