shadowdancer
Δραστήριο μέλος
που'ντο?Ανοιξες θεματακι για μαυρακια-μανιακς?![]()
Ανοιξα τα πανθηρακια maniacs....αλλα με πληροφορησαν οτι υπαρχει ηδη θεμα για πανθηρακια οποτε θα το ξανακλεισω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Κι εμείς στο γκριζοθεματάκι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Ανοιξα τα πανθηρακια maniacs....αλλα με πληροφορησαν οτι υπαρχει ηδη θεμα για πανθηρακια οποτε θα το ξανακλεισω....
Το παλιο θεμα λεγεται Βombay-maniacs αν θελεις να ριξεις μια ματια με μαυρα γατονια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Ερχομαι! Ερχομαι!!!Κι εμείς στο γκριζοθεματάκι!!
![]()
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ.....δεν μπορω να βλεπω τοση ομορφια μαζεμενη......
Εχει και ζεστη θα παθω τιποτα μεσημεριατικα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι και κακως που μας στερουσες τετοια ομορφια!!!!!!Μπορώ να πάρω κι εγώ μέρος με την Sisi, την γατούλα που βρήκα προ τριμήνου και την έδωσα για υιοθεσία ? Το αγαπάω πάρα πολύ το μωρό αυτό και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι έχει ένα υπέροχο μπαμπά![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Μελινάκι άλλη φορά όταν είανι να βάζεις τέτοιες φωτό να προειδοποιείς πρώτα. Είμαι σε κρίσιμη ηλικία να πάθω έμφραγμα (με τέτοια γατίσια ομορφιά
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Αλίνα, ναι είναι η λουκου-Μόλυ. Την έχω δει 2 φορές από τότε που την υιοθέτησε ο Γιάννης, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας στέλνει σε μένα τις φωτό και υπόσχομαι να τις ανεβάζω.
Μελινάκι άλλη φορά όταν είανι να βάζεις τέτοιες φωτό να προειδοποιείς πρώτα. Είμαι σε κρίσιμη ηλικία να πάθω έμφραγμα (με τέτοια γατίσια ομορφιά)
Κούκλα η μικρούλα
Και συγχαρητήρια στο γατομπαμπά που την υιοθέτησε 
Άλλη φορά θα ειδοποιώ Ράνια μου
Τώρα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, άυτή η φωτο είναι πριν από 2 μήνες 
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Να το το στριμμενο μου!!!!!!Παρμενο,οπως παντα,γιατι τολμησα να της προταξω το κινητο στα μουτρα!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο μεγαλωνει τοσο φερνει σε ρωσσακι!
Το ξερω
Μονο που ο δικος μου ειναι πιο ομορφος 
Εχει και το αλητικο γονιδιο
Πρεπει να δεις ποσο μυωδης εχει γινει. Επισης, ποσο μεγαλα γινονται τα ρωσσακια? Ο μικοτο εχει πατησει το 4κιλο, και ειναι μολις 5 μηνων.
Το τερατακι μου το ξενιτεμενο :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

angela
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν με το που διάβασε η μαμά το θέμα με τα μπλεδάκια...

έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι γιατί σώνει και καλά ήθελε να μου βάλει το καλό λουράκι να ποζάρω...

Με στρίμωξε όμως και τα κατάφερε, ουπςςςς
Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!

Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σταματησει να μεγαλωνει μετα τους επτα μηνες,γενικα θα πεσει ο ρυθμος αναπτυξης του.![]()
Αληθεια?
Και εγω που ηλπιζα οτι θα γινει τεραστιος
Οσο πιο πολυς Μικοτο, τοσο το καλυτερο για μενα
Βεβαια, η κολλητη μου ειχε ενα γατο (ο οποιος αν και στειρωμενος, εξαφανιστηκε πριν απο ενα χρονο
) που στα εναμιση του χρονια ηταν ολος κι ολος οσο ο Μικοτο ειναι τωρα. Και δεν ειναι οτι τον στειρωσε μικρο, ειχε κλεισει χρονο.
Θα γινει μεγαλοσωμο το αγορι μου, μη μου το χαλας! 
angela
Δραστήριο μέλος
Ο Μπαμπάς που δεν με ήθελε, τώρα με γουστάρει τρελά! Γουστάρει τις σκανταλιές μου λέμεεεεε, όσο ανακατεύω και φέρνω τον κόσμο άνω κάτω, άλλο τόσο πορώνεται!!!

Δεν του το λέμε όμως, κάνουμε πως δεν το βλέπουμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool