zef
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αν η άλλη γάτα έχει κάνει όλα τα εμβόλια της τότε δεν κινδυνεύειτο επαθε απο την ιωση που σας εγραψα πιο πανω.. και τωρα τα εχω σε χωριστα σπιτια για να μη κολλησει η μεγαλη. Αλλα τη Δευτερα θα κανω ταξιδι και αναγκαστικά θα ειναι κοντα το ενα με το αλλο για πολλες ωρες .. Λετε να κολλησει? τωρα εχει αρχισει και του περναει του μικρου ,τρωει κτλ αλλα μεχρι χτεσ εκανε ακομα διαρροια.. σημερα θα δουμε...
, αν ειναι ανεμβολιαστει τότε μπορει να κολλήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο κιλα ειναι ενταξει αλλα καλο ειναι να περιμενετε μερικους μηνες να αναπτυχθει κανονικα το γατι και του κανετε στους 7 μηνες![]()
Καλησπερα γιατρε,
Στα θηλυκα τι γινεται; Η μικρη μου ειναι μολις 2,4 κιλα και 10+ μηνων (βιρμανακι). Αν και δεν εχει παρουσιασει ακομα συμπτωματα οιστρου (αυτο λογκα θα γινει σε 2 μηνες περιπου), μηπως ειναι υπερβολικα μικρο το βαρος της για στειρωση;

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το βαρος καλο ειναι εχω χειρουργησει αρκετες γατες σε αυτα τα κιλα χωρις κανενα προβλημαΚαλησπερα γιατρε,
Στα θηλυκα τι γινεται; Η μικρη μου ειναι μολις 2,4 κιλα και 10+ μηνων (βιρμανακι). Αν και δεν εχει παρουσιασει ακομα συμπτωματα οιστρου (αυτο λογκα θα γινει σε 2 μηνες περιπου), μηπως ειναι υπερβολικα μικρο το βαρος της για στειρωση;![]()

ROZINA
Νεοφερμένο μέλος
η μία απο τις γάτες μου 2,5 χρονών, παρουσίασε προ 1,5 μήνα ένα δερματικό πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιας και στα 4 πόδια της χαμηλά πάνα από τα πέλματά της. το οποίο της δημιουργεί απίστευτη φαγούρα. Ο κτηνίατρος της Φιλοζωικής Κορωπίου που την πήγα διέγνωσε δερματόφυτο και μας έδωσε fungoral 1/4 καθημερινα στην αρχη για 7 ημέρες μαζί με 1/2 baytril και επειδή δεν περνούσε μου είπε και της έδωσα άλλη μία εβδομάδα μόνο fungoral. H μεγάλη φαγούρα σαφώς της πέρασε άλλα το δερματικό υφίσταται. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Θα πρέπει να σας πω ότι επειδή μένουμε σε μονοκατοικία με κήπο πολλές ώρες βρίσκεται έξω.
ευχαριστώ
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει να ειναι δερματοφυτο αλλα αυτα συνηθως θελουν μεγαλη περιοδο θεραπειας πανω απο μηνα κ;λλιέργεια στις τριχες κανατε για να ειστε σιγουροι? μπορει να ειναι και καποια δερματιτιδα, χωρις να το δω δεν μπορω να σου πω με συγουριαΓιατρέ καλησπέρα,
η μία απο τις γάτες μου 2,5 χρονών, παρουσίασε προ 1,5 μήνα ένα δερματικό πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιας και στα 4 πόδια της χαμηλά πάνα από τα πέλματά της. το οποίο της δημιουργεί απίστευτη φαγούρα. Ο κτηνίατρος της Φιλοζωικής Κορωπίου που την πήγα διέγνωσε δερματόφυτο και μας έδωσε fungoral 1/4 καθημερινα στην αρχη για 7 ημέρες μαζί με 1/2 baytril και επειδή δεν περνούσε μου είπε και της έδωσα άλλη μία εβδομάδα μόνο fungoral. H μεγάλη φαγούρα σαφώς της πέρασε άλλα το δερματικό υφίσταται. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Θα πρέπει να σας πω ότι επειδή μένουμε σε μονοκατοικία με κήπο πολλές ώρες βρίσκεται έξω.
ευχαριστώ

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
κανει και για γατες απλως πρεπει να υολογιστει η σωστη δοσολογιαΚαλησπέρα γιατρέ.Πήρα σήμερα αντιπαρασιτικά δισκία για τις γάτες μου.Ζήτησα drontal και μου προτείνανε το dosalid.Επειδή δεν το ξέρω έψαξα να βρώ πληροφορίες για αυτό στο διαδίκτιο αλλά το μόνο που βρήκα είναι ότι το dosalid είναι για σκυλιά δεν είδα τίποτα για γάτες .Είναι για γάτες η οχι;![]()

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανει και για γατες απλως πρεπει να υολογιστει η σωστη δοσολογια![]()
Σε ευχαριστώ γιατρέ

stiliani
Νεοφερμένο μέλος
περση τον λενεειναι περσικο!..πρωτα πηγα σε φιλιζωικη γιατι εκανε διαρροιες μονο τον θερμομετρησαν και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα να κοψω τις κονσερβες και να δινω μονο ξηρα τροφη και μου εδωσαν vetrimax νομιζω λεγοταν η παστουλα ..πηρα τροφη ξηρα royal cannin για μικρα γατακια και συνεχισε να κανει διαρροιες τον ξαναπηγα στη φιλοζωικη μας ειδε αλλος γιατρος και αυτη μου ειπε οτι ειναι σύνηθες φαινόμενο να κάνουνε διάρροιες τα μικρα περσικά και οτι δεν εχει τιποτα και φυγαμε.
Πάλι συνεχισε να κάνει διάρροιες μεχρι που έβαλα μυαλό και πήγα σε ιδιοτη γιατρό της περιοχής μου.
Τον εξετάζει και μου λεει πως έχει παράσιτα πηραμε το χαπακι και μου έδωσε συμπληρωματικη θεραπεία για το σπίτι 2 μεγάλα χαπια που μύριζαν σαν κνορ βοδινο.(!)
Μας είπε δε οτι επειδή τα εχει καιρό <τα παρασιτα> οτι μπορεί να χρειαστει εξτρα θεραπεία την οποια καναμε μετά απο μιαμιση βδομαδα αλλο ενα χαπι για παράσιτα και 4 αυτη τη φορα χαπια για τ σπιτι τυπου κνορ που λεγαμε ε αυτα..
συνεχισε να κανει νερουλα κακα και αφου εφτασε κ η ωρα του εμβολιου<αρκετα τ ειχαμε καθυστερήσει>
πηγαμε πάλι στο ιδιοτικό κτηνιατρείο το καναμε είπα στη γιατρο οτι τα κακά του ειναι παλι νερουλά αλλά τουλάχιστον είναι ελαφρώς σχηματισμενα
και μου είπε οτι είναι τοτε το προβλημα σιγουρα διατροφικο να πάρω αλλη τροφή απο ρογιαλ κανιν καλύτερα να παρω χιλσ μου είπε .
παρηγγειλα εγω βέβαια ακόμη δεν έχει ερθει εδώ πέρα που μένω..εσεις τι πιστέυετε για όλα αυτα ??την αλλαγή τροφης να την κάνω σταδιακα??
η σιγα σιγα να βάζω λίγο στη ρογιαλ?? να σημειωσω δε ! οτι δεν εχει πλεον κανενα προβλημα με το σπιτι ειναι πληρως εξοικιωμενος με το χωρο παιζει τρεχει και γενικα ειναι μια χαρα ψυχολογικα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλησπερα, την τροφη θα την αλλαξεις σταδιακα σε διαστημα 4-8 ημερων αθξανοντας λιγο λιγο την ποσοτητα της καινουργιας τροφης. Τα νεαρα περσικα εχουν ιδιαιτερα ευαισθητο πεπτικο και θελουν προσοχη, μπορει να χρειστει να αλλαξεις 2-3 μαρκες τροφες μεχρι να βρεις αυτη που του ταιριαζειγεια σου γιατρε στυλιανη εδω λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη πηρα ενα γατουλη 2 μηνων <τωρα ειναι 3>
περση τον λενεειναι περσικο!..πρωτα πηγα σε φιλιζωικη γιατι εκανε διαρροιες μονο τον θερμομετρησαν και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα να κοψω τις κονσερβες και να δινω μονο ξηρα τροφη και μου εδωσαν vetrimax νομιζω λεγοταν η παστουλα ..πηρα τροφη ξηρα royal cannin για μικρα γατακια και συνεχισε να κανει διαρροιες τον ξαναπηγα στη φιλοζωικη μας ειδε αλλος γιατρος και αυτη μου ειπε οτι ειναι σύνηθες φαινόμενο να κάνουνε διάρροιες τα μικρα περσικά και οτι δεν εχει τιποτα και φυγαμε.
Πάλι συνεχισε να κάνει διάρροιες μεχρι που έβαλα μυαλό και πήγα σε ιδιοτη γιατρό της περιοχής μου.
Τον εξετάζει και μου λεει πως έχει παράσιτα πηραμε το χαπακι και μου έδωσε συμπληρωματικη θεραπεία για το σπίτι 2 μεγάλα χαπια που μύριζαν σαν κνορ βοδινο.(!)
Μας είπε δε οτι επειδή τα εχει καιρό <τα παρασιτα> οτι μπορεί να χρειαστει εξτρα θεραπεία την οποια καναμε μετά απο μιαμιση βδομαδα αλλο ενα χαπι για παράσιτα και 4 αυτη τη φορα χαπια για τ σπιτι τυπου κνορ που λεγαμε ε αυτα..
συνεχισε να κανει νερουλα κακα και αφου εφτασε κ η ωρα του εμβολιου<αρκετα τ ειχαμε καθυστερήσει>
πηγαμε πάλι στο ιδιοτικό κτηνιατρείο το καναμε είπα στη γιατρο οτι τα κακά του ειναι παλι νερουλά αλλά τουλάχιστον είναι ελαφρώς σχηματισμενα
και μου είπε οτι είναι τοτε το προβλημα σιγουρα διατροφικο να πάρω αλλη τροφή απο ρογιαλ κανιν καλύτερα να παρω χιλσ μου είπε .
παρηγγειλα εγω βέβαια ακόμη δεν έχει ερθει εδώ πέρα που μένω..εσεις τι πιστέυετε για όλα αυτα ??την αλλαγή τροφης να την κάνω σταδιακα??
η σιγα σιγα να βάζω λίγο στη ρογιαλ?? να σημειωσω δε ! οτι δεν εχει πλεον κανενα προβλημα με το σπιτι ειναι πληρως εξοικιωμενος με το χωρο παιζει τρεχει και γενικα ειναι μια χαρα ψυχολογικα

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η αντιβιωση θα τον βοηθησει με την δερματιτιδα του αλλα θα πρεπει να γινουν και καλλιεργεις απο την τριχα και το δερμα για να εντοπιστει ο αιτιολογικος παραγονταςΑγαπητέ Γιάννη πάλι με το θέμα του βρούκου θα σε απασχολήσω...Αυτή η αλλεργία δεν δείχνει να υποχωρεί...του έδωσα φενιστιλ για καμιά βδομάδα αλλά συνεχίζει να γλύφεται..στις μασχάλες του δε εκεί που λείπει το τρίχωμα απο το πολύ γλείψιμο παρατήρησα και κάτι κίτρινα κακαδάκια σαν δερματίτιδα...(αυτά δείχνουν να τον φαγουρίζουν πιο πολύ)για ρίξε μια ματιά και πες μου τι είναι...Πήρα την πρωτοβουλία και από χτές του δίνω και αντιβίωση για το δέρμα(Synulox)θα τον βοηθήσει καθόλου;Ευχαριστώ.
![]()

stiliani
Νεοφερμένο μέλος
Ουρια (mg%) 10-30 : 86
Κρεατινινη (mg%) 0,9-2,0: 2,71
Nα αναφερω οτι ειπα στον γιατρο για καποια φαρμακευτικη αγωγη και γελασε καθως θεωρησε οτι ο γατος δεν ειναι αρρωστος και οτι απλα ειναι κατι που συμβαινει παρα πολυ συχνα σε γατια της ηλικιας του. Οσον αφορα τη μυτη του μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι μια αλλεργιουλα και οτι με λιγο Οτριβιν θα του περασει (η αληθεια ειναι οτι μια φορα του βαλα και εχει καλυτερευσει αρκετα η μυτη του). Να αναφερω τελειωνοντας οτι ο γατος δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Οι τιμες δεν εινει ιδιαιτερα ανεβασμενες οποτε μονο μ ειδικη διαιτα μπορει να πεσυν στο φυσιολγικο απλως σε κανα μηνα θα πρεπει να κανει εξετασεις παλι για να δουμε που εχει φτασει η τιμη της κρεατινινηςΛοιπον καταρχας καλησπερα σας και να σας χαιρετισω καθως ειμαι νεος στο φορουμ σας που πρεπει να πω οτι ειναι παρα πολυ κατατοπιστικο και χρησιμο σε ολους/ ολες τους/τις γατοφιλους/ες. Θεωρω τον εαυτο μου φιλοζωο και εφοσον εχω γατο, φυσικα και γατοφιλο. Ο γατος μου ειναι κοινης ευρωπαικης ρατσας (κεραμμυδογατος δηλαδη) λευκος με γκριζο αναμεσα στα αυτια του και ειναι 14 ετων. Ας μπω στο θεμα μου λοιπον: τον τελευταιο καιρο ειχα παρατηρησει οτι πινει αρκετα συχνα νερο. Επισης, και δεν γνωριζω αν ηταν συμπτωματικο, φυσαγε που κ που απο τη μυτη του και το ενα του ματι ειχε αυξημενα δακρυα. Ελεω καλοκαιριου υπεθεσα οτι απλα δροσιζοταν η αφυδατωνοταν γρηγορα και ειχε κρυωσει ελεω αιρκοντισιον (ο γατος κινειται ελευθερα στον κηπο και στο σπιτι χωρισ περιορισμους εκτος απο το βραδυ που κοιμαται μεσα με κλειστα παραθυρα/ πορτες). Τον τελευταιο μηνα ομως που δεν ειχε κ τοσο ζεστη ο γατος (Οσκαρ) συνεχιζε να πινει αρκετο νερο το οποιο με εβαλε σε υποψιες. Ετσι τηλεφωνο στον κτηνιατρο και ραντεβου για γενικες εξετασεις (με μεθη κτλ κτλ). Το αποτελεσμα ηταν οτι ο γατος εχει "τσιιμπημενες" τιμες στην ουρια και στην κρεατινινη. Ο κτηνιατρος ανεφερε ομως οτι ειναι θεμα ηλικιας και οχι οτι εχει νεφρικη ανεπαρκεια ελεω καποιας αρρωστιας η τιποτε αλλο. Απλα μου συνεστισε να αλλαξω τροφη (τρωει χρονια τωρα την Feline c/d) και να του δωσω την Feline k/d που περιεχει φυτικες πρωτεινες και οχι ζωικες που "ζοριζουν" τα νεφρα στον μεταβολισμο τους. Επισης να ξανακανουμε εξετασεις σε 4-5 μηνες παλι για να δουμε αν εχουν σταθεροποιηθει οι τιμες της ουριας και της κρεατινης. Παραθετω τις τιμες μηπως ο ιατρος του Φορουμ αναφερει την δικια του γνωμη:
Ουρια (mg%) 10-30 : 86
Κρεατινινη (mg%) 0,9-2,0: 2,71
Nα αναφερω οτι ειπα στον γιατρο για καποια φαρμακευτικη αγωγη και γελασε καθως θεωρησε οτι ο γατος δεν ειναι αρρωστος και οτι απλα ειναι κατι που συμβαινει παρα πολυ συχνα σε γατια της ηλικιας του. Οσον αφορα τη μυτη του μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι μια αλλεργιουλα και οτι με λιγο Οτριβιν θα του περασει (η αληθεια ειναι οτι μια φορα του βαλα και εχει καλυτερευσει αρκετα η μυτη του). Να αναφερω τελειωνοντας οτι ο γατος δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
Οι τιμες δεν εινει ιδιαιτερα ανεβασμενες οποτε μονο μ ειδικη διαιτα μπορει να πεσυν στο φυσιολγικο απλως σε κανα μηνα θα πρεπει να κανει εξετασεις παλι για να δουμε που εχει φτασει η τιμη της κρεατινινης
Ο γιατρος μου πε σε κανα 5μηνο η αρχες του 2011 να ξανακανουμε. Απλα ο γατος ηταν μια μερα μαστουρης με τη μεθη, παραπαταγε και οταν εφαγε, μετα απο 1 ωρα εκανε εμετο. Ενας μηνας δεν ειναι συντομο χρονικο διαστημα?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Σε ενα μηνα με την συγκεκριμενη τροφη θα εχουμε μια πρωτη ενδειξη αν δουλευει η θεραπεια η οχι, παρομοιες τιμες με αυτες θα ειναι μια ενδειξη οτι υπαρχει προβλημε και οτι θα πρεπει να παρει και φαρμακευτικη αγωγηΟ γιατρος μου πε σε κανα 5μηνο η αρχες του 2011 να ξανακανουμε. Απλα ο γατος ηταν μια μερα μαστουρης με τη μεθη, παραπαταγε και οταν εφαγε, μετα απο 1 ωρα εκανε εμετο. Ενας μηνας δεν ειναι συντομο χρονικο διαστημα?
,εγω παντα προτεινω επαναληψη των εξετασεων σε ενα μηνα, αν ο γατος πρεπει να ναρκωται γι να του παρετε αιμα και εχει τοσο ασχημη αντιδραση καλυτερα να περιμενετε 2-3 μηνεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the bgt
Νεοφερμένο μέλος
Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω τον Γιατρο μας κατιτις.
θεμα 1) Η Βιρβιριτσα ειναι 6 χρονων και στειρωμενη απο 6μισι μηνων. Ζει σε διαμερισμα.
Ειναι σχετικα αδυνατουλα και ελαφρια. Γενικα τρωει κανονικα προς το λιτοδιαιτο, εχει ορεξη αλλα δε γκρινιαζει και για να τρωει ολη την ωρα. Της ειχε δωσει αντιπαρασιτικο ο Γιατρος οταν ηταν μικρη και δεν εχω δει σκουληκακια στα κακα της ή στον πισινο της. Το καλοκαιρι αδυνατιζει λιγο ακομη αλλα οσο χειμωνιαζει παιρνει το βαρος πισω. Δεν ειναι κοκκαλιαρα αλλα επειδη συνηθως οι στειρωμενες γατες ειναι παχουλουτσικες πρεπει να ανησυχω για το μεγεθος της? Οχι οτι θελω να το χοντρυνω το γατι, καθε αλλο, αλλα σα να μου φαινεται πολυ ελαφρια για την ηλικια της..
Θεμα 2) Υπαρχουν περιοδοι που με τρελλαινει στις φωνες. Πολυ φωνη και γκρινια. Τις τελευταιες δυο μερες εχει "λυσσαξει". Δεν ακουγεται σαν πονος ή φοβος, ουτε ακριβως σαν οιστρος αλλα φωναζει συνεχεια. Η μυτουλα της ειναι υγρη, τουαλετα παει κανονικα, οι αναπνοες της καλες μου φαινονται, παιζει, τρωει, πινει και ΦΩΝΑΖΕΙ.
Ειναι θεμα συμπεριφορας? θα πρεπει να την παω στο Γιατρο για εξετασεις? Μηπως κατι το ενοχλει το γατι?
Σας ευχαριστω πολυ,
edit:
Ιδου κι η ιδιοκτητρια του διαμερισματος μου

JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλησπερα , καλο ειναι η αποπαρασιτωση να γινεται τουλαχιστον 2-3 φορες το χρονο ακόμα και σε γατιά που μένουν αποκλειστικά στο σπίτι, τωρα το οτι δεν παχαίνει δεν ειναι και απαραιτήτως κακό, αρκει να μην φαινονται τα κόκκαλα της και να έχει καλά ανεπτυγμένους μύς και λίγο λίπος. Η στειρωση έγινε με ολική αφαίρεση ωοθηκών και μήτρας ή με μερική? Αν εχει γινει το δεύτερο αυτη μπορει να είναι η αιτία που φωνάζει να έχει δηλαδή μια μορφή οίστρουΚαλως σας βρηκα, ειμαι νεα στο φορουμ οποτε χαιρετω ολους τους γατοκατοχους (αν και μαλλον οι γατες μας κατεχουν πληρως!)
Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω τον Γιατρο μας κατιτις.
θεμα 1) Η Βιρβιριτσα ειναι 6 χρονων και στειρωμενη απο 6μισι μηνων. Ζει σε διαμερισμα.
Ειναι σχετικα αδυνατουλα και ελαφρια. Γενικα τρωει κανονικα προς το λιτοδιαιτο, εχει ορεξη αλλα δε γκρινιαζει και για να τρωει ολη την ωρα. Της ειχε δωσει αντιπαρασιτικο ο Γιατρος οταν ηταν μικρη και δεν εχω δει σκουληκακια στα κακα της ή στον πισινο της. Το καλοκαιρι αδυνατιζει λιγο ακομη αλλα οσο χειμωνιαζει παιρνει το βαρος πισω. Δεν ειναι κοκκαλιαρα αλλα επειδη συνηθως οι στειρωμενες γατες ειναι παχουλουτσικες πρεπει να ανησυχω για το μεγεθος της? Οχι οτι θελω να το χοντρυνω το γατι, καθε αλλο, αλλα σα να μου φαινεται πολυ ελαφρια για την ηλικια της..
Θεμα 2) Υπαρχουν περιοδοι που με τρελλαινει στις φωνες. Πολυ φωνη και γκρινια. Τις τελευταιες δυο μερες εχει "λυσσαξει". Δεν ακουγεται σαν πονος ή φοβος, ουτε ακριβως σαν οιστρος αλλα φωναζει συνεχεια. Η μυτουλα της ειναι υγρη, τουαλετα παει κανονικα, οι αναπνοες της καλες μου φαινονται, παιζει, τρωει, πινει και ΦΩΝΑΖΕΙ.
Ειναι θεμα συμπεριφορας? θα πρεπει να την παω στο Γιατρο για εξετασεις? Μηπως κατι το ενοχλει το γατι?
Σας ευχαριστω πολυ,
edit:
Ιδου κι η ιδιοκτητρια του διαμερισματος μου
![]()
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool