tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εύχομαι το επόμενο γατουλίνι που θα βρεθεί στον δρόμο μου να είναι άλλο ένα γκριζόγατο.
Προς το παρόν απολαύστε την Σίσυ-Μόλυ![]()
Mαναραααααακι μου!!!!!Τι κουκλα!!!!!

Και πως μεγαλωσε!!!Εκεινο το μικρο και γουργουριακο γατι με τα τοσα προβληματα!!!Και τωρα ειναι μια υγιης κιουρια με τοολοδικο της σπιτακι!!!Μακαρι Βουλα μου ολα τα γατια που βρισκεις να εχουν την τυχη της αγαπημενης μου Λουκου-Μολυ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!
Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο
Να χαρω εγω ενα μουσουδακι
Ενα κολπο για ωραιες φωτογραφιες ειναι να τα δελεαζεις με λιχουδιες, ή να τα πιανεις απροετοιμαστα εκει που παιρνουν την μεσημεριανη σιεστα
Τζο εισαι φατσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;439922:Να χαρω εγω ενα μουσουδακιΕνα κολπο για ωραιες φωτογραφιες ειναι να τα δελεαζεις με λιχουδιες, ή να τα πιανεις απροετοιμαστα εκει που παιρνουν την μεσημεριανη σιεστα
Τζο εισαι φατσα!
Το μοντέλο μας είναι λίγο ζόρικο. Θα γίνω παπαράτσι στο εξής!

Ο δε Μικότο σου είναι όλα τα λεφτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μοντέλο μας είναι λίγο ζόρικο. Θα γίνω παπαράτσι στο εξής!
Ο δε Μικότο σου είναι όλα τα λεφτά!![]()
Ευχαριστουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Παρτε και μια φωτο,βεβαια εδω-λογω φλας-φαινομαι πιο ασημι!
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ax εχω λιωσει να διαβαζω το θεμα και να βλεπω μπλεδογατα!Βρε που τα βρηκατε αυτα τα λιλα κι εμενα μου εκατσε το γκρι σαν την αμμο everclean?
Παρτε και μια φωτο,βεβαια εδω-λογω φλας-φαινομαι πιο ασημι!
![]()
Βρε, και μωβ να φαινότανε, είναι αξιαγάπητο το ζουζούνι αυτό!!
Και έχει και όμορφα αυτάκια!!!!
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διδυμάκι τόπος στα τρελλαμένα νιάτα!
Λοιπόν με το που διάβασε η μαμά το θέμα με τα μπλεδάκια...
![]()
έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι γιατί σώνει και καλά ήθελε να μου βάλει το καλό λουράκι να ποζάρω...
Με στρίμωξε όμως και τα κατάφερε, ουπςςςς
![]()
Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!
Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο
Χα! Το σπορο-διδυμάκι!!! Ψυχούλα μου είσαι πανέμορφος... (ΚΑΙ τσαχπίνης!!)
Voula
Διάσημο μέλος

Γι'αυτό και εγώ είπα να σας ξεκουνησω λιγάκι να βάλετε καμμιά καινούργια φωτογραφίων των θεικών γκρι γατιών σας.
Εγώ σας στέλνω φιλιά και πολλές πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά με μια φωτό από ένα πολύ αγαπημένο μου πλάσμα
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Tι ομορφη γατουλα!Να τη χαιρεστε!
Ευχαριστουμε παρα πολυ !!!
Διαβασα πιο πανω οτι τα γριζα ειναι δυστροπα αυτη εχει πολυ καλο χαρακτηρα . βεβαια απο κει που ετρωγε ψωμι στο παρκο τωρα ειναι εκλεκτικη , τρωει μονο ξηρα και κονσερβα τοννο -μοσχαρι ή τοννο - τσιπουρα , αν της βαλεις κοτοπουλο της ιδιας μαρκας γυρναει το κεφαλι και φευγει ...
moukelis
Επιφανές μέλος

sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι ενα γεια απο εμας για να μη μας ξεχνατε:
![]()
Ο ΘΕΟΣ!!
(Υπόκλιση)
moukelis
Επιφανές μέλος
Α/Μ Σειριος
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα παντως ολα τα μπλεδογατα που εχει τυχει να γνωρισω δυστροπα μου φανηκαν!![]()
Καλησπερα !!!
Δεν ξερω αλλα η Μαιρουλα εχει πολυ καλο χαρακτηρα , ισως αποτελει την εξαιρεση ... δεν δαγκωνει οτι και να της κανεις , νυχια της κοβω και ουτε με δαγκωνει , ουτε με γρατζουναει κουνιεται λιγο αλλα ισαμε εκει . Ειναι η χαρα της ζωης ... !!!
Πραγματι ΘΕΟΣ ο Σειριος !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool