Γιουλένα Αναστασίεβα

Ο Μπατμαν

CIMG0918.JPG

κ η Κάντυ

DSC01782.jpg

Σας χαιρετούν:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hello everybody....!!!:D:D:D
Ειμαι κι εγω εδωωωω.....Για δειτε εδω... Την ειδα στον γκουκλυ οπως λεει και η γατοσυμπεθερα και μου αρεσε...
dog_couple.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μια για τη Γιουλιτσκα που της αρεσουν τα σοκιν!:lol:
cats.jpg

Ο Μπατμαν

CIMG0918.JPG

κ η Κάντυ

DSC01782.jpg

Σας χαιρετούν:lol::lol::lol::lol::lol:
Απαιχτο!!!! Μου άρεσε Έλενα!:lol::lol::lol:

Hello everybody....!!!:D
Ειμαι κι εγω εδωωωω.....Για δειτε εδω... Την ειδα στον γκουκλυ οπως λεει και η γατοσυμπεθερα και μου αρεσε...
dog_couple.jpg

Πολύ ωραία οφείλω να ομολογήσω!!! Τέλεια και αγαπημένα τα σκυλάκια!! Μήπως είναι συμπεθέρες σν εσένα και τη Δώρα και σε λίγο θα ξεκατινιαστουν? Λέω εγώ τώρα:lol::lol::lol:

Και μια για τη Γιουλιτσκα που της αρεσουν τα σοκιν!
cats.jpg
:lol::lol::lol:

Και μια για τη Γιουλιτσκα που της αρεσουν τα σοκιν!:lol:
cats.jpg
:lol::up::lol:

Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?:mad::P:lol::lol::lol:
να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?;):lol:

τι κανετε φιλεναδουλες?
Πως πανε με το γατοδεντρο Ελενα τα μωρα σου? Το πικατσουλινι σου ανεβηκε?
Εμεις αρχισαμε να ετοιμαζουμε σιγα σιγα βαλιτσες! Το Σαββατο το πρωι φευγουμε:)

τι κανει το τριο στουτζες? :D

εσας βρε τα 3 διποδα :D
Μια ειμαστε εμεις...Η...........................
Γιουλενα Αναστασιεβα
:blink::lol::lol::lol::lol:

Οσο για τη Γιουλ....:P
Αριβαρει για Λισσαβωνα το Σαββατο:):)

φευγεις πουλακι μου ? να πιεις κρασι πορτο, λενε οτι ειναι φημισμενο..και να βγαλεις φωτος να μας ανεβασεις :up:

φευγεις πουλακι μου ? να πιεις κρασι πορτο, λενε οτι ειναι φημισμενο..και να βγαλεις φωτος να μας ανεβασεις :up:
θα πιω θα πιω...και παστακια με κρεμα θα φαω... και μπακαλιαρο:lol:
θα παω στα γραφεια μας στη Λισσαβωνα, λιγο Porto αλλα και διακοπουλες...

Καλα να περασεις Γιουλιτσκα!Να μας βγαλεις πολλες φωτο!

Γιούλη, καλό ταξίδι και να περάσεις φανταστικά!:D:D:D
Εμείς περιμένουμε φωτό και εντυπώσεις!;):cool::happy:

Καλησπερουδια παιδάκια!!! Τι κάνετε?
:lol::up::lol:
Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?:lol::lol:
να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?;):lol:
Ακριβώς δεν θα της κάθονται μάλλον!! :hmm:Δεν είδες που πήρε και την Νάλα και την ονόμασε Κάντυ??:lol::lol:
Ασε Γιουλη θυμώνεις αργότερα.:):hmm: Κι εγώ έτσι κάνω. Θυμώνω μετά αφου το σκεφτώ καλλίτερα.:lol: Γενικώς είμαι λίγο... αργοπορημένη στη σκέψη του θυμου!:hmm:

Γιουλάκο μου καλό σου ταξίδι και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ σας εύχομαι!!! Να πιεις και κανένα ποτάκι στην υγειά μας:up::lol::lol::lol:

Ιωαννάκι τι κάνεις? Καλά είστε κι εσύ και η Πασχαλίτσα:D

Ιωαννάκι τι κάνεις? Καλά είστε κι εσύ και η Πασχαλίτσα:D

καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος :lol:

καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος :lol:
:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω για τις ευχες...Στειλτε μου τις παραγγελιες σας με pm;)

Τυχερούλαααα! Και τα παιδάκια σου τι θα τα κάνεις; Ποιός θα τα κρατήσει;

Τυχερούλαααα! Και τα παιδάκια σου τι θα τα κάνεις; Ποιός θα τα κρατήσει;
η καλη μου μανουλα...:):)
με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back