Γκριζόγατα-maniacs!

Εύχομαι το επόμενο γατουλίνι που θα βρεθεί στον δρόμο μου να είναι άλλο ένα γκριζόγατο.:/:

Προς το παρόν απολαύστε την Σίσυ-Μόλυ:)

Mαναραααααακι μου!!!!!Τι κουκλα!!!!!:up::up::up:Και πως μεγαλωσε!!!Εκεινο το μικρο και γουργουριακο γατι με τα τοσα προβληματα!!!Και τωρα ειναι μια υγιης κιουρια με τοολοδικο της σπιτακι!!!Μακαρι Βουλα μου ολα τα γατια που βρισκεις να εχουν την τυχη της αγαπημενης μου Λουκου-Μολυ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!:P

Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο

Να χαρω εγω ενα μουσουδακι :happy: Ενα κολπο για ωραιες φωτογραφιες ειναι να τα δελεαζεις με λιχουδιες, ή να τα πιανεις απροετοιμαστα εκει που παιρνουν την μεσημεριανη σιεστα :P Τζο εισαι φατσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;439922:
Να χαρω εγω ενα μουσουδακι :happy: Ενα κολπο για ωραιες φωτογραφιες ειναι να τα δελεαζεις με λιχουδιες, ή να τα πιανεις απροετοιμαστα εκει που παιρνουν την μεσημεριανη σιεστα :P Τζο εισαι φατσα!

Το μοντέλο μας είναι λίγο ζόρικο. Θα γίνω παπαράτσι στο εξής! :D
Ο δε Μικότο σου είναι όλα τα λεφτά! :up:

Το μοντέλο μας είναι λίγο ζόρικο. Θα γίνω παπαράτσι στο εξής! :D
Ο δε Μικότο σου είναι όλα τα λεφτά! :up:

Ευχαριστουμε! :redface:

Ax εχω λιωσει να διαβαζω το θεμα και να βλεπω μπλεδογατα!Βρε που τα βρηκατε αυτα τα λιλα κι εμενα μου εκατσε το γκρι σαν την αμμο everclean?:mad::lol:
Παρτε και μια φωτο,βεβαια εδω-λογω φλας-φαινομαι πιο ασημι!

DSC01705-1.jpg

Ax εχω λιωσει να διαβαζω το θεμα και να βλεπω μπλεδογατα!Βρε που τα βρηκατε αυτα τα λιλα κι εμενα μου εκατσε το γκρι σαν την αμμο everclean?:mad::lol:
Παρτε και μια φωτο,βεβαια εδω-λογω φλας-φαινομαι πιο ασημι!

DSC01705-1.jpg

Βρε, και μωβ να φαινότανε, είναι αξιαγάπητο το ζουζούνι αυτό!!
Και έχει και όμορφα αυτάκια!!!!

Διδυμάκι τόπος στα τρελλαμένα νιάτα! :lol:

Λοιπόν με το που διάβασε η μαμά το θέμα με τα μπλεδάκια...:blink::blink::blink:

attachment.php

έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι γιατί σώνει και καλά ήθελε να μου βάλει το καλό λουράκι να ποζάρω...:confused:

Με στρίμωξε όμως και τα κατάφερε, ουπςςςς

attachment.php

Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!:P

Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο

Χα! Το σπορο-διδυμάκι!!! Ψυχούλα μου είσαι πανέμορφος... (ΚΑΙ τσαχπίνης!!)

Παρατηρώ απουσίες στο θεματάκι :mad:

Γι'αυτό και εγώ είπα να σας ξεκουνησω λιγάκι να βάλετε καμμιά καινούργια φωτογραφίων των θεικών γκρι γατιών σας.

Εγώ σας στέλνω φιλιά και πολλές πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά με μια φωτό από ένα πολύ αγαπημένο μου πλάσμα

Συνημμένα

• Sisi2.jpg
    Sisi2.jpg
    241,1 KB · Εμφανίσεις: 34
Ειναι αυτη που νομιζω;Αν ναι,οσο παει και ομορρφαινει...

Κι ενα γεια απο εμας για να μη μας ξεχνατε:
P1010015.jpg

Ναι Δωράκι αυτή είναι. Και εδώ στην αγκαλιά του μπαμπά της:)

Συνημμένα

• Sisi3.jpg
    Sisi3.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 72
Δωράκι ο συγκεκριμένος δεν ξεχνιέται με τίποτα...:lol:

Τι ματαρες εχει η ατιμη...ειναι πανεμορφη...πες στο μπαμπα της να μας στελνει πιο τακτικα φωτογραφιες της.

Γεια σας ειμαι η Μαιρουλα ...
Γκριζοασπρη ή μπλεδοασπρη , πιστευω οτι ανηκω και γω εδω !!!

Συνημμένα

• DSCN1174.jpg
    DSCN1174.jpg
    438,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSCN1179.jpg
    DSCN1179.jpg
    187,3 KB · Εμφανίσεις: 43
Tι ομορφη γατουλα!Να τη χαιρεστε!

Tι ομορφη γατουλα!Να τη χαιρεστε!

Ευχαριστουμε παρα πολυ !!!
Διαβασα πιο πανω οτι τα γριζα ειναι δυστροπα αυτη εχει πολυ καλο χαρακτηρα . βεβαια απο κει που ετρωγε ψωμι στο παρκο τωρα ειναι εκλεκτικη , τρωει μονο ξηρα και κονσερβα τοννο -μοσχαρι ή τοννο - τσιπουρα , αν της βαλεις κοτοπουλο της ιδιας μαρκας γυρναει το κεφαλι και φευγει ...

Εμενα παντως ολα τα μπλεδογατα που εχει τυχει να γνωρισω δυστροπα μου φανηκαν!:lol:

Ευχαριστω τεκνον μου.
Α/Μ Σειριος

Εμενα παντως ολα τα μπλεδογατα που εχει τυχει να γνωρισω δυστροπα μου φανηκαν!:lol:

Καλησπερα !!!
Δεν ξερω αλλα η Μαιρουλα εχει πολυ καλο χαρακτηρα , ισως αποτελει την εξαιρεση ... δεν δαγκωνει οτι και να της κανεις , νυχια της κοβω και ουτε με δαγκωνει , ουτε με γρατζουναει κουνιεται λιγο αλλα ισαμε εκει . Ειναι η χαρα της ζωης ... !!!

Πραγματι ΘΕΟΣ ο Σειριος !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back