ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα: Άγγελος Σκούρας
Περιοχή:Κοραή 11-13 (απέναντι από τον Αγ.Ανδρέα)
Τηλέφωνα: 2610 314.442, Οικ:2610 344.563, Κιν: 6977 886.171
'Ωρες εργασίας: 9:30-1:00 & 6:00-8:30 εκτός Σαββάτου & απογεύματος Τετάρτης.
Σχόλιο:Απίστευτα καλός και ευγενικός Άνθρωπος, πολύ καλός με τις γάτες και με σκύλους (από ό,τι έχω δει). Με βοήθησε εκεί που οι άλλοι εγκατέλειψαν! Μαχητής!
Όνομα:Ελένη Μπουρδάκου
Περιοχή: Κανακάρη 212 & Τριών Ναυάρχων
Τηλέφωνα: 2610 340.151, Κιν: 6944 451.314
Ώρες εργασίας: Δεν έχει η κάρτα, αλλά υποθέτω ίδιες με τον προηγούμενο.
Σχόλιο: Αρκετά καλή με όλα τα ζώα, ευαισθητοποιημένη με τα αδέσποτα.
Κτηνιατρικά είδη-Φάρμακα
Όνομα: Ανδρέας Ασημακόπουλος
Περιοχή: Αγ. Νικολάου 101 Ά
Τηλέφωνα: 2610 624.181, Κιν: 6977 405.201, Οικ: 2610 270.872
Ώρες εργασίας: Ώρες καταστημάτων, Σάββατο κλειστό
Σχόλιο: Ό,τι φάρμακα χρειάζεστε για τα ζωάκια σας τα έχει ή μπορεί να τα φέρει, έχει και ειδικές τροφές. Ο πατέρας του και ο θείος του είναι και αυτοί κτηνίατροι (είναι απίστευτοι όταν είναι και οι τρεις εκεί) και ξέρει τα πάντα για τους πάντες (στην Πάτρα). Δεν έχει κτηνιατρείο, αλλά μπορεί να απαντήσει πολλά ερωτήματα και να σε κατευθύνει. Ασχολείται περισσότερο με οικόσιτα.
Ξέχασα να γράψω ότι υπάρχει επίσης διαθέσιμο από μία ομάδα κτηνιάτρων στην Πάτρα ένα κινητό τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά που τυχαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ή σε ώρες που τα κτηνιατρεία είναι κλειστά. Το τηλέφωνο αυτό είναι 6991 100.100.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ονομα:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΛΟΥΡΟΣ WWW.ailouros.gr
Περιοχή:Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΕΣΠΕΡΟΥ 2 Π.ΦΑΛΗΡΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
Τηλεφωνα:210985262 6932285363
Ωρες εργασίας:
10 - 1
ΔΕΥΤΕΡΑ
5 - 8
10 - 1
ΤΡΙΤΗ
5 - 8
10 - 1
ΤΕΤΑΡΤΗ
5 - 8
10 - 1
ΠΕΜΠΤΗ
5 - 8
10 - 1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
5 - 8
10 - 1
ΣΑΒΒΑΤΟ
Σχόλιο:Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΑΤΟΚΤΗΝΙΑΤΡΟς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ
aretha
Περιβόητο μέλος
Ονομα: Μαρία Παπαϊωάννου
Περιοχή: Λευκάδος 23 & Κερκύρας, Κυψέλη
Τηλεφωνα: 210 8840500, 6944 686166
Ωρες εργασίας: Καθημερινά 9:30-13:00 & 17:30-20:30
Σάββατο με ραντεβού
Σχόλιο: Πολύ καλή με τα ζώα, πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει συμβουλές από το τηλέφωνο. Έχει έναν τεράστιο γάταρο που κυκλοφορεί μέσα στο ιατρείο της και την πέφτει για χάδια σε όσους περιμένουν τη σειρά τους!
Μέχρι στιγμής την έχω δοκιμάσει μόνο σε υποθέσεις ρουτίνας (εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κ.τ.λ.), όταν γίνει και η στείρωση θα έχω περισσότερα να σας πω.
olga11462
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα: Γιάννης Πολυζώης
Περιοχή: Βεντήρη Γ4, 15237, Φιλοθέη (Παράδρομος Λ. Κηφησίας, στο ύψος της "Mercendes Λαινόπουλος")
Τηλεφωνα: 210-6850256, 6944-305686
Ωρες εργασίας: ?
Σχόλιο: Καταπληκτικός γιατρός, άριστες γνώσεις. Γενικά τη "ψάχνει τη δουλειά" ειδικά σε περιπτώσεις περίεργες. Του είχαμε πάει χτυπημένο στο κεφάλι γατάκι και ξενύχτησε διαβάζοντας & ψάχνοντας να βρεί "το γιατί" σε κάποια συμπτώματα που δεν του "κάθονταν" καλά εκ πρώτης όψεως. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Περιοχή: Αριστοτέλους 79-81, Π. Βικτωρίας
Τηλέφωνα : 2108253626, 694 44 71 671
Ωρες εργασίας : 10-1 και 5-8 καθημερινά και Σάββατο πρωί
Σχόλιο: Πήγα τον Ντάρκυ σε αυτόν τον γιατρό γιατί απλά είναι κοντά στο σπίτι μου, αλλά έχει βγει εξαιρετικά καλός γιατρός και άνθρωπος. Και στις απλές καταστάσεις (εμβόλια) αλλά και τότε που είχε το ατύχημα ήταν πολύ προσεκτικός μαζί του. Είναι φιλικός με τα ζώα, δίνει ιδιαίτερη σημασία στις απορίες των πελατών του και οι τιμές του είναι λογικές.Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή για κάποιον που μένει στο κέντρο. Μετά και την στείρωση τον Σεπτέμβριο θα μπορώ να σας πω με μεγαλύτερη σιγουριά.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια να πω και για την Βορεια Ευβοια κτηνιατρο??
ναι βρε , γιατί να μην πείς???

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιοχη Βορεια Ευβοια, Μαντουδι
Τηλεφωνο 2227022991
Ειναι πολυ καλος ο γιατρος αυτος! Ο Σαββας που φοβαται τους ξενους, τον συμπαθει. Και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την δουλεια του αλλα και απο τις χρεωσεις του που νομιζω ειναι πολυ καλες! Θα λειπει ομως απο 11 Αυγουστου μεχρι 18.
Ονομα:Σταυρουλάκης Κων/νος
Περιοχή:Ρέθυμνο
Τηλεφωνα:28310-55999
Ωρες εργασίας:κάθε μέρα ανοιχτά πρωί και απόγευμα και Δευτέρα και Τετάρτη μόνο πρωί
Σχόλιο:Είναι ο καλύτερος στο Ρέθυμνο, πολύ υπεύθυνος με πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζώα.Συνεργάζεται με τη φιλοζωική
Είναι ο γιατρός που έσωσε το πόδι του Νααμάν και έσωσε πρόσφατα ένα γατάκι που φιλοξένησα.Πολύ αξιόπιστος

Rosida
Νεοφερμένο μέλος
Περιοχή: Χαριλάου Θεσσαλονίκης
Τηλεφωνα: 2310 303914, 2310 310879
Ωρες εργασίας: Δυστυχώς δεν θυμάμαι
Σχόλιο: Πολύ κάλος και φιλικός με τα ζώα. Δεν έιναι πολυ φτηνός αλλά η δουλειά του αξίζει και παραπάνω. Κάναμε στήρωση εκεί και μας είχε γιατρέψει μια φόρα από κάτι βαρύ.
Ονομα: Αμασλίδης
Περιοχή: Ανδριανουπόλεως 33, Θεσσαλονίκη
Τηλεφωνα: 2310 437456
Ωρες εργασίας: 10-13... 17.30-20.30, εκτός σαββατοκύριακου
Σχόλιο: Φύγαμε από τον προηγούμενο λόγο χρεώσεων και επειδή δεν τα βρήκαν με τον άντρα μου
Παραμένουμε ευχαριστίμενοι και από αυτόν τον κτηνίατρο. Αν θυμάμαι καλά ειναι από την Γερμανία ή σπούδασε εκείΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metal
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα:κλινική ζώων "Ο Άγιος Μόδεστος"
Περιοχή:Αεροδρομίου 6 -Αμφιθέα Ωραιόκαστρο
Τηλεφωνα:2310 683098
Ωρες εργασίας:24 ώρες το 24ώρο και Σαββατοκύριακα
Σχόλιο:Πιστεύω έμπειρος και με λογικές τιμές
stefanos
Νεοφερμένο μέλος
Πολη: Αθήνα
Ονομα: Πλούμης Νικόλαος
Περιοχή: Παγκράτι
Τηλεφωνα:210-7219571
Ωρες εργασίας: Με ραντεβου
Σχόλιο: Προτιμαει ραντεβου για να εχει χρονο να ασχοληθει με το ζωακι. Ανοικτος σε ο,ποιαδηποτε ερωτηση αφορα την φροντιδα , την διατροφη, ακομα και την ψυχολογια του. Μπορειτε αν θελετε να του ζητησετε συμβουλες και απο το τηλεφωνο. Και το βασικοτερο, δεν βιαζεται ουτε να σας διωξει ουτε να σας κλεισει το τηλεφωνο!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ονομα: Ψαρρός Ελευθέριος
Δ/νση : Γεωργίου Γεννηματά 3
Τηλεφωνα:26710 22540
Ωρες εργασίας: -
Σχόλιο: Δεν τον έχω επισκευθεί ποτέ αλλά ψάχνοντας για έναν καλό κτηνίατρο όταν είχα έρθει διακοπές σε περίπτωση που τον χρειαστώ όλοι μου μίλησαν γι'αυτόν με τα καλύτερα λόγια.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εχω εναν αψογο γιατρο αθηνα και συγκεκριμενα περιστερι και ενα πολυ καλο εδω πατρα αλλα δεν εχω τις καρτες τους μαζι μου. Αυριο θα ανεβασω πληροφοριες για πατρα και το σαββατο για αθηνα![]()
Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις τα στοιχεία του γιατρου στο περιστέρι?
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το χειμωνα θα ειμαι Αθηνα και δεν ξερω κανεναν κτηνιατρο εκει....
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
lamni
Νεοφερμένο μέλος
IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
ONOMA:ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΒοηθειστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:
Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΧΑΙΔΑΡΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:2105324112
ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9,30-13,00 ΚΑΙ 5,30-8,30
ΣΧΟΛΙΟ: ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΩΘΗΚΕ Η ΙΡΜΑ ΜΑΣ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool