Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε

Πολη:Αθήνα

Ονομα: Αμαλία Δοϊκα
Περιοχή: Κηφισιά
Τηλεφωνα: 210-6250170 / 6932894899
Ωρες εργασίας: καθημερινά 10.30-13.00 & 6-8, Σαββάτο 10.30-13.00
Σχόλιο:

Σημείωμα συντονιστή:Το mycat δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παρακάτω μηνύματα,τα οποία αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις των χρηστών.

Σημείωση από ΟΔ:
Η δυσφήμιση διώκεται ποινικά. Η δυσφήμιση δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες του site, αλλά ο θιγόμενος έχει δικαίωμα να ζητήσει την άρση του απορρήτου για τον καθεαυτό συντάκτη του μηνύματος. Για αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται η ευθέως και ονομαστική ζήτηση ή/και αντιπαραβολή γνώμης και συμπερασμάτων για κτηνιάτρους.Λόγω του νόμου περί δυσφήμισης θα ήμασταν υποχρεωμένοι ως ΟΔ να διαγράφουμε κάθε αρνητικό σχόλιο (δεν διώκεται ποινικά μόνο η συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και η δυσφήμιση), αυτό θα ήταν από την πλευρά μας κάτι μη επιθυμητό αφού θα υπήρχε μια ξεκάθαρη μεροληψία υπερ των θετικών σχολίων κάτι που μοιάζει με επιρροή της κοινής γνώμης και την γνώμη των μελών μας. Το θέμα αυτό προορίζεται μόνο στην βοήθεια των μελών μας όσον αφορά την αναζήτηση κτηνιάτρου. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ανταλλάσσετε γνώμη για γιατρούς μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αντε μη το βλεπετε καλε μονο , συμπληρωστε και τιποτα να φτιαξουμε λιστα να το βαλουμε μετα πιο οργανωμενα πισω στα λινκς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε yasmin, γιατι να μην τα βάλουμε κατευθείαν πίσω στα Links? Εδώ το θέμα θα χαθεί σίγουρα, ενώ τα Link μένουν

αν θελετε βαλτε τα κι εκει απλα σκεφτομασταν με τη μισελ να φτιαχτει ενας πιο συνοπτικος πινακας με γιατρους και φιλοζωικες ανα πολεις και να πηγαινει κανεις κατευθειαν απο την κεντρικη . Τα γραμματα θα ειναι πιο μικρα κα θα παρουσιαζεται σε μια σελιδα μεγαλος αριθμος γιατρων και φιλοζωικων ετσι με μια ματια θα εχει κανεις κατευθειαν την πληροφορια που θελει.
Τα λινκς ειναι κατα αλφαβητικη σειρα και δεν μπορει να μαζευτει στο ιδιο σημειο πχ ολοι οι καλοι γιατροι της πατρας, αν ενας της αθηνας εχει κοινο αρχικο αυτοματα θα μπερδευτει με τους αλλους κι αν καποιος θελει μια γρηγορη πληροφορια και επειγεται δεν την βρισκει ευκολα εκει, θα πρεπει ν ανοιξει πολλα λινκς για να βρει αυτο που θελει παρ αυτα μπορουμε να το βαλουμε κι εκει για καποιον που δε βιαζεται..

Αλλα ποσοι ειναι αυτοι που μπαινουν μ ενα γατι στα προθυρα νευρικης κρισης τα χαραματα? θυμαστε? αυτους σκεφτομαι

Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα στα λινκς εχουμε μονο 13 καταχωρησεις!!!Δεν ειναι τυχαιο!!!
Εκ των οποιων η μια για το ιδιο ατομο και μονο μια-δυο αναφερουν σε ποιο μερος ειναι ο ανθρωπος, κι αυτο εκει παρολο που απειρες φορες μιλαμε για γιατρους μεσα σε ποστ! Εξισου το εχω ξαναθεσει το θεμα και παλι για τα λινκς μου ειπατε αλλα κανενας δεν προσθεσε επιπλεον λινκ απο τοτε εκτος αντε απο κανενα δυο!!!Γιατι??

Οσοι εχετε διαβασει αυτο το ποστ ειμαι σιγουρη οτι εχετε συμβουλεψει κατα καιρους τρομοκρατημενους γατογονεις προτεινοντας τον δικο σας γιατρο.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοση αντισταση μια και το λετε που το λετε στα ποστ να το πειτε κι εδω και να φτιαχτει η περιφημη λιστα που θα μας εξυπηρετει ολους...:hmm:

Δηλαδη θεωρειτε καλυτερο να μπαινει καποιος το βραδυ και να του λεει καποιος :

"ναι η ασπασια(αυτο μου ηρθε) ειχε ενα γιατρο καλο στη περιοχη σου αλλα δεν ειναι μεσα τωρα και ψαξτον πισω στα λινκς???"

Ξερετε ποσες φορες τη νυχτα εχω συμβουλεψει με λιστα τυχαιων γιατρων στην επαρχια καποιον τελευταια?? ... ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τοση αντισταση σε αυτο...δεν παει κανεις να υποτιμησει το σαιτ η τον τροπο των λινκς, να το βοηθησει παει...:(

Και η πλακα ειναι οτι αν κατσω μονη μου και βαλω διαφορους γιατρους που κατα περιοδους προτεινετε σε διαφορα ποστ(τρεχα βρες τους βεβαια)και την κανω αυτη τη λιστα.. ειμαι εκατο τις εκατο σιγουρη οτι θα λετε μπραβο γιασμην!!! ε ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω:hmm:

Εχω εναν αψογο γιατρο αθηνα και συγκεκριμενα περιστερι και ενα πολυ καλο εδω πατρα αλλα δεν εχω τις καρτες τους μαζι μου. Αυριο θα ανεβασω πληροφοριες για πατρα και το σαββατο για αθηνα :)

Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά, Γιασμίν... :redface: (ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι να σου πρωτοκάνει; ) Αν γράψουμε στοιχεία κτηνιάτρων απαντώντας εδώ, πάλι ανακατεμένα και δυσεύρετα δε θα 'ναι; :hmm: Ή τα γράφουμε εδώ προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει η Μισέλ για να φτιάξει έναν συγκεντρωτικό πίνακα στην πρώτη σελίδα; Σ' αυτή την περίπτωση δε θα 'ταν πιο χρήσιμο να φτιαχτεί πρώτα το φορμάτ του πίνακα και στη συνέχεια να συμπληρώνουμε στοιχεία; (περίπου όπως συμβαίνει και τώρα στα links δηλαδή) :hmm:

Φερλεμης. Μοσχατο, Αθηνα. Τηλ 210 9400130
Παιδια ειναι ο γιατρος που ειχα παει τον γατουλη με τη θρομβοεμβολη. Αγαπαει πολυ τα ζωα και ειναι πολυ προσεχτικος. Εγω εμεινα απολυτα ικανοποιημενη και θεωρω πως αν εζησε τη πρωτη φορα ο γατουλης το χρωσταει σε αυτον.

Βοηθειστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης.. ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μυνημα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε

Πολη:

Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
Πολη:

Ονομα:ΡΑΧΙΩΤΗ-ΤΡΑΚΑΣ

Περιοχή:ΝΙΚΑΙΑ
Τηλεφωνα:2104918991
Ωρες εργασίας:10.00-20.00 καθημερινά ,10.00-16.00 σάββατο,10.00-13.00 κυριακή
Σχόλιο:έχουν μεγάλη πείρα και κάνουν άμεση διάγνωση χωρίς να κουράζουν το ζώο.Να τσεκάρετε τις ώρες λειτουργίας,πρέπει να λειτουργεί και το απόγευμα της Κυριακής.

Αρηθα πολυ παλιοτερα ειχα κανει την προταση για μια τετοια λιστα αλλα στην πραξη ηταν πολυ δυσκολο να γινει ειμαστε ολοι μακρυα και οσοι ηθελαν να βοηθησεουν δεν ηταν ευκολο σκεφτηκα λοιπον οτι αν γραψουμε ολοι εναν εστω σ ενα ποστ μετα μας ειναι πολυ πιο ευκολο με τη μισελ να μαζεψουμε τα ονοματα και να κανουμε κμια ωραια οργανωμενη λιστα που θα την φτιαξουμε να εχει πολυ ευκολη προσβαση κανεις απο την κεντρικη και μ ενα κλικ σε περιπτωση αναγκης σε ενα λεπτο μεσα να εχει κτηνιατρο κοντα του. Ειναι ενα ποστ εργαλειο κατα καποιο τροπο.Εινει πιο ευκολο τεχνικα να το κανουμε εμεις.:)
Ωραια ευχαριστω που γραφετε συνεχιστε να γινει καλη δουλεια:)

:up: ΟΝΟΜΑ κωνσταντινος καψαλης και μουμκας ανεστης :up: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ αγαθουπολεως 28 νεαπολη θεσσαλονικη ΤΗΛ.ΙΑΤΡΕΙΟΥ 2310 536728 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6945798436[καψαλης] και 6944249864 [ανεστης]- ειναι πολυ καλοι και οι 2 και πολυ φιλοζωοι-η εξεταση ειναι πολυ λεπτομερης- ο δε ανεστης εχει και ο ιδιος γατες στο σπιτι του και τις λατρευει,,,πολυ υπευθυνα ατομα και τα 2-ειχαν σωσει ενα σκυλι που ειχα καποτε-η εγχειρηση του πηγε παρα πολυ καλα και κατσαν στο ιατρειο μεχρι πολυ αργα το βραδυ εως οτου συνελθει απο την ναρκωση,,,

Πολη: Αθήνα
Ονομα: Ηλιόπουλος Γιώργος
Περιοχή: Αλσούπολη, Κύμης 18 (είσοδος Βοσπόρου 128),
Τηλεφωνα: 210 2717872
Ωρες εργασίας: καθημερινές 9:30-13:30,17:30-20:30
Σάββατο 09:30-13:30 (αλλά όχι πάντα)
Web site: www.yourvet.gr
Σχόλιο: Είναι πολύ καλός με τα ζώα κ εξηγεί λεπτομερώς το πρόβλημα, έμεινα ικανοποιημένη όσες φορές πήγα.

Ονομα: Πάνος Μαραφέλιας - Pet World
Περιοχή: Ζωγράφου (Γεωργίου Παπανδρέου 45 & Καββαθά)
Τηλεφωνα: 2107782981, 6932479168 (24h)
Ωρες εργασίας: Δε-Πα 10:00-13:00 & 17:00-20:00 (χωρίς ραντεβού, εκτός από περίπτωση επέμβασης)
Σχόλιο: Δεν έχει τύχει να τον χρειαστώ σε επείγουσα κατάσταση, κι έτσι δεν ξέρω πώς τις χειρίζεται. Στις επισκέψεις ρουτίνας και στα μικροπροβληματάκια είναι πολύ καλός.

καλο κτηνιατρο

Ονομα: Λαμπρος Αντωνιαδης
Περιοχή: Ζωγράφου (Γεωργίου Ζωγραφου 38)
Τηλεφωνα: 210 7779197 6932218292
Ωρες εργασίας: Δε-Πα 10:00-13:00 & 18:00-20:00 (χωρίς ραντεβού, εκτος απο την Τεταρτη πρωι!)
Σχόλιο: Ειναι φιλικος ανθρωπος. Μας εχει βοηθησει πολυ διαφορες φορες και τις ωρες που δεν ηταν ανοιχτο το γιατρειο του! Ειναι νεος ακομα αλλα εχει εμπειρια και καλες&σωστες γνωμες για τα θεματα των ζωων. Μπορεις να τον παρεις τηλεφωνο ακομα και την νυχτα και θα σε βοηθησει ΚΑΙ για αδεσποτα!!!:up:

Τέλεια μπραβο παιδια θα φτιαξουμε κατι που θα πεταει:up: συνεχιστε ετσι

Πολη:Αθήνα

Ονομα:Ντίνα Μπελτέκου (κτηνίατρος-ομοιοπαθητικός)
Περιοχή: Μεσογείων 419, Εμπορικό Κέντρο "Αίθριο", Αγία Παρασκευή
Τηλεφωνα:210-6015181, 6944473367
Ωρες εργασίας:(Δεν είμαι σίγουρη γιατί πάντα παίρνω τηλ πριν πάω)
Σχόλιο: Είναι πολύ καλή γιατρός και με έχει βοηθήσει πολλές φορές με αδέσποτα. Συνεργάζεται με τον άντρα της που είναι χειρούργος κτηνίατρος.

αλλη γιατρος!

Αλλη μια γιατρος καλη!!
(Εμεις εχουμε 2 γατακια, την Σοφιτσα και τον Μπουμελ (Boemel), που ειναι ολλανδικο ονομα επειδη ειμαι Ολλανδεζα ;) . Ηταν αδεσποτα (αδελφακια) και τωρα τα πιο γλυκα γατακια ever!!)

Ονομα: ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΟΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Περιοχή: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 131)
Τηλεφωνα: 210 7244446
Ωρες εργασίας: Δε-Τετ και Παρ 10:00-12:30 & 18:00-20:00 (χωρίς ραντεβού, αλλα η γιατρος μενει απο πανω στον 1ο οροφο...για μεγαλη αναγκη θα χτυπησεις απλα το κουδουνι)
Σχόλιο: Εχω παει μια φορα μονο, αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση! Μου φανηκε οτι εχει πραγματικα αγαπη για τα ζωα (και δεν μπορουμε να τα πουμε για ολους τους γιατρους :mad: ) Μας εχει βοηθησει πολυ οταν δεν ηταν στο γιατρειο η γιατρος και χτυπησαμε το κουδουνι στο σπιτι.. Ειχαμε βρει εναν γατουλι που ειχε πεσει σε μπογια...Μια ωρα ασχοληθηκε μαζι του με πολλη αγαπη και υπομονη. Τωρα ο γατος (o Boemel) ζει μια χαρα στο σπιτι μας!:D

Kαι εγώ θα προτείνω την κυρία Mπελτέκου και για την ειδική τιμή που μου έκανε τον Oκτώβριο με τα αδέσποτα κόκκινα γατάκια και τη μαμά τους για τη θεραπεία. Aπο τότε είναι η οικογενειακή μας κτηνίατρος :) Σε ευχαριστώ chrisidor που μου τη σύστησες.

Kαι εγώ θα προτείνω την κυρία Mπελτέκου και για την ειδική τιμή που μου έκανε τον Oκτώβριο με τα αδέσποτα κόκκινα γατάκια και τη μαμά τους για τη θεραπεία. Aπο τότε είναι η οικογενειακή μας κτηνίατρος :) Σε ευχαριστώ chrisidor που μου τη σύστησες.

Τίποτα βρε Όλγα, σιγά, αφού ήθελε και μπορούσε να βοηθήσει!:)

Πολη:αθηνα

Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51
Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327

Ωρες εργασίας:11-14 1800-2100
Σχόλιο:ειναι η κτηνιατρος που πηρα 0700 για το αδεσποτο χτυπημενο γατακι στο βουνο!ηταν πολυ τρυφερη με το γατακι.

Back