Γιατρε, χρειαζομαι επειγοντως τα φωτα σου. Θα μιλησω και με αλλους μεχρι να παρω απαντηση, αλλα απο οσο περισσοτερους ακουσω το ιδιο πραγμα, τοσο καλυτερα θα δικαιολογουμαι που θα παρω μπουλντοζα να περασω πανω απο το κτηνιατρειο της γιατρου που πηγα τον μικοτο μου χθες, η οποια διεγνωσε ωτιτιδα στα αυτακια του. Προς αντιμετωπισην αυτης μου εδωσε μια λοσιον, το SanDitan enzyme ear cleanser, και για συνεχεια την κρεμουλα της Vetoquinol, την Οridermyl, και μου ειπε να τα χρησιμοποιω 2 φορες την μερα για 14 μερες. Πριν πεσω για υπνο χθες, και αφου ειχα ηδη κανει την δευτερη εφαρμογη στον γατουλη μου, που διολου εμοιαζε να το απολαμβανει ολο αυτο, λεω και δεν διαβαζω τα βιβλιαρακια των φαρμακων, μην κανω καμια βλακεια. Το Oridermyl λεει οτι προοριζεται για χρηση ΜΟΝΟ σε σκυλους, και στις αντενδειξεις λεει ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ.

Επισης συνιστωμενη χρηση ειναι ανα δυο μερες, μια φορα την μερα. Περιττο να σας πω οτι εχω κοιμηθει 4 ωρες απο την ανησυχια και τα νευρα μου. Πειτε να μου να χαρειτε οτι δεν εκανα κακο στον γατουλη μου, και οτι μπορω να συνεχισω να χρησιμοποιω την κρεμα. Οχι για κανενα αλλο λογο, αν δεν ειναι ετσι θα εγκληματισω.