Ευχαριστώ πολύ! Σήμερα το πρωί μόλις ξύπνησε φάνηκε ελάχιστα πιο ζωντανός, είχε την τάση να θέλει να κοιμηθεί ξανά όμως. Πήγε στην τουαλέτα του, ούρησε και έκανε εμετό 5 λεπτά μετά. Επειδή τον έκανε στην άμμο του, δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω αν ήταν τριχόμπαλα, παρά μόνο ότι εμπεριείχε και τρίχες. Δεν είχε και καμια όρεξη να φάει ή να πιεί νερό οπότε τον πήγα στον κτηνίατρο. Του πήρε τη θερμοκρασία, ήταν φυσιολογική και του έκανε μια ένεση με αμπικιλλίνη και μία για τον εμετό. Θεώρησε ότι είναι γαστρεντερικό το πρόβλημα. Ήρθαμε σπίτι και εξακολουθεί να είναι υποτονικός και να κοιμάται (φαντάζομαι ότι ούτως ή άλλως θα ήταν με την αντιβίωση). Ο γιατρός μας είπε να μην φάει και να μην πιεί τίποτα σήμερα. Αύριο αν αρχίσει να πίνει νερό μόνος του, να του δώσω λίγη τροφή. Ίσως μόνο να προσπαθήσω να του δώσω με σύριγγα μερικές σταγόνες νεράκι. Να επισημάνω ότι χθες έφαγε ελάχιστα και δεν ήπιε σταγόνα νερό. Δεν ξέρω τον κτηνίατρο ώστε να τον εμπιστεύομαι τυφλά, δεν έχω και εμπειρία, οπότε ανησυχώ πολύ! Αν δε σας φέρνω σε δύσκολη θέση και δε σας κουραζω, θα χαρώ να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας.