*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Φιλοξενώ για μερικές μέρες τον γάτο μια φίλης. Η φίλη μου, μου είπε ότι μπορεί να μου κάνει εμετό από τριχόμπαλα ακόμη κι αν τον βουρτσίζω κάθε μέρα (τον βουρτσίζω 2-3 φορές την ημέρα για όση ώρα καθίσει).
Σήμερα έκανε εμετό 2 φορές, η μια ήταν συνέχεια της άλλης μάλλον γιατί η διαφορά μεταξύ τους ήταν μερικά δευτερόλεπτα, δεν είχε τριχόμπαλα ή τουλάχιστον δεν βγήκε καμία και ήταν σαν νερό.
Δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή του, η όρεξη του είναι η ίδια, όπως και η συμπεριφορά του. Από εκείνη την ώρα είναι όπως κάθε μέρα.
Μήπως θα πρέπει να τον πάω σε κάποιον κτηνίατρο να τον δει??
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Εφοσον έχει αρεξη και τρωει παίζει, δεν ειναι ανησυχητικό, αν συνεχίσει τους εμετους καιχάσει και την ορεξή του τότε χρειάζεται να τον δει γιατροςΚαλησπέρα.
Φιλοξενώ για μερικές μέρες τον γάτο μια φίλης. Η φίλη μου, μου είπε ότι μπορεί να μου κάνει εμετό από τριχόμπαλα ακόμη κι αν τον βουρτσίζω κάθε μέρα (τον βουρτσίζω 2-3 φορές την ημέρα για όση ώρα καθίσει).
Σήμερα έκανε εμετό 2 φορές, η μια ήταν συνέχεια της άλλης μάλλον γιατί η διαφορά μεταξύ τους ήταν μερικά δευτερόλεπτα, δεν είχε τριχόμπαλα ή τουλάχιστον δεν βγήκε καμία και ήταν σαν νερό.
Δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή του, η όρεξη του είναι η ίδια, όπως και η συμπεριφορά του. Από εκείνη την ώρα είναι όπως κάθε μέρα.
Μήπως θα πρέπει να τον πάω σε κάποιον κτηνίατρο να τον δει??
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*christy*
Νεοφερμένο μέλος
Εφοσον έχει αρεξη και τρωει παίζει, δεν ειναι ανησυχητικό, αν συνεχίσει τους εμετους καιχάσει και την ορεξή του τότε χρειάζεται να τον δει γιατρος![]()
Ευχαριστώ.
Το βράδυ έφαγε κανονικά και σήμερα το πρωί το ίδιο.
Άλλαξε λίγο η συμπεριφορά του, γκρινιάζει περισσότερο από χθες το βράδυ.
Εντάξει το βράδυ γενικά είναι λίγο γκρινιάρης αλλά το πρωί είναι πάντα εντάξει. Σήμερα μόνο με ήθελε συνέχεια από πίσω του για κάποιο λόγο. Μπορεί να του λείπει και η κοπέλα που τον έχει βέβαια.

mariaathina
Νεοφερμένο μέλος
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι και κατι αλλο, αφου γυρισαμε απ τον γιατρο πηγε στη τουαλετα της κι εκανε κακακια και τσισα..και στα κακακια ειχε 1-2 σταγονες αιμα (πριν 6μηνες ειχε ξανασυμβει και ειχε παθει φοβερη δυσκοιλιοτητα και τελικα κοπροσταση), τωρα ομως δεν ητανε δυσκοιλια..γιατι με αυτα που τρωει (ειδικη τροφη ξηρα και κονσερβα για υγρασια και κολοκυθα) ενεργειται κανονικα..αυτο το αιμα μηπως ειχε να κανει απ το ψυχολογικο του κτηνιατρειου? τις επομενες μερες που ενεργηθηκε δεν μπορεσα να διακρινω με σιγουρια αν εβγαλε ή οχι...
και ειμαι προβληματισμενη για το τι να κανω..σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να γινει η ηρεμηση για αιμα και μαζι να κοιταξουμε και αν υπαρχει κατι στο γαστρικο συστημα?? ετσι κι αλλιως θα το αναφερω το αιματακι.. απλα ρωταω και σας γιατι θα ηθελα μια ακομα γνωμη... σχετικα με την ηρεμηση, και κατα ποσο αυτο το λιγο αιμα ειναι ανησυχητικο αν δε ξαναβγαλει ή εγω δε το διακρινω... επισης να σας πω πως το χρωμα του ηταν κοκκινο διαυγες...
σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
πιθανως θα χρειαστει αντιβιωση 2 φορες την ημερα, δεν ξερω αν μπορεις να καταφερεις ν ατου τη δινεις μπορεις να δοκιμασεις σιροπι Augmentin 312.5mg 0,2 ml για καθε κιλο βαρους του ζωουκαλησπερα εχω ενα γατο στο χωριο και κυκλοφορει ελευθεροσ με αποτελεσμα να μπλεκετε σε καβγαδεσ το ποδι του το μπροστηνο επανω ψηλα παρουσιαζει ανα μεγαλο πριξιμο να του δοσω αντιβιωση ? δεν μπορω να τον παω στον κτινιατρο γιαυτο ρωραω εσασ ευχαριστω
, καλο θα ηταν να το δει κτηνιατρος βεβεαια γιατι μπορει να χρειαζεται χειρουργικο καθαρισμο
JohnDVM
Διάσημο μέλος
πιθανως το αιμα να ειναι απο το στρες, για την ηρεμηση εφοσον ειναι καλα απο το καρδιοαναπνευστικο συστημα δεν θα υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα για 10 λεπτα ηρεμησηγεια σας! η γατουλα μου ειναι 14χρονων,την πηγα για εξετασεις αιματος και δειξανε πεσμενα λευκα αιμοσφαιρια και λιγο αυξημενο ζαχαρο (απλα ειναι τοσο λιγο που ισως ειναι στρεσικο) ετσι ο γιατρος μου ζητησε να τη ξαναπαω για να της παρει παλι αιμα για τα λευκα..ομως δε καταφεραμε να τη κρατησουμε για να της παρει αιμα..και μου πε οτι θα χρειαστει να τη κοιμησει, αφου δε καθεται..εγω δε ξερω τι να κανω...φοβαμαι την ηρεμηση και λεω να προτεινω αλλη μια προσπαθεια χωρις..κι αν οχι......
ειναι και κατι αλλο, αφου γυρισαμε απ τον γιατρο πηγε στη τουαλετα της κι εκανε κακακια και τσισα..και στα κακακια ειχε 1-2 σταγονες αιμα (πριν 6μηνες ειχε ξανασυμβει και ειχε παθει φοβερη δυσκοιλιοτητα και τελικα κοπροσταση), τωρα ομως δεν ητανε δυσκοιλια..γιατι με αυτα που τρωει (ειδικη τροφη ξηρα και κονσερβα για υγρασια και κολοκυθα) ενεργειται κανονικα..αυτο το αιμα μηπως ειχε να κανει απ το ψυχολογικο του κτηνιατρειου? τις επομενες μερες που ενεργηθηκε δεν μπορεσα να διακρινω με σιγουρια αν εβγαλε ή οχι...
και ειμαι προβληματισμενη για το τι να κανω..σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να γινει η ηρεμηση για αιμα και μαζι να κοιταξουμε και αν υπαρχει κατι στο γαστρικο συστημα?? ετσι κι αλλιως θα το αναφερω το αιματακι.. απλα ρωταω και σας γιατι θα ηθελα μια ακομα γνωμη... σχετικα με την ηρεμηση, και κατα ποσο αυτο το λιγο αιμα ειναι ανησυχητικο αν δε ξαναβγαλει ή εγω δε το διακρινω... επισης να σας πω πως το χρωμα του ηταν κοκκινο διαυγες...
σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!

anastasssia
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ
JohnDVM
Διάσημο μέλος
είναι πολύ μικρά για οποιαδήποτε φάρμακοΚαλησπερα σας. Βρηκα πεταμενα 3 γατακια πριν 10 ημερες και τωρα υπολογιζω οτι ειναι καπου 25 ημερων. Τα ταιζω ακομη με μπιμπερο για γατακια, αλλα απο εχτες δεν τρωνε πολυ οπως τις προηγουμενες ημερες και οταν τους βαζω το μπιμπερο στο στομα αυτα κανουν σαν χαζα και δαγκωνουν το μπιμπερο με μανια χωρις ομως να τρωνε. Σκεφτομαι μηπως βγαζουν δοντακια, καπως ετσι μου φαινεται εμενα δηλαδη η συμπεριφορα τους και επισης κλαινε συνεχεια. Υπαρχει αυτη η περιπτωση να οφειλεται σε αυτο η μειωση της ορεξης τους? Και αν ναι, πως μπορω να τα βοηθησω? Καμμια αντιβιωση μηπως, κανενα αναλγητικο?
Ευχαριστω πολυ
, μπορείς να τους βάλεις κάποιο παιχνίδι στο ψυγεί και να τους το δώσεις να παίζουν για λιγο, λογικά βγαίνοντας τα δόντια θα ηρεμήσουν
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
"Κυρια ρανια καλημερα σας,
γιωργος οναμαζομαι και εχω εναν γατουλη.Τις τελευταιες εβδομαδες ο εχει συνεχεια τσιμπλες πολλες μιξες πρασινες και οταν τρωει δεν μπορει να καταπιει καθολου και γενικος ειναι χαλια.ο γατος δεν ειναι οικοσιτος δηλ.δεν μενει στο σπιτι μεσα απλα τον ταΪζω στην αυλη,τον εχω απο μικρο.ειμαι ανεργος εδο και 1,5χρονια και δεν μπορω να τον παω σε κτηνιατρο,δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα.
Μιλησα με την κυρια ........και μου εσωσε το mail σας.Μου ειπε πως μαλον επροκειτο για πευεκιτιδα και ανεφερε το σιροπι vidramisin,ο γατος ειναι 3 ετων και πλεον καπως αδυνατισμενος(απο την αφαγεια μαλον)το φαρμακο ειναι σωστο?να το παρω?και τι δωσολογειες να δωσω?παρακαλω για την απαντηση σας
ο γατουλης δεν φαινετε να την βγαζει,εχει ταλαιπωρηθει πολυ"
Μπορείς να βοηθήσεις με την συμβουλή σου????
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το μόνο σίγουρο είναι οτι χρειάζεται άμεσα κτηνιατρικη φροντιδα, , πρέπει να έχει ρινοτραχείτιδα πιθανως επιπλεγμένη με βακτήρια, το βιμπραμυσιν θα βοηθησει σε δοσολογια 1ml/kg βάρους του γάτου μια φορά την ημέρα για 7-10 μέρεςΓιατρέ καλημέρα. Έλαβα σήμερα στο εμαιλ μου το πιο κάτω μαιλ. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις με κάποια συμβουλή γιατί σίγουρα ο κύριος αποκλείεται να τον πάει στον γιατρό.
"Κυρια ρανια καλημερα σας,
γιωργος οναμαζομαι και εχω εναν γατουλη.Τις τελευταιες εβδομαδες ο εχει συνεχεια τσιμπλες πολλες μιξες πρασινες και οταν τρωει δεν μπορει να καταπιει καθολου και γενικος ειναι χαλια.ο γατος δεν ειναι οικοσιτος δηλ.δεν μενει στο σπιτι μεσα απλα τον ταΪζω στην αυλη,τον εχω απο μικρο.ειμαι ανεργος εδο και 1,5χρονια και δεν μπορω να τον παω σε κτηνιατρο,δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα.
Μιλησα με την κυρια ........και μου εσωσε το mail σας.Μου ειπε πως μαλον επροκειτο για πευεκιτιδα και ανεφερε το σιροπι vidramisin,ο γατος ειναι 3 ετων και πλεον καπως αδυνατισμενος(απο την αφαγεια μαλον)το φαρμακο ειναι σωστο?να το παρω?και τι δωσολογειες να δωσω?παρακαλω για την απαντηση σας
ο γατουλης δεν φαινετε να την βγαζει,εχει ταλαιπωρηθει πολυ"
Μπορείς να βοηθήσεις με την συμβουλή σου????
, αλλα πιθανως χρειάζεται και ορο με βιταμινες
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που αντιμετωπίζω με τη γατούλα μου.
Είναι ενός έτους και πριν από περίπου τρεις μήνες κάναμε τη στείρωση.
Όλα πήγαν πολύ καλά και πολύ σύντομα η μικρή μου επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς (διάθεση, όρεξη για παιχνίδι, φαγητό, κτλ).
Πριν από περίπου 1μιση μήνα παρατήρησα ότι είχε πρηστεί στην κοιλιά της. Πίστεψα πως αυτό σχετιζόταν με την τομή της, αλλά πηγαίνοντάς την στον γιατρό με ενημέρωσε πως η τομή της ήταν μια χαρά, αλλά οι δύο μαστοί της ήταν διογκωμένοι.
Παράλληλα όμως είχε βάλει και ένα κιλό μετά τη στείρωση. Έτσι ξεκινήσαμε διατροφή με ξηρά για στειρωμένες και ο γιατρός μου με ενημέρωσε πως όταν αποκατασταθεί το βάρος της θα υποχωρούσε και το θέμα των μαστών της.
Όμως, μετά από αρκετές εβδομάδες το πρόβλημα παραμένει. Ξαναπήγαμε στο γιατρό και μου έδωσε χαπάκια για την αποβολή γάλακτος που ίσως έχει μαζευτεί στην περιοχή.
Το σκεύασμα μου το έδωσε ο ίδιος ο γιατρός (είναι γαλλικό - δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι την ονομασία του) και η θεραπεία είναι για οκτώ ημέρες (1 χάπι το πρωΐ & 1 το βράδυ).
Ο γιατρός μου είπε πως αν δεν υποχωήσει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να της αφαιρέσουμε χειρουργικά τους μαστούς.
Αλήθεια, τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση και πώς μπορεί να εξεληχθεί η ιστορία;
Σας ευχαριστώ πολύ.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Βγάζει και γάλα από τους μαστούς?αν ναι τότε με τα φάρμα θα υποχωρήσει αν απλώς έχουν χαλαρώσει μπορει και να έχει μαζευτει λίπος η απλώς να έχει μεγαλώσει ο μαστικός αδέναςΚαλησπέρα σας,
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που αντιμετωπίζω με τη γατούλα μου.
Είναι ενός έτους και πριν από περίπου τρεις μήνες κάναμε τη στείρωση.
Όλα πήγαν πολύ καλά και πολύ σύντομα η μικρή μου επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς (διάθεση, όρεξη για παιχνίδι, φαγητό, κτλ).
Πριν από περίπου 1μιση μήνα παρατήρησα ότι είχε πρηστεί στην κοιλιά της. Πίστεψα πως αυτό σχετιζόταν με την τομή της, αλλά πηγαίνοντάς την στον γιατρό με ενημέρωσε πως η τομή της ήταν μια χαρά, αλλά οι δύο μαστοί της ήταν διογκωμένοι.
Παράλληλα όμως είχε βάλει και ένα κιλό μετά τη στείρωση. Έτσι ξεκινήσαμε διατροφή με ξηρά για στειρωμένες και ο γιατρός μου με ενημέρωσε πως όταν αποκατασταθεί το βάρος της θα υποχωρούσε και το θέμα των μαστών της.
Όμως, μετά από αρκετές εβδομάδες το πρόβλημα παραμένει. Ξαναπήγαμε στο γιατρό και μου έδωσε χαπάκια για την αποβολή γάλακτος που ίσως έχει μαζευτεί στην περιοχή.
Το σκεύασμα μου το έδωσε ο ίδιος ο γιατρός (είναι γαλλικό - δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι την ονομασία του) και η θεραπεία είναι για οκτώ ημέρες (1 χάπι το πρωΐ & 1 το βράδυ).
Ο γιατρός μου είπε πως αν δεν υποχωήσει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να της αφαιρέσουμε χειρουργικά τους μαστούς.
Αλήθεια, τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση και πώς μπορεί να εξεληχθεί η ιστορία;
Σας ευχαριστώ πολύ.

Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Αν συμβαίνει αυτό που αναφέρετε για τους αδένες, ποια λύση θα προτείνατε;
Είναι η αφαίρεση σωστή σαν ενέργεια ή περιττή; Αν δεν κάνουμε κάτι άλλο και αφήσουμε το θέμα ως έχει, μπορεί να έχουμε άλλες επιπτώσεις και αν ναι, τι είδους;
Και πάλι ευχαριστώ!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ειναι δυσκολο να σου πω αν δεν εξετασω το ζωο, μπορει οντως να είναι υπερτροφια λόγω των ορμονων και με τα χαπια να υποχωρησει, η να μεταλλαχθει σε κατι αλλο η ακομα και να παραμεινει το ιδιοΔεν βγάζει γάλα καθόλου...
Αν συμβαίνει αυτό που αναφέρετε για τους αδένες, ποια λύση θα προτείνατε;
Είναι η αφαίρεση σωστή σαν ενέργεια ή περιττή; Αν δεν κάνουμε κάτι άλλο και αφήσουμε το θέμα ως έχει, μπορεί να έχουμε άλλες επιπτώσεις και αν ναι, τι είδους;
Και πάλι ευχαριστώ!

jolenecat
Νεοφερμένο μέλος
Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει!! Μηπως πρεπει να τους δωσω καποια αντιβιωση ή να συνεχισω με τις σταγονες ;;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
πιθανως οφειλετε σε ερπητοιο , θα επρεπε να είχαν εμβολιαστει οι μανες των μικρων για να προφυλάξουν, Ισως χρειαστει ν αλλαξεις κολλυριο αλλα το καλυτερο θ ηταν να τα πας σε κτηνιατρο να τα δει απο κονταΓεια σε ολους!!Προσφατα γεννησαν οι δυο γατες που εχω στο σπιτι,μαμα και κορη..και εκαναν 7 ομορφα γατακια (3 η μαμα και 4 η κορη) ..Αρχικα ηταν ολα μια χαρα,αλλα με τον καιρο εβλεπα πως τα ματακια τους ειχαν προβλημα,της μικρης της γατας..Ηταν κοκκινα με τσιμπλες και δεν ανοιγαν ευκολα..Εβαλα λιγο χαμομιλι και τα περναγα καθημερινα..Μετα απο λιγες μερες ομως,τα 2 γατακια πεθαναν...ειχε φουσκωσει τοσο το κεφαλακι τους και δεν αντεξαν...Πηρα την κτηνιατρο και μου εδωσε καποιες σταγονες (toblex) ..Εν τω μεταξυ κολλησαν και τα γατακια της μεγαλης γατας και εχουν και αυτα το ιδιο προβλημα...Τωρα κατι παει να γινει με τις σταγονες αλλα δεν ξερω..![]()
Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει!! Μηπως πρεπει να τους δωσω καποια αντιβιωση ή να συνεχισω με τις σταγονες ;;

Ntss
Νεοφερμένο μέλος
Είναι 13 χρονών και μεχρι πρόσφατα ζωηροότατος και κεφάτος. Βαρος μια έβαζε μια έχανε, πολύ περιεργος με το φαγητο και τελευταία επειδή είχε χάσει αρκετό βάρος του έδινα συνέχεια κονσερβες που του άρεσαν πολύ αλλά όταν μια μέρα παρατήρησα οτι ακόμα και την αγαπημένη του δεν την πολυέτρωγε τον πήγα κατευθείαν στο γιατρό.
Εκεί του κάναμε γενική αίμαστος και εκτός από χαμηλό ζάχαρο και παραπάνω αιμοπετάλια και οριακή ουρία (29) κατα τα άλλα δεν είχε κάτι ανυσηχυτικό. Ο κτηνίατρος ήταν ικανοποιημένος και έτσι προχωρήσαμε στον υπέρυχο.
Αυτός έδειξε ελαφρά διογκωμένους λεμφαδένες και ερεθισμένο το τοιχωμα του λεπτού εντέρου. Ως πιθανή διάγνωση πήραμε ιδιοπαθή φλεγμονώδη νόσο του εντέρου και λέμφωμα. Θεραπεία id (ή και κοτόπουλο βραστό με λίγο ρυζι) για την ώρα και αν δεν βελτιωθεί θα αρχίσουμε την κορτιζόνη.
Ο γάτος είναι αρκετά πεσμένος και σαν να έχουν αραιώσει οι τρίχες του πάνω από το μάτι και είναι ακόμα πολυ αδύνατος 10 μερες μετά την επίσκεψη μας. Να σημειώσω οτι τον πείραξε παρα πολύ η νάρκωση για την αιμοληψια και τον υπέρηχο τον κάναμε χωρίς.
Εχω παρατηρήσει οτι το στομάχι του γουργουρίζει περίεργα όπως το δικό μας οταν πεινάμε πολύ ή κάτι μας έχει πειράξει και τόσα χρόνια που έχω γάτες αυτό δνε το έχω ξαναδει. Αυτό δεν σχετίζεται μόνο με πεινα τον παρατηρώ και το κάνει ακόμα και οταν εχει φάει. Τι νομίζετε οτι έχει;;;
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Οι ήχοι που ακούτε είναι από το έντερο που είναι ερεθισμένο όπως φάνηκε αι στον υπέρηχο, αν δεν δείτε βελτίωση με την διαιτιτική τροφή θα πρέπει να της χορηγήσετε και κάποια φαρμακευτική αγωγή.Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο, ήθελα την γνώμη σας για τον γατούλη μου.
Είναι 13 χρονών και μεχρι πρόσφατα ζωηροότατος και κεφάτος. Βαρος μια έβαζε μια έχανε, πολύ περιεργος με το φαγητο και τελευταία επειδή είχε χάσει αρκετό βάρος του έδινα συνέχεια κονσερβες που του άρεσαν πολύ αλλά όταν μια μέρα παρατήρησα οτι ακόμα και την αγαπημένη του δεν την πολυέτρωγε τον πήγα κατευθείαν στο γιατρό.
Εκεί του κάναμε γενική αίμαστος και εκτός από χαμηλό ζάχαρο και παραπάνω αιμοπετάλια και οριακή ουρία (29) κατα τα άλλα δεν είχε κάτι ανυσηχυτικό. Ο κτηνίατρος ήταν ικανοποιημένος και έτσι προχωρήσαμε στον υπέρυχο.
Αυτός έδειξε ελαφρά διογκωμένους λεμφαδένες και ερεθισμένο το τοιχωμα του λεπτού εντέρου. Ως πιθανή διάγνωση πήραμε ιδιοπαθή φλεγμονώδη νόσο του εντέρου και λέμφωμα. Θεραπεία id (ή και κοτόπουλο βραστό με λίγο ρυζι) για την ώρα και αν δεν βελτιωθεί θα αρχίσουμε την κορτιζόνη.
Ο γάτος είναι αρκετά πεσμένος και σαν να έχουν αραιώσει οι τρίχες του πάνω από το μάτι και είναι ακόμα πολυ αδύνατος 10 μερες μετά την επίσκεψη μας. Να σημειώσω οτι τον πείραξε παρα πολύ η νάρκωση για την αιμοληψια και τον υπέρηχο τον κάναμε χωρίς.
Εχω παρατηρήσει οτι το στομάχι του γουργουρίζει περίεργα όπως το δικό μας οταν πεινάμε πολύ ή κάτι μας έχει πειράξει και τόσα χρόνια που έχω γάτες αυτό δνε το έχω ξαναδει. Αυτό δεν σχετίζεται μόνο με πεινα τον παρατηρώ και το κάνει ακόμα και οταν εχει φάει. Τι νομίζετε οτι έχει;;;
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool