ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμενω και αλλες φωτογραφιες σας ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Yuki & Kumo τώρα στις οθονες σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Χα Χα Χα ... Μα με το χαρτι υγειας ??? ... Χα Χα Χα
Τα αυτοσχεδια ειναι πιο γλυκα !!!
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
ματουλα σου λεω εχει φρικαρει..εχω και την αμμο του στο μπανιο και δεν εχει μεινει ρολο για ρολο..καθε ωραδυ γυρναω απο τη δουλεια και ωρισκω το σπιτι χιονισμενο χεχεΧα Χα Χα ... Μα με το χαρτι υγειας ??? ... Χα Χα Χα
Τα αυτοσχεδια ειναι πιο γλυκα !!!

ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ματουλα σου λεω εχει φρικαρει..εχω και την αμμο του στο μπανιο και δεν εχει μεινει ρολο για ρολο..καθε ωραδυ γυρναω απο τη δουλεια και ωρισκω το σπιτι χιονισμενο χεχε![]()
Θελει να σε κανει να αισθανθεις χειμωνα το παιδι γι αυτο το κανει ... !!
Χα Χα Χα
Υ.Γ. Ματουλα λενε την την παρδαλουλα μου , Μαιρουλα την γκριζουλα μου και εμενα Μαιρη ... Φιλακια Πολλα !!!
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου αρεσει πολυ αυτη η φωτο τους..ειναι λες και καθονται αγκαλιτσαΘελει να σε κανει να αισθανθεις χειμωνα το παιδι γι αυτο το κανει ... !!
Χα Χα Χα
Υ.Γ. Ματουλα λενε την την παρδαλουλα μου , Μαιρουλα την γκριζουλα μου και εμενα Μαιρη ... Φιλακια Πολλα !!!
φιλια πολλα στα κοριτσακια σου

ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μου αρεσει πολυ αυτη η φωτο τους..ειναι λες και καθονται αγκαλιτσα![]()
φιλια πολλα στα κοριτσακια σου![]()
Εκεινη την στιγμη επαιζαν ειδαν την τρελλη φωτογραφο και ειπαν ... κατσε να μεινουμε ακινητες μην παθει καμια υστερια παλι ... Χα Χα Χα
Αν θελεις πηγαινε στις γατες μου και στο θεμα μας η Ματουλα το τρελουτσικο γατακι μου και η Μαιρουλα η χαδιαρα για περισσοτερες φωτογραφιες .
angela
Δραστήριο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καλα ολοκληρο mycat και δεν υπαρχει θεμα μπλεδακια maniacs????????????
Ντροπη και ονειδος!!!!

Απο εδω και περα σε αυτη τη σελιδα θα λαμβανουν χωρα συζητησεις για μπλεδογατα απο λατρεις και κατοχους!!!!!!!!!!!!
Αυτος ειναι ο Σανταμ,αξιος εκπροσωπος του ειδους!!!!

ακομα δεν εβγαλα φωτο η κακουργα!!!
Συνημμένα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχει ηδη θεμα για τα μπλε, το θεμα σου θα μεταφερθει εκει
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα μου αρεσε περισσοτερο το μπλεδογατα-maniacs!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Ισως αν προσθεταμε και το μπλε σε παρενθεση στον τιτλο διπλα στο γκρι να διευκρινιζε περισσοτερο το θεμα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σωστα, αυτη ειναι καλη ιδεα!!! μπλεδογατα(γκρι)-μανιακς καπως ετσι..ειναι ομως και ατομα που εχουν μπλε γατακια, αλλα δεν γνωριζουν οτι λεγονται μπλε. Ισως αν προσθεταμε και το μπλε σε παρενθεση στον τιτλο διπλα στο γκρι να διευκρινιζε περισσοτερο το θεμα
.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

angela
Δραστήριο μέλος
Μα καλα ολοκληρο mycat και δεν υπαρχει θεμα μπλεδακια maniacs????????????
Ντροπη και ονειδος!!!!
Απο εδω και περα σε αυτη τη σελιδα θα λαμβανουν χωρα συζητησεις για μπλεδογατα απο λατρεις και κατοχους!!!!!!!!!!!!
Αυτος ειναι ο Σανταμ,αξιος εκπροσωπος του ειδους!!!!
ακομα δεν εβγαλα φωτο η κακουργα!!!
Αυτός δεν είναι απλά μπλεδόγατος, είναι η μπλε μπογιά αυτοπροσώπως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool