Γιατρέ, αρρώστησε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τις προηγούμενες ημέρες του έδωσα το φάρμακο ανακατεμένο αφου το έκανα σκόνη με κονσέρβα (λίγη),και επίσης λίγη ξηρά τροφή.Η μόνη αλλαγή που έκανα σήμερα ηταν οτι δεν του ανακάτεψα μαζι και ξηρά τροφή,αλλάμόνο κονσέρβα.Λέτε να προκλήθηκε από αυτή την αλλαγή ο εμετός?έχω φοβηθεί πολύ για αυριο που θα του ξαναδώσω να μην ξαναγίνει το ίδιο.Ελπίζω να μην χειροτερέψει τώρα που στηνουσία είναι σαν να μην έχει πάρει φάρμακο σήμερα.:hmm:Τώρα είναι ήρεμος ξαναέφαγε ήπιε και νεράκι και κοιμάται.Πρός το παρόν δεν βήχει.Ευχαριστώ πολύ,δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μας ανακουφίζουν οι συμβουλές σας !!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατρε! Εγω ειμαι παλι! Η ουρα του φαινεται να μην ειναι τοσο λιπαρη οπως πριν κατι μερες και δεν υπαρχουν σημεια ερεθισμου ή να τον ενοχλει. Βασικα ειναι ελαχιστα λιπαρη. Πρεπει να σηκωσεις την τριχα για να διαπιστωσεις οτι ειναι λιπαρη. Προς το παρον θα τον παρακολουθω για αλλαγες και αν εμφανισει τιποτα θα τον παω για εξετασεις και θεραπεια.

Σημερα ανακαλυψα κατι αλλο! Προσπαθουσα να βγαλω φωτογραφια τον πισινουλη του για το topic που σχολιαζει η ελενη πισινους και ειδα κατι ανησυχιτικο (μη γελασετε, δεν ειναι αστειο :P). Εχμ, πως να το πω; Το τριχωμα στα μπαλακια του (ελπιζω να εγινα κατανοητη εδω:lol:) εχει αραιωσει. Στην φωτογραφια φαινοταν το απαλο ροζ δερμα του. Με γυμνο ματι πρεπει να παρατηρησεις καλα την περιοχη για να διαπιστωσεις οτι υπαρχει μια ελαφρια αραιωση. Στειρωμενος δεν ειναι, εχει βρει ενα αρκουδακι ομως και την βρισκει, παιζει να ειναι απο το πολυ τσικι τσικι; Ή μηπως ειναι καποια μολυνση και του πεφτει το τριχωμα σιγα σιγα στην περιοχη; Δεν ειναι κοκκινο το δερμα του ομως και δεν εχει πληγες και τετοια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλονμετα την πραξη πλενεται για να καθαριστει και για αυτο αριαωνου οι τριχες , επισης αν δεν εκσπερματιζει μαζευαται σπερμα και μπορει να τον ενοχλει και να γλειφει τους ορχεις του προσπαθωντας να ανακουφιστει απο το πρηξιμο:hmm:. εφοσον δεν δειχνει σημαδια ερεθισμου ή πονου δεν υπαρχει λογος ανησυχιας:)

Καλησπέρα ξανά...νέο πρόβλημα με έναν από τους γάτους μου (που είναι στειρωμένος).

Σήμερα έλειπε όλη μέρα, από χτες το βράδυ που έφαγε τελευταία φορά. Τον φώναζα αλλά τίποτα,μέχρι που έφαγα όλο το Μιντιλόγλι με το ποδήλατο για να τον βρω!

Τελικά εμφανίστηκε πριν λίγα λεπτά σήμερα (8.00 μμ) . Ήρθε εντελώς χάλια, κάνοντας κάτι που έμοιαζε με ήχο βηξίματος/σαν να προσπαθούσε να μην πνηγεί/ήχο εμετού χωρίς να κάνει εμετό όμως....
Επίσης τέντωνε τον λαιμό του κάνοντας αυτό. Ούτε όρεξη για χάδια ούτε τίποτα, αγνώριστος εντελώς.

Προφανώς και δεν έφαγε το φαγητό του, ούτε το γάλα άγγιξε. Παρόλα αυτά όμως ήπιε 1 κιλό νερό...

Τι μπορεί να του συμβαίνει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

25022009980.jpg

Μαλλονμετα την πραξη πλενεται για να καθαριστει και για αυτο αριαωνου οι τριχες , επισης αν δεν εκσπερματιζει μαζευαται σπερμα και μπορει να τον ενοχλει και να γλειφει τους ορχεις του προσπαθωντας να ανακουφιστει απο το πρηξιμο:hmm:. εφοσον δεν δειχνει σημαδια ερεθισμου ή πονου δεν υπαρχει λογος ανησυχιας:)

χμμμ, αν δεν εκσπερματιζει μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα στο μελλον; Ειχα την εντυπωση οτι οταν δεν εκσπερματιζει το σπερμα απορροφαται απο τον οργανισμο.
Τον βλεπω να γλειφεται στην περιοχη καπου καπου αλλα νομιζα πως πλενοταν. Θα το παρατηρησω καλυτερα την επομενη φορα :P Παντως δεν φαινεται να ποναει ή να ενοχλειται. Αχ, τελικα την στειρωση δεν θα την γλιτωσει γιατι μαλλον ταλαιπωρειται ετσι περισσοτερο :(

Αν δεν εκσπερματιζει απλως οι ορχεις θα ειναι λιγο πιο πρησμενοι απο το κανονικο και μπορει να τον ενοχλουν λιγο:hmm:, κατατ τα αλλα δεν θα εχει προβλημα:cool:

Ο γατος μου ειχε ριξει το κακαο κατω και το εγλυφε.Ευτυχως τον προλαβα,δε νομιζω να εφαγε μεγαλη ποσοτητα....Ξερω οτι η σοκολατα ειναι τοξικη για τις γατουλες...Λετε να παθει κατι ο γατουλης μου?:(:(:(

Καλησπέρα ξανά...νέο πρόβλημα με έναν από τους γάτους μου (που είναι στειρωμένος).

Σήμερα έλειπε όλη μέρα, από χτες το βράδυ που έφαγε τελευταία φορά. Τον φώναζα αλλά τίποτα,μέχρι που έφαγα όλο το Μιντιλόγλι με το ποδήλατο για να τον βρω!

Τελικά εμφανίστηκε πριν λίγα λεπτά σήμερα (8.00 μμ) . Ήρθε εντελώς χάλια, κάνοντας κάτι που έμοιαζε με ήχο βηξίματος/σαν να προσπαθούσε να μην πνηγεί/ήχο εμετού χωρίς να κάνει εμετό όμως....
Επίσης τέντωνε τον λαιμό του κάνοντας αυτό. Ούτε όρεξη για χάδια ούτε τίποτα, αγνώριστος εντελώς.

Προφανώς και δεν έφαγε το φαγητό του, ούτε το γάλα άγγιξε. Παρόλα αυτά όμως ήπιε 1 κιλό νερό...

Τι μπορεί να του συμβαίνει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

25022009980.jpg

Χθες βράδυ εξαφανίστηκε πάλι και γύρισε σήμερα πρωί.
Ήπιε πολύ λίγο γάλα το πρωί και ξαναέφυγε. Γύρισε πάλι το μεσημέρι (αφού έγινα ρεζίλι στη γειτονιά που τον φώναζα δυνατά LOOOL) και προσπάθησε να φάει, χωρίς αποτέλεσμα. Εκεί που καθόταν μπροστά στο φαγητό και το κοίταζε με τις ώρες, έβγαλε λίγα υγρά με εμετό.

Μετά ως συνήθως έφυγε πάλι. Ευτυχώς εντόπισα που πάει και ξεκουράζεται στο διπλανό χωράφι.

Ανησυχώ αλλά βλέπω πως είναι καλύτερα σήμερα...

Καλησπέρα, θα ήθελα κ εγώ να ρωτήσω κάτι, ο γάτος μου παρουσιάζει χρόνια ουλίτιδα έχουμε κάνει ήδη ένα καθαρισμό πριν από ένα μήνα περίπου αλλά παρουσιάστηκε κ πάλι ουλίτιδα, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής έχω μάθει ότι υπάρχουν κάποιες ενέσεις η οποίες βελτιώνουν ή κ εξαλείφουν εντελώς το πρόβλημα, δεν θυμάμαι πως λέγονται δυστυχώς:( Μήπως γνωρίζετε κάτι γι αυτό; ισχύει κάτι τέτοιο; κ αν ναι είναι ασφαλές το φάρμακο;
Επίσης ο ίδιος γατούλης έχει παρουσιάσει κ κερατίτιδα έχει κάποια σχέση με την ουλίτιδα ή είναι άσχετο; του έχω δώσεις μέχρι στιγμής το κτηνιατρικό κολλύριο C.A.P και μετά το αλλάξαμε κ του δίνω το Exocin έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αλλά δεν έχει γίνει εντελώς καλά κ με ανυσηχεί πολύ. Πρέπει να ανησυχώ για όλα αυτά τα συμπτώματα;

Ο γατος μου ειχε ριξει το κακαο κατω και το εγλυφε.Ευτυχως τον προλαβα,δε νομιζω να εφαγε μεγαλη ποσοτητα....Ξερω οτι η σοκολατα ειναι τοξικη για τις γατουλες...Λετε να παθει κατι ο γατουλης μου?:(:(:(
Το καλυτερο θα ηταν να προκληθει εμετος για να βγαλει οτι εχει φαει, η δηλητηριαση συμβαινει οταν λαμβανει περισσοτερο απο 25mg/kg βαρους συνηθως αυτο αντιστοιχει σε λιγοτερο απο γραμμαριο σοκολατας ανα κιλο. Αν απλως εχει γλειψει ελαχιστη ποσοστητα τοτε μαλλον δεν υπαρχει κινδυνος. Να προσεχεις για εμαφανιση διαρροιας, υπερκιητικοτης, εντοβη αναπνοη

Χθες βράδυ εξαφανίστηκε πάλι και γύρισε σήμερα πρωί.
Ήπιε πολύ λίγο γάλα το πρωί και ξαναέφυγε. Γύρισε πάλι το μεσημέρι (αφού έγινα ρεζίλι στη γειτονιά που τον φώναζα δυνατά LOOOL) και προσπάθησε να φάει, χωρίς αποτέλεσμα. Εκεί που καθόταν μπροστά στο φαγητό και το κοίταζε με τις ώρες, έβγαλε λίγα υγρά με εμετό.

Μετά ως συνήθως έφυγε πάλι. Ευτυχώς εντόπισα που πάει και ξεκουράζεται στο διπλανό χωράφι.

Ανησυχώ αλλά βλέπω πως είναι καλύτερα σήμερα...
Καλυτερα να τον πας στον κτηνιατρο να τον εξετασει γιατι ισως χρειαζεται και ορο αν εχει δυο μερες να φαει και να πιει:hmm:

Καλησπέρα, θα ήθελα κ εγώ να ρωτήσω κάτι, ο γάτος μου παρουσιάζει χρόνια ουλίτιδα έχουμε κάνει ήδη ένα καθαρισμό πριν από ένα μήνα περίπου αλλά παρουσιάστηκε κ πάλι ουλίτιδα, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής έχω μάθει ότι υπάρχουν κάποιες ενέσεις η οποίες βελτιώνουν ή κ εξαλείφουν εντελώς το πρόβλημα, δεν θυμάμαι πως λέγονται δυστυχώς:( Μήπως γνωρίζετε κάτι γι αυτό; ισχύει κάτι τέτοιο; κ αν ναι είναι ασφαλές το φάρμακο;
Επίσης ο ίδιος γατούλης έχει παρουσιάσει κ κερατίτιδα έχει κάποια σχέση με την ουλίτιδα ή είναι άσχετο; του έχω δώσεις μέχρι στιγμής το κτηνιατρικό κολλύριο C.A.P και μετά το αλλάξαμε κ του δίνω το Exocin έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αλλά δεν έχει γίνει εντελώς καλά κ με ανυσηχεί πολύ. Πρέπει να ανησυχώ για όλα αυτά τα συμπτώματα;

Αν η ουλιτιδα σχετιζεται με τον ερπητοιο ή τον καλυκοιο τοτε θα μπορουσε να βοηθησει η χρηση της κτηνιατρικης ιντερφερονης αλλα ειναι ακριβη θεραπεια,το φαρμακο λεγεται virbagen Ω. Αλλιως ισως βοηθησει η κορτιζονη και αντιβιωση μακρας διαρκειας:)

Καλησπέρα γιατρέ!!!!Πήραμε την χιονούλα από τη φιλοζωική πού της κάνανε θεραπεία(αρχικά εβηχε,χειροτέρευε,και τελικά της είχε γυρίσει σε πνευμονία).Τώρα είναι καλά.Παίζει,τρώει,δεν βήχει,μόνο καμιά φορα φτερνίζεται.Είχε κολήσει όμως όπως σας είχα πεί και τον κούκη,και του δίνω από το σάββατο ronaxan20.Είναι και αυτός πολύ καλά,δεν βήχει αλλά παίρνει ακόμη αντιβίωση.Υπάρχει πρόβλημα να συναντηθεί με την χιονούλα?Υπάρχει περίπτωση να την κολλήσει από την αρχή ή έχει αντισώματα?Ευχαριστώ !!!!!!!:):):)

Καλησπέρα γιατρέ!!!!Πήραμε την χιονούλα από τη φιλοζωική πού της κάνανε θεραπεία(αρχικά εβηχε,χειροτέρευε,και τελικά της είχε γυρίσει σε πνευμονία).Τώρα είναι καλά.Παίζει,τρώει,δεν βήχει,μόνο καμιά φορα φτερνίζεται.Είχε κολήσει όμως όπως σας είχα πεί και τον κούκη,και του δίνω από το σάββατο ronaxan20.Είναι και αυτός πολύ καλά,δεν βήχει αλλά παίρνει ακόμη αντιβίωση.Υπάρχει πρόβλημα να συναντηθεί με την χιονούλα?Υπάρχει περίπτωση να την κολλήσει από την αρχή ή έχει αντισώματα?Ευχαριστώ !!!!!!!:):):)
Εφοσον περνει την αντιβιωση του ειναι μια χαρα καλυμενος:)

Καλημέρα γιατρέ!!!!Είναι ασφαλής και η χιονούλα να τον συναντήσει?Η χιονούλα δεν παίρνει πια αντιβίωση,είναι καλά.Τον έχω κλείσει μέσα μαζί μου τόσες μέρες και έχει τρελαθεί να βγεί βόλτα.Τον λυπάμαι αλλά φοβαμαι ακόμα!!!Ευχαριστούμε και καλημέρα!!!:):):)

μπορεις να τα κρατησεις μερικες μερε ακομα μεχρι να συνελθει πλρως η χιονουλα και να παρει δυναμεις

γιατρε βρηκαμε μια περσικη αδεσποτη ενηλικη γατουλα και την πηραμε και την εμβολιασαμε ,της βαλαμε αμπουλα και επιπλεον χαπακι για τα παρασιτα..να ρωτησω παρουσιαζει κατι κενα στο τριχωμα στην πλατη και κοντα στα αυτια..ρωτησα τον κτηνιατρο αν εχει μυκητες και μου ειπε οχι..σε αυτο το σημειο που της λειπει τριχωμα ειναι ροζ,ροζ το δερματακι της υπαρχει περιπτωση να εχει κατι?????? ρωταω γιατι εχω και αλλη γατουλα και φοβαμαι..δεν τις εχω φερει σε επαφη ακομη απλα για σιγουρια ρωταω..:/:

Καλησπέρα γιατρέ!!!Η μαμά του κούκη είμαι πάλι.Χίλια συγνώμη που ενοχλώ ξανά αλλά κάθε παρασκευή εμάς κάτι μας συμβαίνει τώρα τελευταία.Εχω τρελάθεί απο το φόβο μου εδώ και καμιά ώρα.Μου έγλειφε το χέρι ο κούκης και η γλώσσα του έχει κατι σκούρα,σαν μωβ γραμμούλες.Λέτε να τον πείραξε η αντίβιωση?Σας υπενθυμίζω ότι παίρνει Ronaxal20 από το σαββατο.Ο γιατρός του μου εχει πεί νατην παίρνει ως την δευτέρα.Τι να κάνω?Παίρνω τηλ. και δεν βρίσκω κανέναν.Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με,δεν ξέρω αν είναι σοβαρό αλλα εχω τρελαθεί απο την αγωνία μου.:hmm:

γιατρε βρηκαμε μια περσικη αδεσποτη ενηλικη γατουλα και την πηραμε και την εμβολιασαμε ,της βαλαμε αμπουλα και επιπλεον χαπακι για τα παρασιτα..να ρωτησω παρουσιαζει κατι κενα στο τριχωμα στην πλατη και κοντα στα αυτια..ρωτησα τον κτηνιατρο αν εχει μυκητες και μου ειπε οχι..σε αυτο το σημειο που της λειπει τριχωμα ειναι ροζ,ροζ το δερματακι της υπαρχει περιπτωση να εχει κατι?????? ρωταω γιατι εχω και αλλη γατουλα και φοβαμαι..δεν τις εχω φερει σε επαφη ακομη απλα για σιγουρια ρωταω..:/:
δεν μπορω να σου πω αν ειναι μυκητεες ή οχι,πρεπει να γινει εξεταση της τριχας. αν δεν ειναι μυκητες μπορει να ειναι καποια δερματιτιδα ή απλως καπιος ερεθισμος του δερματος εκει και ε αυτην την περιπτωση δεν πρεπει να ανησυχδεις. αν ειναι μυκητες θα ειναι στρογγυλες οι περιοχες και μπορει εκει αν παρουσιαζει σαν πιτυριδα ενα πραγμα:hmm:. σε αυτην την περιπτωση καλυτερα να μην ερθουν σε επαφη αλλα γατακια μεχρι να γινει θεραπεια:)

Καλησπέρα γιατρέ!!!Η μαμά του κούκη είμαι πάλι.Χίλια συγνώμη που ενοχλώ ξανά αλλά κάθε παρασκευή εμάς κάτι μας συμβαίνει τώρα τελευταία.Εχω τρελάθεί απο το φόβο μου εδώ και καμιά ώρα.Μου έγλειφε το χέρι ο κούκης και η γλώσσα του έχει κατι σκούρα,σαν μωβ γραμμούλες.Λέτε να τον πείραξε η αντίβιωση?Σας υπενθυμίζω ότι παίρνει Ronaxal20 από το σαββατο.Ο γιατρός του μου εχει πεί νατην παίρνει ως την δευτέρα.Τι να κάνω?Παίρνω τηλ. και δεν βρίσκω κανέναν.Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με,δεν ξέρω αν είναι σοβαρό αλλα εχω τρελαθεί απο την αγωνία μου.:hmm:
το ροναξαν συνηθως κιτρινιζει τα δοντια αν το παιρνει για διαστηα απανω του μηνα:hmm:. Μηπως βλεπεις τα αγγεια της γλωσσας ? μπορει να εχει φαει κατι και να του εχει χρωματιστει η γλωσσα απο καποιο παιχνιδι ισως:hmm:παντως αφου εχει ορεξη και ειναι ζωηρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back