elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν σου άρεσε θα βάλω κ άλλες φωτο της Νάλα(Κάντυ) για να τις χαρείςΑπαιχτο!!!! Μου άρεσε Έλενα!![]()

Ναι καλέ που το κατάλαβές; Γιατί να θυμώσεις βρε αφού ειναι ίδια κ με λίγο Photohop κάνουμε την Καλυψώ περσικό ή τον Μπατ Βιρμανό διάλεξε τι θες (είδες τι καλή που είμαι χαχαχα)
Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?
να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?![]()

Ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι καλές μανούλεςη καλη μου μανουλα...
με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έτσι έτσι, πάντως το χρησιμοποιούν για να μη μπορώ να τα πιάσω να τα χτενίσωΠως πανε τα μωρα σου Ελενα με το γατοδεντρι?![]()

Επειδή όμως τώρα μας έπιασε η άνοιξη προτιμούμε τις βεράντες γιατί είμαστε κ ρομαντικοί τύποι εμείςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια χαρα σας βρισκωΈτσι έτσι, πάντως το χρησιμοποιούν για να μη μπορώ να τα πιάσω να τα χτενίσωΕπειδή όμως τώρα μας έπιασε η άνοιξη προτιμούμε τις βεράντες γιατί είμαστε κ ρομαντικοί τύποι εμείς
...σαν τη Τζεην σκαρφαλωνεις πανω στο Φοινικα για να τα πιασεις ε?
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιουλη μου καλο σου ταξιδι...!!! Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε τελεια...!!
Πιεστε και κανα κοκτεϊλ στην υγεια μας...!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που δε με ειπες Τσίταμια χαρα σας βρισκω...σαν τη Τζεην σκαρφαλωνεις πανω στο Φοινικα για να τα πιασεις ε?
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος![]()
Eιναι η εποχή. Φαντάσου εμένα με δυο περσικά και δυο κοντότριχα. Και η Λούση δε, μαδάει τρελά κι αυτή. Ειμαι μ΄ενα βουρτσάκι στο χέρι και με χτενούλες και με την ηλεκτρική και ξεσκονόπαναΕιδες η καλή μανούλα? Πάντα υπάρχει μια μανουλα πίσω απο τις εκδρομές μας. (Εγώ τουλάχιστον έχω να το λέω όταν είχα μικρά τα παιδάκια μου πολύ με εξυπηρετουσε για τις βολτουλες μου)η καλη μου μανουλα...
με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου

Αν σου άρεσε θα βάλω κ άλλες φωτο της Νάλα(Κάντυ) για να τις χαρείς![]()
Ε ρε Ελενάκι πραγματικά πεθαίνω στο γέλιο.!!! Τώρα τον Σεβάχ μας έμεινε με ποιον θα τον ταυτίσουμε. ..Ναι καλέ που το κατάλαβές; Γιατί να θυμώσεις βρε αφού ειναι ίδια κ με λίγο Photohop κάνουμε την Καλυψώ περσικό ή τον Μπατ Βιρμανό διάλεξε τι θες (είδες τι καλή που είμαι χαχαχα)
Ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι καλές μανούλες![]()

Μήπως με κανα απ΄τη γειτονιά σου.

Ευτυχώς που δε με ειπες Τσίτα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλέ γιατί να ψάχνουμε σε ξένους ανθρώπους από τη γειτονιά εδώ έχουμε γκοτζαμαν Σείριο από τη συμπεθέρα σουΕ ρε Ελενάκι πραγματικά πεθαίνω στο γέλιο.!!! Τώρα τον Σεβάχ μας έμεινε με ποιον θα τον ταυτίσουμε. ..Μήπως με κανα απ΄τη γειτονιά σου.
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι βρε δεν το είχα σκεφτει.!!!Καλέ γιατί να ψάχνουμε σε ξένους ανθρώπους από τη γειτονιά εδώ έχουμε γκοτζαμαν Σείριο από τη συμπεθέρα σου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω πολυ ΒασιλικηΚαλησπερες κι απο 'μενα....!!!
Γιουλη μου καλο σου ταξιδι...!!! Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε τελεια...!!Πιεστε και κανα κοκτεϊλ στην υγεια μας...!!
![]()

Αντε καλεΕυτυχώς που δε με ειπες Τσίτα![]()
...με τετοιες ματαρες και τη Τζεην εσυ βαζεις κατω....
Αντε...για να μην αρχισω να σε λεω και "Καιτη"

staman2
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Kαλημερα φιλεναδιω...Καλημέρα όλη μέρα!!!!![]()
Τα ξημερωματα ειδα δυο τοσο ασχημους εφιαλτες που ξυπνησα με ερπη στα χειλη απο τη στεναχωρια...

Ονειρα..που πανε φυγανε...την Ανοιξη με τις φουσκοδεντριες βλεπουμε εφιαλτες μου λεει η μαμα μου

staman2
Περιβόητο μέλος
Μην επιρρεάζεσαι καλή μου. Ολα καλά! Ονειρα είναι!Kαλημερα φιλεναδιω...
Τα ξημερωματα ειδα δυο τοσο ασχημους εφιαλτες που ξυπνησα με ερπη στα χειλη απο τη στεναχωρια...
Ονειρα..που πανε φυγανε...την Ανοιξη με τις φουσκοδεντριες βλεπουμε εφιαλτες μου λεει η μαμα μου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=v90hCNySL5c&feature=related
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Aφιερωμενο στο Αναστασακω μου...παντα να χαμογελα ευχομαι
https://www.youtube.com/watch?v=v90hCNySL5c&feature=related
Γιουλη μου είναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο βιντεάκια. Βρε πού τα ανακάλυψες. ΤΟ δεύτερο μάλιστα μου θυμίζει το Ναλάκι μου μικρό.!! Τέλεια . Σ΄ευχαριστούμε φιλεναδα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα πατουσια των chinchila ειναι πανεμορφα...κι οπως ηταν ανασκελα και τα επιανε...ηταν σαν ανθρωπομωροΓιουλη μου είναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο βιντεάκια. Βρε πού τα ανακάλυψες. ΤΟ δεύτερο μάλιστα μου θυμίζει το Ναλάκι μου μικρό.!! Τέλεια . Σ΄ευχαριστούμε φιλεναδα!![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι υπεροχα και τα δυο!!

Luna
Περιβόητο μέλος

μπραβο στα αγαπημενα μου κοριτσια!!!!

Γιουυυλη!!!!μονη πας Λισσαβωνα???
η θα ερθει και ο Μαριος μαζιι???
(ρωταω μπας και θες παρεα γιατι ζηλεψα....

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool