Γεια σας γιατρέ για άλλη μια φορά..
Η γατούλα μου έκανε τον υπέρηχο που έπρεπε να κάνει (λόγω φυσήματος) και οι γιατροί βρήκαν αρκετά σοβαρά προβλήματα..
Μου είπαν ότι η δεξιά και η αριστερή κοιλία επικοινωνούν. Αλλά το πρόβλημα επιβαρύνεται γιατί επικοινωνία υπάρχει και μέσω ενός από τους κόλπους (εάν θυμάμαι καλά τους όρους).
Η γατούλα είναι ακριβώς 9 μηνών και έχει ήδη παρουσιάσει 5 οίστρους.
Μου είπαν ότι είναι άξιο απορίας πως επέζησε περισσότερο από 2-3 μήνες..
Η ίδια είναι πολύ δραστήρια, παίζει κανονικά, έχει όρεξη για φαγητό και για παιχνίδι και το μόνο που ίσως κάνει κάποιες φορές, είναι μετά από πολύ έντονο παιχνίδι με την αδερφούλα της, ξαπλώνει για 1-2 λεπτά στο πάτωμα και μετά συνεχίζει..
Δεν έχει δύσπνοια ή κάτι τέτοιο..
Και οι 2 κτηνίατροι που κάνανε τον υπέρηχο μου είπαν ότι δε μπορεί να μπει χειρουργείο διότι θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη επέμβαση..
Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι μπορεί να γίνει ώστε να μην έχω τα δυσάρεστα αποτελέσματα του οίστρου της θηλυκής γάτας.. Δε μπορεί, κάτι θα υπάρχει..

Από τη μια χάπια ή ενέσεις ορμονών δε θέλω να κάνουμε γιατί οδηγούν σε καρκίνους..Από την άλλη μια γατούλα αστείρωτη, αργά ή γρήγορα δεν οδηγείται σε καρκίνο μαστών/μήτρας ή πυομήτρα κτλ ή κάνω λάθος? Εάν ισχύει,
σε ποια ηλικία εμφανίζονται τέτοια προβλήματα?
Δεν ξέρω τι να κάνω..Ο ήχος και το κλάμα της δε με ενοχλούν καθόλου, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου..
Ακόμη, για τροφή μου είπαν την
k/d hill's persciption και τίποτα για αγωγή προς το παρόν..
Εσείς τι πιστεύτε?
Υπάρχει κατι που μπορώ να της δίνω για να ενισχύω την καρδιά της? Φοβάμαι και τη θρόμβωση...
Δε θέλω να μου κάνετε διάγνωση,προς θεού, καταλαβαίνω τη δυσκολία, απλά θα ήθελα να γνωρίζω την άποψή σας για το θέμα έτσι ώστε να μπορέσω να τα συζητήσω περισσότερα πράγματα με την κτηνίατρό μας..
Ευχαριστώ πολύ!