ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Την καθημερινη γυναικα, με τα παθη της, τις ανησυχιες της, τις φοβιες της, τα ονειρα της, την αγαπη της για τα ζωα...
Μια γυναικα που ολες εχουμε μεσα μας...
Παρεακι γινομαστε εμεις οι τρεις, φτιαχοντας ενα ζεστο φιλοξενο θεμα για οσους τη βρισκουν με τη συντροφια μας...
H Γιουλενα Αναστασιεβα ειμαστε εμεις, αλλα κι εσεις...οσοι εχετε το κεφι και τη διαθεση να φλυαρησετε μαζι μας ελατε!!!
Σας περιμενουμε καθημερινα!!!
Γιουλη, Ελενα κι Αναστασια...
Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή —
φωνή που µπαίνει
µες στην καρδιά µας και την συγκινεί
και την ευφραίνει.
Τραγούδι τρυφερό η θάλασσα µας ψάλλει,
τραγούδι που έκαµαν τρεις ποιηταί µεγάλοι,
ο ήλιος, ο αέρας και ο ουρανός.
Και σαν κυττάζεις την υγρή της πεδιάδα,
σαν ßλέπεις την απέραντή της πρασινάδα,
τον κάµπο της πούναι κοντά και τόσο µακρυνός,
γεµάτος µε λουλούδια κίτρινα που σπέρνει
το φως σαν κηπουρός, χαρά σε παίρνει
και σε µεθά, και σε υψώνει την καρδιά.
Κι αν ήσαι νέος, µες σταις φλέßες σου θα τρέξη
της θάλασσας ο πόθος· θα σε ʼπη µια λέξη
το κύµα απʼ τον έρωτά του, και θα ßρέξη
µε µυστική τον έρωτά σου µυρωδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος

Πολύ όμορφη η παρουσιαση Γιουλάκο μου!!!!

Χαιρετώ σας με πολλή αγάπη και ελπίζω να περνάμε όμορφα στο παρεάκι μας μαζί και με τα φιλαράκια!
Ελενάκι τι ομορφιές είναι αυτές!!! Τι κουκλάκια ο Μπατουλίνος και η Κάντυ.

Με γεια το νέο σας γατόδεντρο!!!!! Περιμένουμε κι άλλες φωτο!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να χαιρετήσω κ εγώ το θεματάκι μας ή μάλλον το στέκι μας με μερικές αποκλειστηκές φωτογραφίες του Μπατμαν κ της Κάντυ στο καινούριο γατόδεντρο
Καλως ηρθατε φιλεναδες Λενα κι Αναστασιεβα!Παιδιά κι εγώ εδώ είμαι!!!
Χαιρετώ σας με πολλή αγάπη και ελπίζω να περνάμε όμορφα στο παρεάκι μας μαζί και με τα φιλαράκια!
Με γεια το νέο σας γατόδεντρο!!!!! Περιμένουμε κι άλλες φωτο!!!![]()
Εδω Γιουλ

καλε Ελενα..ο Μπατ ειναι σαν τη Καλυψω σε περσικο

Βγαλε μας πιο μεγαλη το γατοδεντρο!!
Καλοριζικο!!! 

elvenstar
Επιφανές μέλος
Παιδιά κι εγώ εδώ είμαι!!!
Με γεια το νέο σας γατόδεντρο!!!!! Περιμένουμε κι άλλες φωτο!!!![]()
Χαιρετώ της φιλενάδες Αναστασίεβα κ ΓιουλΚαλως ηρθατε φιλεναδες Λενα κι Αναστασιεβα!
Εδω Γιουλ
καλε Ελενα..ο Μπατ ειναι σαν τη Καλυψω σε περσικο
Βγαλε μας πιο μεγαλη το γατοδεντρο!!Καλοριζικο!!!
![]()

Γιουλη σου το είχα πει κ εγω όταν είδα την ΚαλυψωΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χρώμα

Δεν ξέρω αν προσέξατε τη λεπτομέρεια η γυναίκα είναι κάτω χαμηλα κ ο άντρας στα ψηλά (για να μη ξεχνιόμαστε) Το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι ήρθε σ αυτό το απαίσιο σκατουλι (που λέει κ η Γιουολ ) χρώμα ενώ είχα ρωτήση την Αννα κ μου είπε ότι είναι σε γκρενα όπως το δείχνει στο διαφηστικό

κ άλλες φωτογραφίες
Μπατμαν η επιστροφή
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Και περιμένουμε και του Μορφεάκου και μετά των υπολοίπων παρακαλώ.
Θα ακολουθήσουν και οι δικές μας... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Πανεμορφο....ονειρεμενο!!

Διαφωνω για το σκατουλι...ειναι ΘΕΙΚΟ

(τη σκαλα μονο μαζεψτε στο διαδρομο)

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι πολύ όμορφος ο Μπατ!! Καλά το μαλλί έχει μακρύνει και είναι τέλειο!!! Καλέ πραγματικά μοιάζει πολύ με το Καλυψουλίνι!!! Στο χρώμα εννοώ...Και μου αρέσει πολύ αυτή η χαίτη που έχει γύρω στο λαιμό του. Οσο για το χρώμα του γατόδεντρου, νομίζω πως του πάει πολύ (του Μπατ στα χρώματα) και δεν θα λερώνει εύκολα με τρίχες!Χαιρετώ της φιλενάδες Αναστασίεβα κ Γιουλ
Γιουλη σου το είχα πει κ εγω όταν είδα την Καλυψω΄ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χρώμα
Δεν ξέρω αν προσέξατε τη λεπτομέρεια η γυναίκα είναι κάτω χαμηλα κ ο άντρας στα ψηλά (για να μη ξεχνιόμαστε) Το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι ήρθε σ αυτό το απαίσιο σκατουλι (που λέει κ η Γιουολ ) χρώμα ενώ είχα ρωτήση την Αννα κ μου είπε ότι είναι σε γκρενα όπως το δείχνει στο διαφηστικό
κ άλλες φωτογραφίες
Μπατμαν η επιστροφή

Εγώ βασικά τέτοιο χρώμα ήθελα για να ταιριάζει πιο εύκολα με τα άλλα αντικείμενα και τα έπιπλα στο σπίτι. Είναι ουδέτερο. Αλλα το συγκεκριμένο γατόδεντρο που πήρα, έβγαινε μόνον σε μπλε.

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειδες το είπε και η Γιουλη πριν καλα καλά τελειώσω εγω το μήνυμά μου!Ελενα...τι ωραιο χρωμα που εχεις στο δωματιο!!!!
(τη σκαλα μονο μαζεψτε στο διαδρομο)![]()
Και όσο για το δωμάτιο είναι πανέμορφα τα χρώματα πράγματι!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες αν καθίσουν βέβαιαΝαι ναι να μας βάλει πιο μεγάλη το γατόδεντρο και τα γατουνια σε πιο πολλές πόζες.Και περιμένουμε και του Μορφεάκου και μετά των υπολοίπων παρακαλώ.
Θα ακολουθήσουν και οι δικές μας...

Ναι είναι πορτοκαλί το έφτιαξα εγώΕλενα...τι ωραιο χρωμα που εχεις στο δωματιο!!!!
(τη σκαλα μονο μαζεψτε στο διαδρομο)![]()

Μωρε είχε ένα υπέροχο γκρενά χρώμα στο διαφημιστικό κ να φανταστείτε διάλεξα αυτό το γατόδεντρο για το χρώμα του
(Η σκάλα είναι άποψη

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες αν καθίσουν βέβαια
Ναι είναι πορτοκαλί το έφτιαξα εγώ
Μωρε είχε ένα υπέροχο γκρενά χρώμα στο διαφημιστικό κ να φανταστείτε διάλεξα αυτό το γατόδεντρο για το χρώμα του (Η σκάλα είναι άποψη)

Καλό αυτο για την σκάλα!!!
Τώρα που το λες μωρέ, αν δεν σου κάθονται, δανείσου κανένα άλλο φατσάκι π.χ τον Πέρση ή τη Νάλα. Μοιάζουν νομίζω είναι ολόιδιοι....

και βαλε την επωνυμία τους... ξέρεις απ΄αυτά ..
Και το πολύ πολύ τον βάφουμε τον Πέρση 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Και μια Καλυψω ακροβατη

Και μια Σεμελη στο pc που τη κυνηγαγε ο Μορφεας απο τοτε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με αλλα λογια κανε ενα μονταζ κι εισαι ετοιμηΚαλό αυτο για την σκάλα!!!
Τώρα που το λες μωρέ, αν δεν σου κάθονται, δανείσου κανένα άλλο φατσάκι π.χ τον Πέρση ή τη Νάλα. Μοιάζουν νομίζω είναι ολόιδιοι....και βαλε την επωνυμία τους... ξέρεις απ΄αυτά ..
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΑΓΑΑΑΑΠΕΕΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!παρτε εναν "αεροδυναμικο" Μορφεα απο μενα
![]()
Και μια Καλυψω ακροβατη
![]()
Και μια Σεμελη στο pc που τη κυνηγαγε ο Μορφεας απο τοτε
![]()

Μολις γυρίσεις σπίτι μοίρασε παρακαλώ φιλιά και στους τρεις τους!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοίτα για τον Μπατ λέω να δανειστώ την Καλυψώ που την έχουμε κ έτοιμη σε χρώμα κ κοιλιάΚαλό αυτο για την σκάλα!!!
Τώρα που το λες μωρέ, αν δεν σου κάθονται, δανείσου κανένα άλλο φατσάκι π.χ τον Πέρση ή τη Νάλα. Μοιάζουν νομίζω είναι ολόιδιοι....και βαλε την επωνυμία τους... ξέρεις απ΄αυτά ..
![]()
κ για Κάντυ θα μου βγάλεις μερικές της Νάλα αφού την βάψεις λίγο, κ τώρα που το σκέφτομαι επειδή τα γατόδεντρά σας έχουν καλύτερο χρώμα λέω να "δανειστώ" κ αυτά
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οποιο θες κοριτσι μου να στο στειλω!! ποιο θες??Κοίτα για τον Μπατ λέω να δανειστώ την Καλυψώ που την έχουμε κ έτοιμη σε χρώμα κ κοιλιάκ για Κάντυ θα μου βγάλεις μερικές της Νάλα αφού την βάψεις λίγο, κ τώρα που το σκέφτομαι επειδή τα γατόδεντρά σας έχουν καλύτερο χρώμα λέω να "δανειστώ" κ αυτά
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Και μια Ναλίτα κοπελίτα καρδουλίτα φραουλίτα
Κι ένας Περσουλης
Κι ένας Σεβαχουλης
Και η Λούση μας
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ κ όλα να τα πάρω Γιούλη κ πάλι αν δω γατάκι θα θέλω κ αυτό μάλλον δεν είμαι καλά ε;οποιο θες κοριτσι μου να στο στειλω!! ποιο θες??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πασχουμε ακριβως απο την ιδια ασθενεια Ελενιτσα μουΕγώ κ όλα να τα πάρω Γιούλη κ πάλι αν δω γατάκι θα θέλω κ αυτό μάλλον δεν είμαι καλά ε;![]()

Αναστασωωωωω....τελειες οι φωτογραφιες!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Κοίτα για τον Μπατ λέω να δανειστώ την Καλυψώ που την έχουμε κ έτοιμη σε χρώμα κ κοιλιάκ για Κάντυ θα μου βγάλεις μερικές της Νάλα αφού την βάψεις λίγο, κ τώρα που το σκέφτομαι επειδή τα γατόδεντρά σας έχουν καλύτερο χρώμα λέω να "δανειστώ" κ αυτά
![]()
Ναι νομίζω όλες πάσχουμε απο την ίδια ασθένειαπασχουμε ακριβως απο την ιδια ασθενεια Ελενιτσα μου
Αναστασωωωωω....τελειες οι φωτογραφιες!!!![]()

Παιδιά πρέπει να φύγω εγώ. Θα τα πούμε πιο αργά γιατι εχω χρέη νονάς σήμερα!!! Φιλάκια πολλά πολλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool