Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Καλησπέρα kokona! :)

Εάν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο θέμα Λίστα κτηνιάτρων.
Οι γιατροί που είναι γραμμένοι με γαλάζιο χρώμα κάνουν ειδικές τιμές για αδέσποτα οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναζήτηση κτηνιάτρου

Χαιρετε!
Θα με ενδιεφερε να μου προτεινετε καποιον κτηνιατρο στο κεντρο της Αθηνας, ο οποιος να αγαπα τα ζωα και να τα εξεταζει με ενδιαφερον, αγαοη, στοργη και οχι διεκπαιρεωτικα. Πιο ειδικα, θα ηθελα εναν ανθρωπο ο οποιος να ασχολειται με το ζωο και να προλαβαινει καταστασεις που εγω, πχ, μπορει να μην εχω προβλεψει. Και πιο γενικα, θα ηθελα καποιον ο οποιος να παρακολουθει το ζωο καθως μεγαλωνει με προσοχη και αγαπη. Οχι καποιον ο οποιος του παω το γατι για εμβολια και απλα του τα κανει και με αφηνει να φυγω χωρις οποιονδηποτε περαιτερω ελεγχο. Θελω καποιον που να μου επισειει την προσοχη σε θεματα που μπορει να προκυψουν και εγω δε τα εχω σκεφτει, οπως, πχ, οι τριχομπαλες για τις μακρυτριχες γατες.

Ευχαριστω οποιον/οποια απαντησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπωσδηποτε βαλτε στην λιστα τον κυριο κασσιμη ο οποιος εδρευει στην αρτεμιδα(λουτσα)..καταπληκτικος κτηνιατρος και ανθρωπος... εχουμε συνολικα 11 γατες (5 οι γονεις μου και 6 εγω με την αδερφη μου) και 3 σκυλια (2 μικροσωμα και 1 μεγαλοσωμο βελγικο)...ολα μας τα ζωα τα προσεχει αυτος ο ανθρωπος και μαλιστα με πολυ καλες τιμες..επισης εχουμε στειρωσει και 5 γατες συνολικα οι οποιες ειναι εξω απο το σπιτι και μας ειχε κανει πολυ καλη τιμη δεδομενων των τοσων ζωων που εχουμε και δεδομενης της κρισης που υπαρχει! απιστευτος κτηνιατρος και ανθρωπος!

Όνοματεπωνυμο:
ΚΑΣΙΜΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διεύθυνση εργασίας:

Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Τ.Κ.:

190 16

Πόλη:

ΑΡΤΕΜΙΣ
Νομός:

ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο:

22940-84944 / 22940-88013

Πολη:ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ονομα:ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Περιοχή:ΓΑΙΤΑΝΙ
Τηλεφωνα:26950-25905,6972692654
Ωρες εργασίας:ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Σχόλιο:ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΝ

ΟΝΟΜΑ:Λαμπα Βασιλικη
ΠΕΡΙΟΧΗ:Ποταμοι,Καλυμνος,Δωδεκανήσου
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2243022333
ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Νομιζω ώρες καταστημάτων
ΣΧΟΛΙΟ:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολη:Μυκονος
Ονομα:Ροζος Γιωργος
Τηλεφωνο:6936600410
Ωρες Εργασιας:Ερχεται σπιτι.
Σχολιο:Πολυ καλος και οικονομικος γιατρος.

Εναν κτηνιατρο παρακαλω στον βολο καλος...που να ενδιαφερεται πραγματικα για τα ζωα και οχι για τα χρηματα....ευχαριστω πολυ..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

απο οτι ειδα δεν εχει κατι για βολο..και επειγει γιατι η μια η γατα μου πεθανε απο λοιμωδης περιτονιτιδα..και τωρα τρεχω για τον γατουλη μου...ενω ο κτηνιατρος εβγαλε το πορισμα μονο με ψηλαφηση..χωρις να κανει βιοψια το υγρο απο την κοιλια τησ γατας μου...και αμα ειχε κλειστη πυομητρα???λεμε τωρα???παιδια βοηθειστε λιγο...σας ευχαριστω

Καλημέρα! Για Βόλο βρήκα αυτά:

Πόλη:Βόλος
Ονομα:Μαγιοπούλου Κέρυ,Τακόπουλος Μιχάλης
Περιοχή: Κασσαβέτη 54Α(με Δημάρχου Γεωργιάδου)
Τηλεφωνα: 2421050600,κιν.6932916860-6977431689
Ωρες εργασίας:Κάθε μέρα ώρες καταστημάτων,πρωι-απογευμα
Σχόλιο: Πολύ υπεύθυνη,φιλική,κι ενημερωμένη.Αναλαμβάνει και καλλωπισμό,επεμβάσεις κτλ.Είναι ανοιχτά όλες τις μέρες,συνήθως η Κέρυ το πρωί και ο κ.Μιχάλης το απόγευμα.Βοηθά τα αδεσποτάκια.

Ελπίζω να βοήθησα. Τώρα αν εσύ ανακαλύψεις κάποιον άλλο κτηνίατρο που είναι καλός, μην διστάσεις να προσθέσεις τα στοιχεία του σε αυτό το θέμα :)

σε ευχαριστω παρα πολυ....

Στειλε ενα μηνυμα στη moukelis https://www.mypetz.gr/member.php?u=7400

αυτη μενει Βολο και θα ξερει καλο κτηνιατρο!!ευχομαι ολα να πανε καλα

Πόλη : Θεσσαλονίκη
Περιοχή : Εύοσμος
Διεύθυνση : Εθνικής Ατιστάσεως 50 με Ανθοκήπων γωνία, Εύοσμος
Όνομα : Παρχαρίδου Χριστίνα
Τηλέφωνο : 2315111100 και 6948608628
Σχόλιο : Είναι η πρώτη μας γιατρός και κάνει πολύ καλή δουλειά!!!Για όσους μένουν δυτικά και θέλουν κτηνίατρο από την περιοχή αυτή,προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!

Καλησπερα! Πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ... :redface:
Σε καποιες μερες θα υιοθετησω ενα περσογατουνι και εχω καθησει και διαβαζω οτι μπορω για να αντλησω πληροφοριες..
Θα χρειαστω ομως τη βοηθεια σας σχετικα με τον κτηνιατρο που θα επιλεξω.. Μενω στο Χαλανδρι και θα ηθελα να μου προτεινετε ενα γιατρο που να εχει το φουλ πακετο.. Δηλαδη αγαπη για τα γατουνια, γνωσεις και... σχετικα καλες τιμες ;)

Καλημερα! Τελικα κατελληξα στον κυριο Λιερο.. Διαβασα καλα πραγματακια και του εκανα μια επισκεψη και μου αφησε καλες εντυπωσεις.. Αν εχει κανενας εχει αντιθετη αποψη παρακαλω ας μου στειλει ενα πμ να το συζητησουμε γιατι θελω να νοιωθω οτι το γατονι μου θα ειναι ασφαλες με τον γιατρο του :)

Πολη:Αθήνα

Ονομα: Δημητριάδης Αναστάσιος
Περιοχή: πλαπουτα 95 νεο ηρακλειο
Τηλεφωνα: 210-2832156 / 6944290342
Ωρες εργασίας: καθημερινά 11:00-14.00 & 6-8
σχολιο: ειναι πολυ οικονομικος γιατρος. επιπλεον μου αρεσει γιατι παντα μας θυμαται απο το ονομα και μονο!

sos εμβολια θεσσαλονικη

γεια σας. θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις απο εσας αν υπαρχει καποιος γιατρος η φιλοζωικος συλλογος στην θεσσαλονικη που να κανει τα εμβολια του γατουλι μου οικονομικοτερα. ειμαι φοιτητρια και ετσι ειναι λιγο δυσκολο να καλυψω το κοστος του γιατρου.ευχαριστω

Σίγουρα αξίζει να προσθεθεί και η καινούργια 24 ωρη κλινική στην Αμφιθέα!! Όλος ο Άλιμος λέει τα καλύτερα επιτέλους...
Όνομα: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
Περιοχή: Λ.Αμφιθέας 24, Άλιμος
Τηλέφωνα: 210-9817030, 6944609000
Ώρες εργασίας: 24 ώρες

Σχόλιο: Κάνουν και ειδικές τιμές για αδεσποτάκια!!!! Πολύ καλή επίσης 24ωρη εξυπηρέτηση και πολύ κοντά στην Αθήνα :D:D

Καλησπέρα. Είμαστε κι εμείς νέοι ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ κι έτσι δεν έχουμε ακόμα κατασταλλάξει σε κτηνίατρο. Μέχρι τώρα κάναμε τα εμβόλια σε έναν κτηνίατρο εδώ κοντά κι ενώ αρχικά τον συμπαθούσα πολύ πολύ τώρα για κάποιο λόγο δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένη. Όχι ότι έγινε κάτι δηλαδή, απλά έτσι. Είδα λοιπόν ότι αρκετοί προτείνατε τον Σταματίου Ιωάννη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Από δω και πέρα εμάς μας ενδιαφέρει η στείρωση της γατούλας μας, καθώς τα εμβόλια αφενός τα κάναμε και αφετέρου νταξει για την αναμνηστική δόση την πάμε όπου να 'ναι, δεν είναι το εμβόλιο το πρόβλημά μας.

Εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος με τις ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ κι αυτά τα πράματα, ξέρει λοιπόν κανείς αν ο κύριος Σταματίου Ιωάννης έχει οργανωμένο ωραίο ιατρείο με τα απ' όλα του για τη στείρωση της μικρής μας γατούλας;! Βλέπω ότι στις Αθήνες οι γατοκλινικές έχουνε και αναισθησιολόγους και τέτοια, εμείς εδώ (Θεσσαλονίκη) μόνο στον Άγιο Μοδέστο έχουμε τέτοια πράματα;

Εν κατακλείδι, αν στειρώσουμε τη γατούλα μας στον κύριο Σταματίου θα είναι όλα καλά;! *άγχος*

καλησπέρα! θέλουμε να μας συστήσετε έναν κτηνίατρο στη θεσσαλονίκη στον οποίο να μπορούμε να κάνουμε ένα προληπτικό τσεκ απ :)

ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Back