Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορείς να ρισκάρεις την υγεία του παιδιού σου, όσο κι αν αυτό στεναχωριέται που θα χάσει την παρεούλα του. Kαι φυσικά δεν μπορείς να παίξεις με τις πιθανότητες μήπως τυχόν και το ξεπεράσει. Kι αν δεν το ξεπεράσει, αλλά κάνει κανά αλλεργικό σοκ; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος (ενήλικας και γονιός) που θα το σκεφτεί διαφορετικά.
Όταν είσαι έξω απ΄το χορό, όλα είναι διαφορετικά.
Για σένα, πάρε όσα ρίσκα θες, για το παιδί σου κανένα, όσο υπερπροστατευτικό κι αν ακούγεται αυτό.
Συμφωνώ με την απόφασή σου να δώσεις το γατούλι σε άλλο σπίτι και ακόμα καλύτερα που είναι συγγενής.
Eύχομαι μόνο να μην έχετε πολλά δράματα με τον γιό σου κατά την αποχώρηση... ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα σε τσακίσει ψυχολογικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο νοσοκομειο που ειχα μπει το καλοκαιρι λογω υψηλου πυρετου, οταν εμεθε ο γιατρος οτι εχω γατα και γατακια, αρχισε ενα καρο ερωτησεις, αν με γρατζουνανε, αν τα αγκαλιαζω κτλ. Και τοτε μου ειπε για τη στειρωση...Ουσιαστικα δεν ειναι στειρωση γιατι η στειρωση ειναι μονιμη. Ειπε πως μπορει για καποιο χρονικο διαστημα να εχω προβλημα και αυτο οχι απο το τοξοπλασμα, αλλα απο καποιο αλλο μικροβιο που δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειχα παθει κι εγω μολυνση πολυ παλια απο δαγκωνια του bic. Με δαγκωσε γιατι τον επιασα υστερα απο ενα μηνα που τον ειχαμε χασει κι εκεινος ειχε παθει σοκ. Ηταν τρομερα αγριεμενος.
Τελος παντων πηγα για αντιτετανικο και ραμματα.
Ακομα εχω σημαδι στο χερι.
Θυμαμαι το γιατρο να λεει στη μαμα μου "Καλα ειπαμε να αγαπαει τα ζωα αλλα οχι και να πεθανει"!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σαρδελα οταν παιζουμε με γρατζουναει και καμια φορα τρεχει αιμα. Ειναι αρκετα επιθετικη με τους αλλους αλλα οχι με εμενα. τα χερια μου ειναι γεματα σημαδια απο τις γρατζουνιες της και αυτο προσεξε ο γιατρος στο νοσοκομειο.
?
Καλό είναι να μην την αφήνεις να σε γρατζουνάει τόσο!
Αυτό ισχύει για όλους μας, όχι μόνο μ'εσένα, που έχεις και μια ευαισθησία...
Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα τελευταια δεν γρατζουναει πολυ ειναι με τις ωρες της. Απ οτι εχω καταλαβει δεν θελει να την πειραζουνε(οι αλλοι, με εμενα δεν εχει προβλημα)και πολυ.
Ismini
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/posts/5243093/Ειναι λιγο "κακιστρο" τωρα που το σκεφτομαι. Ισως πριν την παρω να ειχε βιωσει κατι που να την εκανε επιθετικη. Ισως κατι που εχει σχεση με τα κομμενα αυτακια της...
Τωρα τελευταια δεν γρατζουναει πολυ ειναι με τις ωρες της. Απ οτι εχω καταλαβει δεν θελει να την πειραζουνε(οι αλλοι, με εμενα δεν εχει προβλημα)και πολυ.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**Καλυτερα ραμματα ειναι τα αποροφησιμα η τα κανονικα. Ο γιατρος θα βαλει τα κανονικα στη σαρδελα γιατι του ειπα οτι ειναι ζωηρουλα...και θα παμε σε δυο εβδομαδες να τα κοψει!
Δεν ξέρω για "απορροφήσιμα". Τα ράμματα που έβαλε στη Νιάρα ήταν σαν χοντρή κλωστή (μπλε) και έπεσαν μόνα τους. Δεν απορροφήθηκαν δηλ., δεν μπήκαν μέσα στο σώμα της, αλλά έπεσαν σιγά σιγά. Τα τελευταία έφυγαν σε ένα μήνα!!!
Από τη δεύτερη μέρα έτρεχε και σκαρφάλωνε, αλλά δεν άνοιξε η πληγή! Και τώρα δεν έχει παρά ένα μικρό σημαδάκι, που κρύφτηκε ήδη από το τρίχωμα που ξαναφύτρωσε στο ξυρισμένο σημείο!

Όταν θα πάτε να τα κόψει, δε θα πονέσει; Η Νιάρα το γλίτωσε αυτό!
Τωρα εγώ θυμάμαι τα παλιά τα δικά μου (αφαίρεση κύστης ~2κ. με μεγάλη τομή, σαν καισαρική) που με πόνεσαν πολύ όταν τα'βγαλε ο γιατρός...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
εμας παλι δεν μας εβαλε ραματα Αφησε ανοιχτη μια μικρη τομη στους ορχεις αλλα εκανε απολινωση απο μεσα σε 2 μερες θα κλειση απο μονη της ειπε .
Ειναι διαφορετικη η στειρωση στα αρσενικα, σωστα?

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι διαφορετικη η στειρωση στα αρσενικα, σωστα?![]()
Πολύ!!!
Στα θηλυκά γίνεται ολική αφαίρεση μήτρας-ωοθηκών...

Και πονάνε τα καημένα μετά...

Γι'αυτό εγώ την είχα όλο αγκαλίτσες και χαδάκια, ήταν και τρομαγμένο το κακόμοιρο!
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι τουλαχιστον γινεται στις γυναικες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη μητρα βγαζουν, η διακοπτουν την επικοινωνια ωοθηκων-μητρας?Ετσι τουλαχιστον γινεται στις γυναικες!
Από το σχετικό άρθρο εδώ στο mycat:
"Στα θηλυκά ζώα υπάρχουν πολλές τεχνικές, αλλά αυτή που έχει επικρατήσει και εφαρμόζεται κατά κόρον, ως η καλύτερη και με τις λιγότερες παρενέργειες, είναι η ωοθηκυστερεκτομή, δηλαδή η αφαίρεση των ωοθηκών και της μήτρας..."
Δε σου είπε ο κτηνίατρός σου;
Θα τον ρωτησω οταν παω το απογευμα!
Σ ευχαριστω παντως...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool