Καλησπέρα γιατρέ.
Προχθές υιοθέτησα ένα αρσενικό γατάκι, γεννημένο περίπου 15-20 Μαρτίου. Είχε ένα θεματάκι με τσίμπλες που έκλειναν το ένα ματάκι του αλλά ξεκινήσαμε tobrex και δείχνει να βελτιώνεται σταδιακά.
Η απορία μου είναι η εξής. Μου φαίνεται σχετικά μικρόσωμο για την ηλικία του. Την αποπαρασίτωση την κάναμε προχθές το βράδυ με παστούλα και frontline για την εξωτερική και έφαγε κανονικά κονσερβούλα για μικρά( παρότι του είχα και ένα πιατάκι baby κροκέτες royal canin τις αγνοεί και πέφτει με τα μούτρα στην κονσέρβα). Είχε μία μικρή διάρροια την πρώτη μέρα αλλά θέλω να πιστεύω πως οφείλεται σε τυχόν σκουλικάκια κλπ. Κατά τα άλλα είναι παιχνιδιάρικο, ευδιάθετο και μες την γκρίνια και το κλάμα όποτε φεύγω για δουλειά

.
Το άλλο που έχω παρατηρήσει πέρα από το μικρό του μέγεθος είναι ότι το νιαουριτό του, βγαίνει δεν βγαίνει, πιο πολυ σκούξιμο ακούγεται, και το μόνο που ακούγεται κανονικά είναι το κλάμα.
Τα λέω όλα αυτά γιατί έχω ακούσει κατά καιρούς για γατάκια που δεν αναπτύσονται τόσο γρήγορα και είναι υγιή, αλλά άλλα που οφελονται σε πιο ασθενείς οργανισμούς...

Θα πάμε αύριο όπως και να έχει στο ραντεβού μας στον γιατρό αλλά οποιαδήποτε συμβουλή μπορούσα να έχω μέχρι τότε θα με ηρεμούσε, μιας και είμαι λίγο psychoγατομαμα..