ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλως ηρθες!!!!!
Υπεροχη η φωτογραφια...!! Πρεπει να ναι πολυ ωραια....![]()
Γιουυυλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηη!!!!!
καλως ηρθες!!!!
τι κανεις???τελεια η φωτογραφια!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΟΥΛΑΚΟ ΜΑΣ !!!!!
τελεια η φωτο απο λισσαβονα, μπραβο που περασες καλα !![]()
Καλως μας ηρθες Γιουλιτσκα,πολυ ομορφη φωτογραφια!
Καλως σας βρηκα κοριτσια...μου λειψατεΠωπω Γιούλη μετά την περιγραφή σου νομίζω ότι θα ήθελα να κατοικήσω στη Λυσσαβώνα έχω μεγάλη τρέλα με το μεσαιωνικό στυλ,
Τα σπίτια δλδ είναι κολλητά το ένα με το άλλο;
Φαντάζομαι μετά από όλα αυτά που περιέγραψες θα πέρασες υπέροχα, ήρθες κ είδες κ το τσουρεκάκι σου φουσκωτό φουσκωτό, τι να ζητήσει παραπάνω κανείς για να είναι ευτυχισμένος;

Κι αλλες λιγες φωτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αμαν βρε Γιουλη εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα να μου στειλουν παιδιά γατιά σε πακέτο κ θα έμενα εκεί. Είναι φανταστική πόλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Μενατε στην πολη?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πες το ψεματα...ειναι και πολυ ωραιος λαος οι Πορτογαλλοι....οχι στην ομορφια, αλλα στη ψυχη...Και σε εμάς έλειψες Γιουλ μου κ σε περιμέναμε πως κ πως
Αμαν βρε Γιουλη εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα να μου στειλουν παιδιά γατιά σε πακέτο κ θα έμενα εκεί. Είναι φανταστική πόλη.

ναι...μεναμε μεσα σε μια ωραια και ησυχη συνοικια κοντα στο κεντρο...Ειναι οντως μαγευτικα....!!!
Μενατε στην πολη?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ένα τόσο όμορφο μέρος δεν μπορεί να μην ομορφαίνει κ να γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων που ζούνε εκεί, είναι ονειρικό. Πήγες πολλές φορές Πορτογαλία Γιούλη;πες το ψεματα...ειναι και πολυ ωραιος λαος οι Πορτογαλλοι....οχι στην ομορφια, αλλα στη ψυχη...
ναι...μεναμε μεσα σε μια ωραια και ησυχη συνοικια κοντα στο κεντρο...
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρωτη φοραΈνα τόσο όμορφο μέρος δεν μπορεί να μην ομορφαίνει κ να γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων που ζούνε εκεί, είναι ονειρικό. Πήγες πολλές φορές Πορτογαλία Γιούλη;
ηταν να παω πριν 3 χρονια, αλλα μ'εφαγε ο ερωτας και το ανεβαλλα

ο πρωτος ειναι ο Vasco Da Gama και ακολουθουν κι αλλοι Πορτογαλλοι γνωστοι εξερευνητες...συμβολιζει την αναγκη των Πορτογαλλων να γνωρισουν νεους πολιτισμους εφοσον και τους διευκολυνε η γεωγραφικη τους θεση....
το οτι μου το λες εσυ Δωρα, μετραει πολυ για μενα

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειχα ιδεα οτι ειναι τοσο ομορφη πολη η Λισσαβωνα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μας ελειψες...κατι ελειπε απ`το φορουμ...ας ειναι ομως,αρκει που περασες καλα,και οι φωτο πολυ καλες.Αυτη με το σκυλακι δεν μου αρεσε καθολου,μοιαζει με κακοποιηση και ολα αυτα για τα λεφτα.Τι να πω

elvenstar
Επιφανές μέλος

Αυτή η ιστορία με το σκυλάκι είναι πολύ συγκινητική:cry: κριμα μωρε το καημένο μέσα στο δρόμο να μαζεύει λεφτά, που το ξέρεις ότι είναι γέρικο;
staman2
Περιβόητο μέλος
Επιστρεψαμε
![]()
Γιουλάκο μου τέλειες οι φωτο!!! Καλώς μας ήρθες και περιμένω να σε δω πώς και πώς απο κοντά!!Καλως σας βρηκα κοριτσια...μου λειψατε
Κι αλλες λιγες φωτο...
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελενάκι μου αγαπημένο... Σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές και για την υπέροχη όπως πάντα καρτούλα σου!!!Φίλες μου καλές και αγαπημένες Χρόνια σας πολλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας τους συντρόφους σας κ φυσικά τα χνουδωτά πλασματάκια σας
![]()

Ευχομαι υγεία, ευτυχία και χαρά στη ζωή σου. Να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς κι να είναι καλά αυτοι που αγαπας και τα τετράποδα φιλαρακια σου!!!

Γιάννα μου ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές σου! Ανταποδίδω με πολλη αγάπη!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στα αγαπημενα μου κοριτσια και στα παιδακια τους!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ ευχαριστώ Αναστασία μου ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα αν κ μας κράτησε πολλές ώρες μακριά από τους χνουδωτούς μας φίλους κ είχε κ μεγάλο κόστος (πολύ τα λυπάμαι τα καημένα τα αρνάκια κ τα κατσικάκια )Ελενάκι μου αγαπημένο... Σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές και για την υπέροχη όπως πάντα καρτούλα σου!!!
Ευχομαι υγεία, ευτυχία και χαρά στη ζωή σου. Να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς κι να είναι καλά αυτοι που αγαπας και τα τετράποδα φιλαρακια σου!!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά περάσαμε. Σου έστειλα και μέιλ Ελενάκι... Ελπίζω κι εσείς το ίδιο να περάσατε όμορφα... Εχεις δίκιο για τα ζωάκια..Σ ευχαριστώ Αναστασία μου ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα αν κ μας κράτησε πολλές ώρες μακριά από τους χνουδωτούς μας φίλους κ είχε κ μεγάλο κόστος (πολύ τα λυπάμαι τα καημένα τα αρνάκια κ τα κατσικάκια )![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλως σας βρηκαΚαλως μας ηρθες Γιουλακι μαςΜας ελειψες...κατι ελειπε απ`το φορουμ...ας ειναι ομως,αρκει που περασες καλα,και οι φωτο πολυ καλες.
Αυτη με το σκυλακι δεν μου αρεσε καθολου,μοιαζει με κακοποιηση και ολα αυτα για τα λεφτα.Τι να πω
![]()

το σκυλακι δεν μου φανηκε κακοποιημενο απλα το εκμεταλλευοταν ο ακορντεονιστας για να βγαζει χρηματα

απο τις λευκες τριχες στη γουνα του και το θολο του βλεμμα...Ευχαριστώ για την ξενάγηση στα αγάλματα κ την ιστορία Γιούλη μου έμαθες κ καμια έτσι περίεργη ιστορία με κανένα τάγμα ιπποτών (νομίζω στην Πορτογαλία είχαν τάγμα κ οι καθαροί ή μήπως δεν θυμάμαι κάλα
Αυτή η ιστορία με το σκυλάκι είναι πολύ συγκινητική:cry: κριμα μωρε το καημένο μέσα στο δρόμο να μαζεύει λεφτά, που το ξέρεις ότι είναι γέρικο;
καμια περιεργη ιπποτοιστορια δεν εμαθα δυστηχως Ελενα....
οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες στο παραθεριστικο κεντρο cascais λιγο εξω απο τη Λισσαβωνατζουλς μου μου αναψες φωτια με την λισσαβωνα σου, ενω δεν την ειχα σε υποληψη, θα τη συμπεριλαβω στη λιστα με τα ταξιδια που θελω να κανω. αυτες οι φωτος στην παραλια με τρελαναν. ειναι κοντα στην πολη ?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool