Γιουλένα Αναστασίεβα

Καλως ηρθες!!!!!
Υπεροχη η φωτογραφια...!! Πρεπει να ναι πολυ ωραια....:inlove:

Γιουυυλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηη!!!!!:up::up:
καλως ηρθες!!!!
τι κανεις???τελεια η φωτογραφια!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΟΥΛΑΚΟ ΜΑΣ !!!!!
τελεια η φωτο απο λισσαβονα, μπραβο που περασες καλα ! :):):)

Καλως μας ηρθες Γιουλιτσκα,πολυ ομορφη φωτογραφια!

Πωπω Γιούλη μετά την περιγραφή σου νομίζω ότι θα ήθελα να κατοικήσω στη Λυσσαβώνα έχω μεγάλη τρέλα με το μεσαιωνικό στυλ,
Τα σπίτια δλδ είναι κολλητά το ένα με το άλλο;
Φαντάζομαι μετά από όλα αυτά που περιέγραψες θα πέρασες υπέροχα, ήρθες κ είδες κ το τσουρεκάκι σου φουσκωτό φουσκωτό, τι να ζητήσει παραπάνω κανείς για να είναι ευτυχισμένος;
Καλως σας βρηκα κοριτσια...μου λειψατε:)

Κι αλλες λιγες φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG3373.JPG
    CIMG3373.JPG
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 7
  • CIMG3390.JPG
    CIMG3390.JPG
    57 KB · Εμφανίσεις: 8
  • CIMG3415.JPG
    CIMG3415.JPG
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • CIMG3416.JPG
    CIMG3416.JPG
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 6
  • CIMG3421.JPG
    CIMG3421.JPG
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 7
Και σε εμάς έλειψες Γιουλ μου κ σε περιμέναμε πως κ πως
Αμαν βρε Γιουλη εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα να μου στειλουν παιδιά γατιά σε πακέτο κ θα έμενα εκεί. Είναι φανταστική πόλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι οντως μαγευτικα....!!!:):)
Μενατε στην πολη?

Και σε εμάς έλειψες Γιουλ μου κ σε περιμέναμε πως κ πως
Αμαν βρε Γιουλη εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα να μου στειλουν παιδιά γατιά σε πακέτο κ θα έμενα εκεί. Είναι φανταστική πόλη.
πες το ψεματα...ειναι και πολυ ωραιος λαος οι Πορτογαλλοι....οχι στην ομορφια, αλλα στη ψυχη...:)
Ειναι οντως μαγευτικα....!!!:):)
Μενατε στην πολη?
ναι...μεναμε μεσα σε μια ωραια και ησυχη συνοικια κοντα στο κεντρο...

πες το ψεματα...ειναι και πολυ ωραιος λαος οι Πορτογαλλοι....οχι στην ομορφια, αλλα στη ψυχη...:)

ναι...μεναμε μεσα σε μια ωραια και ησυχη συνοικια κοντα στο κεντρο...
Ένα τόσο όμορφο μέρος δεν μπορεί να μην ομορφαίνει κ να γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων που ζούνε εκεί, είναι ονειρικό. Πήγες πολλές φορές Πορτογαλία Γιούλη;

Κάνε μας κ ένα μάθημα ιστορίας βρε Γιουλ. Τι συμβολίζουν αυτά τα αγάλματα;

Γιουλη εχεις εξελιχθει σε γαταπληκτικο φωτογραφο!

Ένα τόσο όμορφο μέρος δεν μπορεί να μην ομορφαίνει κ να γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων που ζούνε εκεί, είναι ονειρικό. Πήγες πολλές φορές Πορτογαλία Γιούλη;
πρωτη φορα:)ηταν να παω πριν 3 χρονια, αλλα μ'εφαγε ο ερωτας και το ανεβαλλα:redface::P

Κάνε μας κ ένα μάθημα ιστορίας βρε Γιουλ. Τι συμβολίζουν αυτά τα αγάλματα;
ο πρωτος ειναι ο Vasco Da Gama και ακολουθουν κι αλλοι Πορτογαλλοι γνωστοι εξερευνητες...συμβολιζει την αναγκη των Πορτογαλλων να γνωρισουν νεους πολιτισμους εφοσον και τους διευκολυνε η γεωγραφικη τους θεση....

Γιουλη εχεις εξελιχθει σε γαταπληκτικο φωτογραφο!
το οτι μου το λες εσυ Δωρα, μετραει πολυ για μενα:)

Συνημμένα

• CIMG3374.JPG
    CIMG3374.JPG
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 5
στη μεσαια φωτο ο νεαρος ακορντεονιστας με το μικρο τσιουαουα, κονομουσε πολλα λεφτα....το γερικο σκυλακι "τραγουδουσε" και κρατουσε στο στομα το σακουλακι με τα χρηματα...

Συνημμένα

• CIMG3379.JPG
    CIMG3379.JPG
    58 KB · Εμφανίσεις: 6
  • CIMG3385.JPG
    CIMG3385.JPG
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 12
  • CIMG3423.JPG
    CIMG3423.JPG
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 6
Θελω κι εγωωωωωωωωωω!
Δεν ειχα ιδεα οτι ειναι τοσο ομορφη πολη η Λισσαβωνα.

Καλως μας ηρθες Γιουλακι μας:)Μας ελειψες...κατι ελειπε απ`το φορουμ...ας ειναι ομως,αρκει που περασες καλα,και οι φωτο πολυ καλες.
Αυτη με το σκυλακι δεν μου αρεσε καθολου,μοιαζει με κακοποιηση και ολα αυτα για τα λεφτα.Τι να πω:(

moz-screenshot-1.jpg

Ευχαριστώ για την ξενάγηση στα αγάλματα κ την ιστορία Γιούλη μου έμαθες κ καμια έτσι περίεργη ιστορία με κανένα τάγμα ιπποτών (νομίζω στην Πορτογαλία είχαν τάγμα κ οι καθαροί ή μήπως δεν θυμάμαι κάλα;)
Αυτή η ιστορία με το σκυλάκι είναι πολύ συγκινητική:cry: κριμα μωρε το καημένο μέσα στο δρόμο να μαζεύει λεφτά, που το ξέρεις ότι είναι γέρικο;

Επιστρεψαμε:)

CIMG3389.JPG

Καλως σας βρηκα κοριτσια...μου λειψατε:)

Κι αλλες λιγες φωτο...
Γιουλάκο μου τέλειες οι φωτο!!! Καλώς μας ήρθες και περιμένω να σε δω πώς και πώς απο κοντά!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στα αγαπημενα μου κοριτσια και στα παιδακια τους!!!:D:D:D:P:P

Φίλες μου καλές και αγαπημένες Χρόνια σας πολλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας τους συντρόφους σας κ φυσικά τα χνουδωτά πλασματάκια σας
8869-002-87-1042.gif

τζουλς μου μου αναψες φωτια με την λισσαβωνα σου, ενω δεν την ειχα σε υποληψη, θα τη συμπεριλαβω στη λιστα με τα ταξιδια που θελω να κανω. αυτες οι φωτος στην παραλια με τρελαναν. ειναι κοντα στην πολη ? :hmm:

Φίλες μου καλές και αγαπημένες Χρόνια σας πολλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας τους συντρόφους σας κ φυσικά τα χνουδωτά πλασματάκια σας
8869-002-87-1042.gif
Ελενάκι μου αγαπημένο... Σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές και για την υπέροχη όπως πάντα καρτούλα σου!!!:up:
Ευχομαι υγεία, ευτυχία και χαρά στη ζωή σου. Να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς κι να είναι καλά αυτοι που αγαπας και τα τετράποδα φιλαρακια σου!!!
:up:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στα αγαπημενα μου κοριτσια και στα παιδακια τους!!!:D:D:D:P:P
Γιάννα μου ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές σου! Ανταποδίδω με πολλη αγάπη!!!:D

Ελενάκι μου αγαπημένο... Σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές και για την υπέροχη όπως πάντα καρτούλα σου!!!:up:
Ευχομαι υγεία, ευτυχία και χαρά στη ζωή σου. Να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς κι να είναι καλά αυτοι που αγαπας και τα τετράποδα φιλαρακια σου!!!
:up:
Σ ευχαριστώ Αναστασία μου ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα αν κ μας κράτησε πολλές ώρες μακριά από τους χνουδωτούς μας φίλους κ είχε κ μεγάλο κόστος (πολύ τα λυπάμαι τα καημένα τα αρνάκια κ τα κατσικάκια ):(

Σ ευχαριστώ Αναστασία μου ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα αν κ μας κράτησε πολλές ώρες μακριά από τους χνουδωτούς μας φίλους κ είχε κ μεγάλο κόστος (πολύ τα λυπάμαι τα καημένα τα αρνάκια κ τα κατσικάκια ):(
Καλά περάσαμε. Σου έστειλα και μέιλ Ελενάκι... Ελπίζω κι εσείς το ίδιο να περάσατε όμορφα... Εχεις δίκιο για τα ζωάκια..

Καλως μας ηρθες Γιουλακι μας:)Μας ελειψες...κατι ελειπε απ`το φορουμ...ας ειναι ομως,αρκει που περασες καλα,και οι φωτο πολυ καλες.
Αυτη με το σκυλακι δεν μου αρεσε καθολου,μοιαζει με κακοποιηση και ολα αυτα για τα λεφτα.Τι να πω:(

moz-screenshot-1.jpg
Καλως σας βρηκα:)
το σκυλακι δεν μου φανηκε κακοποιημενο απλα το εκμεταλλευοταν ο ακορντεονιστας για να βγαζει χρηματα:/:
Ευχαριστώ για την ξενάγηση στα αγάλματα κ την ιστορία Γιούλη μου έμαθες κ καμια έτσι περίεργη ιστορία με κανένα τάγμα ιπποτών (νομίζω στην Πορτογαλία είχαν τάγμα κ οι καθαροί ή μήπως δεν θυμάμαι κάλα;)
Αυτή η ιστορία με το σκυλάκι είναι πολύ συγκινητική:cry: κριμα μωρε το καημένο μέσα στο δρόμο να μαζεύει λεφτά, που το ξέρεις ότι είναι γέρικο;
απο τις λευκες τριχες στη γουνα του και το θολο του βλεμμα...
καμια περιεργη ιπποτοιστορια δεν εμαθα δυστηχως Ελενα....

τζουλς μου μου αναψες φωτια με την λισσαβωνα σου, ενω δεν την ειχα σε υποληψη, θα τη συμπεριλαβω στη λιστα με τα ταξιδια που θελω να κανω. αυτες οι φωτος στην παραλια με τρελαναν. ειναι κοντα στην πολη ? :hmm:
οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες στο παραθεριστικο κεντρο cascais λιγο εξω απο τη Λισσαβωνα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back