Γκριζόγατα-maniacs!

Τρελομαναδες λεει ... !!!
Περιμενω και αλλες φωτογραφιες σας ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρελομαναδες λεει ... !!!
Περιμενω και αλλες φωτογραφιες σας ....
παρα τα αρκετα παιχνιδακια που εχει αυτος εκει προτιμαει κατι αυτοσχεδιο

αχχαχαχαχχαχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γκρίζο-δύναμη!! :clapup:

Yuki & Kumo τώρα στις οθονες σας...

yukiKumoclean.jpg

together.jpg

yukiwindow.jpg

HPIM1125.jpg

HPIM1130.jpg

Γκρίζο-δύναμη!! :clapup:

Yuki & Kumo τώρα στις οθονες σας...

yukiKumoclean.jpg

together.jpg

yukiwindow.jpg

HPIM1125.jpg

HPIM1130.jpg

πωπω τι κουκλια ειναι αυταααα καλεεε.
να τα χαιρεσαι

παρα τα αρκετα παιχνιδακια που εχει αυτος εκει προτιμαει κατι αυτοσχεδιο

αχχαχαχαχχαχ

Χα Χα Χα ... Μα με το χαρτι υγειας ??? ... Χα Χα Χα
Τα αυτοσχεδια ειναι πιο γλυκα !!!

Χα Χα Χα ... Μα με το χαρτι υγειας ??? ... Χα Χα Χα
Τα αυτοσχεδια ειναι πιο γλυκα !!!
ματουλα σου λεω εχει φρικαρει..εχω και την αμμο του στο μπανιο και δεν εχει μεινει ρολο για ρολο..καθε ωραδυ γυρναω απο τη δουλεια και ωρισκω το σπιτι χιονισμενο χεχε :P

ματουλα σου λεω εχει φρικαρει..εχω και την αμμο του στο μπανιο και δεν εχει μεινει ρολο για ρολο..καθε ωραδυ γυρναω απο τη δουλεια και ωρισκω το σπιτι χιονισμενο χεχε :P

Θελει να σε κανει να αισθανθεις χειμωνα το παιδι γι αυτο το κανει ... !!
Χα Χα Χα
Υ.Γ. Ματουλα λενε την την παρδαλουλα μου , Μαιρουλα την γκριζουλα μου και εμενα Μαιρη ... Φιλακια Πολλα !!!

Θελει να σε κανει να αισθανθεις χειμωνα το παιδι γι αυτο το κανει ... !!
Χα Χα Χα
Υ.Γ. Ματουλα λενε την την παρδαλουλα μου , Μαιρουλα την γκριζουλα μου και εμενα Μαιρη ... Φιλακια Πολλα !!!
μου αρεσει πολυ αυτη η φωτο τους..ειναι λες και καθονται αγκαλιτσα :D
φιλια πολλα στα κοριτσακια σου :P

μου αρεσει πολυ αυτη η φωτο τους..ειναι λες και καθονται αγκαλιτσα :D
φιλια πολλα στα κοριτσακια σου :P

Εκεινη την στιγμη επαιζαν ειδαν την τρελλη φωτογραφο και ειπαν ... κατσε να μεινουμε ακινητες μην παθει καμια υστερια παλι ... Χα Χα Χα
Αν θελεις πηγαινε στις γατες μου και στο θεμα μας η Ματουλα το τρελουτσικο γατακι μου και η Μαιρουλα η χαδιαρα για περισσοτερες φωτογραφιες .

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Yuki & Kumo! Τι κουκλιά είναι αυτά καλέ; :clapup:

Μπλεδάκια maniacs

Μα καλα ολοκληρο mycat και δεν υπαρχει θεμα μπλεδακια maniacs????????????
Ντροπη και ονειδος!!!!:P
Απο εδω και περα σε αυτη τη σελιδα θα λαμβανουν χωρα συζητησεις για μπλεδογατα απο λατρεις και κατοχους!!!!!!!!!!!!
Αυτος ειναι ο Σανταμ,αξιος εκπροσωπος του ειδους!!!!:P:P:P
ακομα δεν εβγαλα φωτο η κακουργα!!!

Συνημμένα

• DSC04267.jpg
    DSC04267.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Απάντηση: Μπλεδάκια maniacs

υπαρχει ηδη θεμα για τα μπλε, το θεμα σου θα μεταφερθει εκει

αχ δεν το ηξερα-ευχαριστω

νομιζω ο τιτλος πρεπει να περιεχει κ την λεξη μπλε!!!!:D θα μου αρεσε περισσοτερο το μπλεδογατα-maniacs!!:redface:

ειναι ομως και ατομα που εχουν μπλε γατακια, αλλα δεν γνωριζουν οτι λεγονται μπλε:hmm:. Ισως αν προσθεταμε και το μπλε σε παρενθεση στον τιτλο διπλα στο γκρι να διευκρινιζε περισσοτερο το θεμα :hmm:.

ειναι ομως και ατομα που εχουν μπλε γατακια, αλλα δεν γνωριζουν οτι λεγονται μπλε:hmm:. Ισως αν προσθεταμε και το μπλε σε παρενθεση στον τιτλο διπλα στο γκρι να διευκρινιζε περισσοτερο το θεμα :hmm:.
σωστα, αυτη ειναι καλη ιδεα!!! μπλεδογατα(γκρι)-μανιακς καπως ετσι..

θα πρεπει ομως να συμφωνησει και η ελενα γιατι αυτη δημιουργησε το θεμα :)

Μα καλα ολοκληρο mycat και δεν υπαρχει θεμα μπλεδακια maniacs????????????
Ντροπη και ονειδος!!!!:P
Απο εδω και περα σε αυτη τη σελιδα θα λαμβανουν χωρα συζητησεις για μπλεδογατα απο λατρεις και κατοχους!!!!!!!!!!!!
Αυτος ειναι ο Σανταμ,αξιος εκπροσωπος του ειδους!!!!:P:P:P
ακομα δεν εβγαλα φωτο η κακουργα!!!

Αυτός δεν είναι απλά μπλεδόγατος, είναι η μπλε μπογιά αυτοπροσώπως!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back