Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Ο κτηνίατρος που χρησιμοποιούμε εδώ και ένα χρόνο είναι ο:

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΔΟΣ ΙΚΤΙΝΟΥ 7
ΤΗΛ. 2310272326.

Είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και φιλόζωος, φροντίζει ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα ζώα κατά την εξέταση και επεξηγεί αναλυτικά. Κάναμε στείρωση την γάτα μας και την φρόντισε σαν δικιά του. Η ανάρρωσή της ήταν εντυπωσιακά γρήγορη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όνομα: ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ ΜΑΙΡΗ
Διεύθυνση: ΠΛ. ΜΕΜΟΥ 10
Περιοχή: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Τηλ. : 2104940800

Info: γιατί χειρίστηκε τη διάρροια του μικρού μας εξαιρετικά και αγαπάει πολύ τις γάτες

Και φυσικά εκτός συναγωνισμού ο ΑΙΛΟΥΡΟΣ (τα έχει γράψει όλα η Ladycat):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω καταλήξει σε γιατρό. Γκογκάκης Πολύδωρος περιοχή Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκη τηλ 2310 203 913 Είναι πολύ φιλικός με τα ζώα καί δείχνει να τα αγαπάει πραγματικά αλλά και ότι ξέρει τι κάνει . Καθαρό ιατρείο και καλές τιμές.

Ξέρετε κανένα καλό γιατρό στην περιοχή Κηφισιάς-Ν. Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας??

για κηφισια εχει γραψει καποιος αυτη την κτηνιατρο
αμαλια δοικα
210 6250170/6932894899
τα στοιχεια του αιλουρου ειναι αυτα:
2109854262,6932285363
λεωφ.ποσειδωνος και εσπερου 2
π.φαληρο ,φλοισβος

Εχω εναν αψογο γιατρο αθηνα και συγκεκριμενα περιστερι και ενα πολυ καλο εδω πατρα αλλα δεν εχω τις καρτες τους μαζι μου. Αυριο θα ανεβασω πληροφοριες για πατρα και το σαββατο για αθηνα :)

MHTSI SOS! Ποιός είναι ο κτηνίατρος που γνωρίζεις στο Περιστέρι; Με ενδιαφέρει άμεσα! Έχω 4 γατούλια να στειρώσω...

Ξέρω μια καλή κτηνίατρο στο Λόφο. Λέγεται Πασπαράκη Μαρία τηλ 210-5773539. Τα μωρά μου, εδώ και πολλά χρόνια, τα παρακολουθεί ο άντρας της (έχει ιατρείο στο Μοσχάτο, αλλά κάνει και κατ' οικον επισκέψεις), αλλά όταν χρειάζεται κάτι και πρέπει να τα πάω στο ιατρείο, πηγαίνω εκεί (πολύ μακριά το Μοσχάτο!!). Είναι πολύ καλή και με αδέσποτα που της έχω πάει...

Δημητριος Γιαννοπουλος
Σολωμου 31
Ν.Σεπολια (Μπουρναζι)
Τηλ 210 5749954
10.00 - 1.00 πμ
5.30 - 9.00 μμ

Συγνωμη για την καθυστερηση. Λοιπον αυτος ειναι ο γιατρος που ειχα προαναφερει. Αγαπαει τα ζωα, εχει γνωσεις που δεν περιοριζονται στο εμβολιο και στο αστο λιγο και θα της περασει .... γιατι μου ετυχε και αυτο αλλα ας μην ταραχτω τωρα :mad: Και γενικοτερα ειναι πολυ καλος ανθρωπος γλυκιτατος και πολυ ηρεμος . Ελπιζω να σε βοηθησα. :)

προς ΤΑRΑ ποιό είναι το όνομα ,δι/νση και τηλ του άνδρα της ;Με ενδιαφέρει κτηνίατρος που έρχεται στο σπίτι περιοχή Νίκαια ,Kορυδαλλός,Αιγάλεω ,Μοσχάτο κλπ

Κτηνίατρος στη Νέα Σμύρνη

Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις υιοθέτησα ένα αδέσποτο γατούλη και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο καλό κτηνίατρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης για να μου συστήσετε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ενας πολυ καλος κτηνιατρος ειναι ο αιλουρος [...]στο Παλιο Φαληρο.
Εγω μενω στο Χαλανδρι αλλα τα πηγαινω εκει. Ειναι κτηνιατρειο μονο για γατες και ο κτηνιατρος ειναι καταπληκτικος.:)

ναι κ εγω τον ιδιο θα σου προτεινα κ εγω μενω πειραια

Να σου ζησει το γατακι :)
Καπου υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "γραψτε εναν καλο κτηνιατρο εδω" Δεν ξερω πως να κανω λινκ,ισως καποιο μελος μπορεσει :redface: Αλλα μπορεις να το αναζητησεις. Ισως βρεις κατι εκει

Συγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω... Ο κτηνίατρος λέγεται Μπίτζας Χρήστος και το τηλέφωνο στο ιατρείο του είναι 2104817055. Έχει και κινητό, αλλά δεν το έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή. Θα κοιτάξω και θα στο δώσω και αυτό... Είναι πολύ καλός και μόνο από τον τρόπο που τους μιλάει καταλαβαίνεις...

Πολη: Αθήνα
Ονομα: Ο κόσμως των ζόων
Περιοχή: Κνωσού 5, (κοντά στον σταθμό ηλεκτρικού Αγ. Νικόλαος)
Τηλεφωνα:...........
Ωρες εργασίας:..........
Σχόλιο: Στην διεύθυνση αυτή υπάρχει pet shop στο οποίο λειτουργεί και ιατρείο, ο γιατρός παρέχει δωρεάν γνωμάτευση τις Κυριακές.

(θα φροντίσω να μάθω και τα υπόλοιπα στοιχεία σοζ)

Ιατρείο Μικρών Ζώων:
Σιγάλα Τερψιχόρη, Κτηνίατρος
Μαρίας Χατζηκυριακού 93, Πειραιάς
Τηλ./Φαξ: 210 4285732
Κινητό: 6932533630
Δέχεται καθημερινά και έκτακτα!
Είναι πολύ καλή!!!:up::up:

Κέστης Απόστολος, Ιατρείο μικρών ζωών.

Πόλη: Αττική

Όνομα: Κέστης Απόστολος
Περιοχή: 25ης Μαρτίου 11, Χαλάνδρι.
Τηλεφωνά: 210 68 00 255
Ώρες εργασίας: Δεν είμαι σίγουρη. Νομίζω πως, τις καθημερινές είναι 9:00 - 20:00 και τα Σάββατα 9:00 - 15:00. Θα μάθω και θα σας γράψω.

Σχόλιο:Ιατρείο μικρών ζωών. Την πρώτη νύχτα που την είχε, ξενύχτησε κοντά της για να μην πνίγει στους εμετούς της, ούτε παιδί του να ήταν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου, στον Απόστολο που ανέλαβε τον φοβερό Γολγοθά της Μίτσυ και την φρόντισε σαν να ήταν παιδί του. Δεν θα ξεχάσουμε πότε όλα αυτά που έκανε για να γίνει καλά η γατούλα μας.
Είναι πολύ κάλος με τα ζώα άλλα και με τους ανθρώπους.

Αυτά τα στοιχεία τα είχα δώσει κάποτε στα links, τι έγινε δεν περαστήκανε;;;

Kτηνιατρος

Καλησπερα στο φορουμ ειμαι ενα καινουργιος μελος, και εγω στον [...]την παω ειναι απιστευτος γιατρος πρωτος και πανω απο ολα ανθρωπος που αγαπαει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτο που κανει.Μακαρι να ηταν ολοι οι κτηνιατροι ετσι

Καλωσόρισες!:)
Διάβασε κι εδώ.

Back