Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Βλέπω Ισμήνη έγινες ¨φανατική" Αιλουρική!!!:lol::lol::up::up::up:
:redface::redface::redface: Μα έτυχε να στειρωθούν και οι δυο την ίδια μέρα και να δω τις διαφορές....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κτηνιατρος

Ο Παναγιωτης και η Μιλλυ ειναι απλα εξαιρετικοι ανθρωποι, και ο Παναγιωτης ειναι απλα Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. Σας ζητω συγγνωμη που ακουγεται σαν διαφημιση αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. Οσες φορες εχω παει την Ηχω πραγματικα ειχα την καλυτερη φροντιδα και εξυπηρετηση. Και πιστεψτε με ξερω κοσμο απο την ακρη της Αθηνας που παει στον [...]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
:redface::redface::redface: Μα έτυχε να στειρωθούν και οι δυο την ίδια μέρα και να δω τις διαφορές....
Ισμήνη, όσο και να ψιθυρίζεις... σ' ακούω!!!
Στα 'λεγαααααα!.. :lol: :lol: :lol:

Ισμήνη, όσο και να ψιθυρίζεις... σ' ακούω!!!
Στα 'λεγαααααα!.. :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εχεις δίκιο βρε Αλίκη...(Αλλά είχα πολλά ελαφρυντικά....)

Καλά Ισμήνη έχω κάνει πολύ γέλιο τελικά...:lol::lol:

Πόλη: Αθήνα
Όνομα: Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας, Γιάννης Μπάτσας, Αλίκη και Τζλινα Δέγλερη.
Περιοχή: Ανάφης 17, 112 56 Κυψέλη
Τηλεφωνά: 210 8648140
Ώρες εργασίας: Δευτ.-Παρ.: 10:00-13:00 και 17:00-20:00
Σάββατο: 10:00-13:00

Σχόλιο: Ασχολούνται μόνο με γάτες, το να πω ότι τις αγαπούν είναι περιττό μιας που μαζεύουν, φροντίζουν, περιθάλπουν και προσπαθούν να αποκαταστήσουν όλα τα αδέσποτα γατάκια της περιοχής μας. Για να καταλάβετε αν κάνουν καλή δουλειά ή όχι αρκεί μόνο να τους επισκεφτείτε και να δείτε τις γάτες που ζουν στο ιατρείο τους.

Επίσης εκεί θα βρείτε ότι υπάρχει και σε οποιοδήποτε pet shop από τροφές, βιταμίνες, φάρμακα, παιχνίδια, ονυχοδρόμια κτλ., ακόμα και γατάκια για όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν κάποια Ευρωπαϊκή ή Ημίαιμη φατσούλα .

ε αντε αντε τα ειδικα για γατες κτηνιατρεια αυξανονται ελπιζω να αυξηθει ακια η φροντιδα γι αυτες απο το δημο

καλοί αλλά ακριβοί

παπαιωάννου στα εξάρχεια.οικογενειακώς κτηνιατροι.παρα πολλοι καλοί γιατροί και πολυ οργανωμένοι.πάρα πολυ ακριβοί όμως συγκρίνοντας με αυτά που χω δει εδω μέσα.την πιο μικρη μου σκέφτομαι να την πάω αλλού.εκεί κάναμε τα βασικά εμβόλια.ρωτησα για στείρωση και μου είπαν 120 ευρω.μου ρθε ταμπλας.δεν είναι πολυ ακριβά?:hmm:κανένας καλός κτηνίατρος στην κυψέλη?που να μην γδέρνει?

παπαιωάννου στα εξάρχεια.οικογενειακώς κτηνιατροι.παρα πολλοι καλοί γιατροί και πολυ οργανωμένοι.πάρα πολυ ακριβοί όμως συγκρίνοντας με αυτά που χω δει εδω μέσα.την πιο μικρη μου σκέφτομαι να την πάω αλλού.εκεί κάναμε τα βασικά εμβόλια.ρωτησα για στείρωση και μου είπαν 120 ευρω.μου ρθε ταμπλας.δεν είναι πολυ ακριβά?:hmm:κανένας καλός κτηνίατρος στην κυψέλη?που να μην γδέρνει?

Eίναι ο κουκουζέλης στην Πλ. Βικτωρίας πάω έκει χρόνια πολλά 12 για την ακρίβια το σκυλί μας την Ίρμα (τη χάσαμε το καλοκαίρι) και τα 2 γατόνια μου είμαι ευχαριστιμένη και στα έκτακτα 50 εύρω μου είχε πάρει για στείρωση

Ηθελα να ρωτήσω το τεστ για λευχεμία και ειτζ μου το κοστολόγισε 30ευρώ είναι πολλά (το έκανα στην Καραμέλα)https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25375

καλημερα.yodaki σε ευχαριστουμε.πλατεια βικτωρίας ειναι κοντα και μας βολευει.οσο για αυτο που πληρωσες δεν μπορω να σου πω δε μου εχει τυχει.παντως λογικη τιμη ακούγεται.αν σκεφτείς οτι χθες ηρθε ο δικος μου σπιτι (γιατι η αμαντα δεν μπαινει στη γατοφορο -μονο με πανοπλια)και πηρε 50 ευρω χωρις να κάνει τίποτα.μόνο ψηλάφισε το φουσκωματάκι που έχει βγάλει η αμάντα και έγραψε μια συνταγή.σήμερα που ξύπνησα το εμπέδωσα και έχω φρικάρει.:mad:.

προς ΤΑRΑ ποιό είναι το όνομα ,δι/νση και τηλ του άνδρα της ;Με ενδιαφέρει κτηνίατρος που έρχεται στο σπίτι περιοχή Νίκαια ,Kορυδαλλός,Αιγάλεω ,Μοσχάτο κλπ

ΝΟΝΗ το κινητό του κτηνίατρου Μπίτζα είναι 6932539235. Συγνώμη για την μεγάαααααλη καθυστέρηση!!!

Eίναι ο κουκουζέλης στην Πλ. Βικτωρίας πάω έκει χρόνια πολλά 12 για την ακρίβια το σκυλί μας την Ίρμα (τη χάσαμε το καλοκαίρι) και τα 2 γατόνια μου είμαι ευχαριστιμένη και στα έκτακτα 50 εύρω μου είχε πάρει για στείρωση

Ηθελα να ρωτήσω το τεστ για λευχεμία και ειτζ μου το κοστολόγισε 30ευρώ είναι πολλά (το έκανα στην Καραμέλα)https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25375

Τα 30 ευρώ για το συγκεκριμένο τεστ είναι λογική τιμή.

Πόλη: Αθήνα
Όνομα: ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ
Περιοχή: Δροσοπούλου 197,Πλ.Κολιάτσου
Τηλεφωνά: 210-2027888
Ώρες εργασίας: 5.30-8.00 μμ καθημερινά και Σάββατο 10.30-12.30 πμ

Εξαιρετική γιατρός.Επείδη πήγα και σε άλλους και μου καναν λάθος διάγνωση το ψαξα πολύ το θέμα επιλογής γιατρού.Είναι εξαιρετική και σε ενημερωνει πλήρως.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!:up:

καλημερα.yodaki σε ευχαριστουμε.πλατεια βικτωρίας ειναι κοντα και μας βολευει.οσο για αυτο που πληρωσες δεν μπορω να σου πω δε μου εχει τυχει.παντως λογικη τιμη ακούγεται.αν σκεφτείς οτι χθες ηρθε ο δικος μου σπιτι (γιατι η αμαντα δεν μπαινει στη γατοφορο -μονο με πανοπλια)και πηρε 50 ευρω χωρις να κάνει τίποτα.μόνο ψηλάφισε το φουσκωματάκι που έχει βγάλει η αμάντα και έγραψε μια συνταγή.σήμερα που ξύπνησα το εμπέδωσα και έχω φρικάρει.:mad:.

Βάλε τη γατοφόρο κάθετα (όρθια) και βάλε το γατόνι μέσα με τον ποπο του από πάνω. Είναι ένα κόλπο που μου έμαθε ο γιατρός. Εχει πλάκα άμα το κάνεις θετο περιμένει το γατόνι:lol::lol:

Βασίλης Κουκουζέλης
Αριστοτέλους 79-81 Πλ. Βικτωρίας
Τηλ: 210-8253626
10 με 1:30 το πρωι και 5 με 8 το απόγευμα

Πολη: Ν. Μάκρη, Αττική

Ονομα:Δ. Παπαδημητρίου
Περιοχή:31ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος, Ν. Μάκρη
Τηλεφωνα:2294098101, 6948886304
Ωρες εργασίας:?
Σχόλιο:Πηγαίνει εκεί τον σκύλο του ο φίλος μου και πήγα κι εγώ την Λουκία μου. Είναι καλός άνθρωπος, νέος και αγαπάει τα ζώα.. Δεν μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και εμάς μας φροντίζει μια χαρά...

Γεια σας παιδια.:):):)
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.:up:
Θελω να μου προτεινεται για Αθήνα καποιο καλο κτηνιατρο. Ειμαι στη περιοχη του Κεραμεικου και δεν ξερω εαν εχει καποιον καλο εδω. Χρειαζομαι την εμπειρια σας!!:)

Εγώ εδώ στο Ηράκλειο τι στο καλό θα κάνω:hmm:;;;

Ναι, ειμαι Αθήνα. Τι κανετε παιδια; Πως περνατε εδω στο mycat; Αλλαξε κατι το τελευταιο καιρο;

Εαν ξερετε ενα κτηνιατρο εστω κοντα στο κεραμεικο θα με βοηθουσε. Καπου στο κεντρο;

Ξέρει κανείς αν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη κάποιος κτηνίατρος που να ασχολείται αποκλειστικά με γατέλια; Ζηλεύω πολύ που εκεί στην Αθήνα έχετε τον Αίλουρο, μέχρι που σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί ο Πρέστο κάτι πιο σοβαρό (χτυπάω ξύλο φτου φτου) θα μπούμε σε ένα αεροπλάνο και κατευθείαν στον Αίλουρο!:lol:

Μη γελάς:blink:! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Και εσύ είσαι Θεσσαλινίκη,όλο και κάτι θα υπάρχει, εγώ εδώ που να τον βρώ τον κτηνίατρο που να έχει έστω πείρα κ όχι ειδίκευση στις γάτες:(;;; Ας πούμε τώρα με τα ματάκια της θα την πάω στο Κέντρο Γάτας που μας πρότεινε η μαίσπερος τώρα που θ'ανέβω Αθήνα.

Back