elvenstar
Επιφανές μέλος
κ η Κάντυ
Σας χαιρετούν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι κι εγω εδωωωω.....Για δειτε εδω... Την ειδα στον γκουκλυ οπως λεει και η γατοσυμπεθερα και μου αρεσε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Απαιχτο!!!! Μου άρεσε Έλενα!Ο Μπατμαν
![]()
κ η Κάντυ
![]()
Σας χαιρετούν![]()

Πολύ ωραία οφείλω να ομολογήσω!!! Τέλεια και αγαπημένα τα σκυλάκια!! Μήπως είναι συμπεθέρες σν εσένα και τη Δώρα και σε λίγο θα ξεκατινιαστουν? Λέω εγώ τώραHello everybody....!!!
Ειμαι κι εγω εδωωωω.....Για δειτε εδω... Την ειδα στον γκουκλυ οπως λεει και η γατοσυμπεθερα και μου αρεσε...
![]()

Και μια για τη Γιουλιτσκα που της αρεσουν τα σοκιν!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και μια για τη Γιουλιτσκα που της αρεσουν τα σοκιν!
![]()

Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?

να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πως πανε με το γατοδεντρο Ελενα τα μωρα σου? Το πικατσουλινι σου ανεβηκε?
Εμεις αρχισαμε να ετοιμαζουμε σιγα σιγα βαλιτσες! Το Σαββατο το πρωι φευγουμε

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κατσε...τωρα λες για εμας τις 3, ή για τα γατια μου?τι κανει το τριο στουτζες?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
κατσε...τωρα λες για εμας τις 3, ή για τα γατια μου?![]()
εσας βρε τα 3 διποδα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μια ειμαστε εμεις...Η...........................εσας βρε τα 3 διποδα![]()
Γιουλενα Αναστασιεβα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αριβαρει για Λισσαβωνα το Σαββατο

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οσο για τη Γιουλ....
Αριβαρει για Λισσαβωνα το Σαββατο![]()
φευγεις πουλακι μου ? να πιεις κρασι πορτο, λενε οτι ειναι φημισμενο..και να βγαλεις φωτος να μας ανεβασεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα πιω θα πιω...και παστακια με κρεμα θα φαω... και μπακαλιαροφευγεις πουλακι μου ? να πιεις κρασι πορτο, λενε οτι ειναι φημισμενο..και να βγαλεις φωτος να μας ανεβασεις![]()

θα παω στα γραφεια μας στη Λισσαβωνα, λιγο Porto αλλα και διακοπουλες...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εμείς περιμένουμε φωτό και εντυπώσεις!

staman2
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς δεν θα της κάθονται μάλλον!!
Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?
να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?![]()
Δεν είδες που πήρε και την Νάλα και την ονόμασε Κάντυ??

Ασε Γιουλη θυμώνεις αργότερα.

Κι εγώ έτσι κάνω. Θυμώνω μετά αφου το σκεφτώ καλλίτερα.
Γενικώς είμαι λίγο... αργοπορημένη στη σκέψη του θυμου!
Γιουλάκο μου καλό σου ταξίδι και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ σας εύχομαι!!! Να πιεις και κανένα ποτάκι στην υγειά μας

Ιωαννάκι τι κάνεις? Καλά είστε κι εσύ και η Πασχαλίτσα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωαννάκι τι κάνεις? Καλά είστε κι εσύ και η Πασχαλίτσα![]()
καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος![]()

Ευχαριστω για τις ευχες...Στειλτε μου τις παραγγελιες σας με pm

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τυχερούλαααα! Και τα παιδάκια σου τι θα τα κάνεις; Ποιός θα τα κρατήσει;Οσο για τη Γιουλ....
Αριβαρει για Λισσαβωνα το Σαββατο![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η καλη μου μανουλα...Τυχερούλαααα! Και τα παιδάκια σου τι θα τα κάνεις; Ποιός θα τα κρατήσει;

με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool