Καλησπερα γιατρε μου!
Ενα προβληματακι που προεκειψε θα ηθελα να σας πω...αν και εχω μιλησει με τον γιατρο μου...μια ακομη γνωμη ας την παρω

Πηρα προσφατα και δευτερη γατουλα ρατσας αυτη τη φορα (Main coon) ! Την εφερα σπιτι στις 09/04 και με τη μεγαλη την ξερετε την διαδικασια, να μην τα λεμε

! Στην πρωτη μας εξεταση στον γιατρο...ολα ηταν καλα! Στο σπιτι ομως αρχισε τις διαροιες και παρολο που μαζι με τον γιατρο υποθεσαμε οτι ειναι λογω καινουργιου περιβαλοντος και καινουργιας γατας...δεν εχουμε σταματησει μεχρι σημερα

! Η διαθεση της μια χαρα! Παιζει...πλακωνεται και με την μεγαλη μου...η μεγαλη την βαζει κατω για να της επιβληθει...η μικρη φωναζει και αντιδραει...τα γνωστα! Περνοντας τον γιατρο...μου ειπε να της αλλαξω τροφη σε βραστο κοτοπουλο και ριζι...! Το καναμε και αυτο αλλα ακομη τιποτα! Επειδη ομως πηγενει το σκατουλι και κλεβει απο το πιατο της μεγαλης καμια φορα...ο γιατρος μου ειπε να ταιζω και τις 2 το ιδιο..και αν συνεχιστει, τη Δευτερα να του την παω!! Τελικα λετε να ειναι απο το αγχος της και απο την αλλαγη περιβαλλοντος?? Αργουνε πολυ να προσαρμοστουν και ετσι αντιδρα ο οργανισμος τους?? Τι λετε???
Υ.Σ. Ξανα τονιζω οτι ειναι διαολος..χιχιχι...πολυ ζωηρη παρολη την διαρροια και τα προυτ που κανει...( μας εχει παιθανει στην μποχα παρεπιπτωντος....χαχαχαχαχαχα)