saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία1234
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία1234
Νεοφερμένο μέλος
ήπιε μονο λίγο γάλα και λίγο νερό..
για πυρετό και τα σχετικά δεν γνωρίζω και δεν ξέρω τον τρόπο που μπορεί κανείς να μετρήσει τη θερμοκρασία μιας γάτας. Σκεφτήκαμε μήπως κάποιος το χτύπησε και έσπασε τίποτα γιατί έδειχνε να πονάει στο εσωτερικό ενδιάμεσα των δύο μπροστινών ποδιών, (μπορείς να το πεις και θωρακική κοιλοτητα). Επίσης έχει πρηστεί στο σβέρκο και στην κοιλιά..
JohnDVM
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό μεσημέρι. Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Αυτό διέγνωσε και ο κτηνίατρος.Καλημερα οπως το περογραφεις μαλλον με ωτιτιδα μοιαζει. Το οτι ειναι καθαρα δεν σημαινει οτι δεν εχει προβλημα στο εσωτερικο γιατι ο ακουστικος πορος κανει καμπυλη και δεν φαινετε σε ολο το μηκος του. Το καλυτερο θαηταν να το πας σε καποιον κτηνιατρο να το κοιταξει με το ωτοσκοπιο![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
. ελπιζω να σου ελυσα τις αποριες
stellak
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τώρα το είδα γιατρέ..Συγνώμη...!!!μπορει να ειναι απο σκουλημια η μπορει να ειναι απο την αντιβιωση που παιρνει μετα την επεμβαση. Αν δεν εχει κανει αποπαρασιτωση καλο ειναι να παρει και ισως χρειαστει καποια προβιοτικα για το εντερο του![]()
Ευχαριστώ πολύ πολυ!!!
Να κανω και αλλη μια ερώτηση???Τα δικά μου μετά από την στείρωση τους(2 βδομαδες και κάτι) έχουν γίνει πολύ λαίμαργα και όλο νιαου και νιάου!!!Πρόσφατα λεηλάτησαν την σακούλα με την τροφή τους και τρώνε όσο θέλουν πια...Δεν ρωτάω αν είναι ανησυχητικό αλλά ΠΩΣ τους κόβω το φαί όταν φέρονται σαν λυσασμένα...???????
Το φαγητο τους είναι κροκέτες για μωρά γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα...ΚΑι είναι 7,5 μηνών!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Αν δεν δειχνουν να παχαινουν τοτε καλα ειμαστε
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερινα τους βαζεις την αναλογη ποσοτητα για την ηλικια τους και κλειδωνεις την υπολοιπη να μην την βρισκουν. Αν δεν δειχνουν να παχαινουν τοτε καλα ειμαστε
![]()

Επιστημονικά μου το θέσατε αλλά ελλπίζω να βρω την λύση...!!!

Συγνώμη απλά έχω απελπιστεεί με το θέμα φαί!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάντως!!
irida1
Νεοφερμένο μέλος
έχω πρόβλημα με το γατάκι μου (15 χρονών). Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάποια έκκριση (χθες ήταν ακόμα πιο πολύ) απο τον ποπο της ενός υγρου σαν πύον το οποίο έχει πολυυυ δυσάρεστη οσμή .
σας αημειών ότι η γατούλα μου δεν έχει επαφή με αλλα γατάκια και ζωάκια καθώς είμαστε σε διαμέρισμα και είναι στειρωμένη!Ο γιατρος μας μας είπε ότι είναι μάλλον απο δυσκοιλιότητα αλλα δεν περνάει με τίποτα παρ' όλη την περιποίηση και καθαρισμό που της κάνουμε!!! Επίσης έχουμε παρατηρήσει ότι τα κακάκια της είναι πιο μαύρα και διψάει πολυ!!!
Ακόμα να σας ενημερώσουμε ότι η Ιριδούλα έχει και καρδιοπάθεια λόγο ηλικίας και τις δίνουμε και χάπια για την καρδιά.vasotop των 1,25 mg το 1/4 του χαπιού και zantac των 150mg πάλι το 1/4 του χαπιού.
Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι??? Δεν το έχουμε ξανα συναντήσει και ανησυχούμε ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
εγω και η γατούλα μου (η Ίριδα)
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Είναι αρκετά σοβαρό; Τι με συμβουλεύετε να κάνω. (δεν θα πήγαινα κτηνίατρο για αμπούλες καθώς έχω σπίτι.) Πρέπει να τον δει γιατρός;
ευχαριστώ
JohnDVM
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool