Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα: Τσεντιδη Βιολετα, Γλυνος Ιωαννης
Περιοχή: Πελοποννησου 69, Αγ. Παρασκευη
Τηλεφωνα: 2106082904 και 6977355767
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο: Λυπάμαι που πλέον μένω πολύ μακριά και δε μπορώ να πηγαίνω σ αυτή την φοβερή κτηνίατρο! Την είχα επισκεφτεί στο παρελθόν μόνο για πουλάκια (καναρίνι, παπαγάλο) και με σκλάβωσε η ευαισθησία και η ανθρωπιά της... Φιλική και υπομονετική. Το καναρίνι μου είχε σοβαρό πρόβλημα στο ποδαράκι του καθώς φορούσε δαχτυλίδι, κ το πόδι είχε πρηστεί "κλείνοντας" μεσα σχεδόν όλο το δαχτυλίδι. Πόδι κ μέταλλο είχαν γίνει ένα... Ήταν έτοιμο να πεθάνει από σηψαιμία ή να ακρωτηριαστεί. Αυτη η γιατρός επί 30 λεπτά, με τεράστια υπομονή και μιλώντας στο πουλάκι για να το ηρεμεί όσο το είχε στα χέρια της, κατάφερε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι ουσιαστικά θρυμματίζοντάς το λίγο λίγο με ειδικό εργαλείο, ΧΩΡΙΣ να κόψει το ποδαράκι (που είναι σαν οδονογλυφίδα κ εξαιρετικά εύθραυστο) κ χωρίς να πεθάνει το πουλάκι από το σοκ κ το άγχος κ τον πόνο φυσικά. Κ πήρε 20 ευρώ μόνο.
Ξέρω ότι εδώ μιλάμε για γάτες, αλλά δε μπορούσα να αφήσω απ έξω αυτη την εμπειρία μου, γιατί λέει πολλά για την ποιότητα αυτής της κτηνιάτρου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας, επειδη δε μπορω να βρω αυτη τη στιγμη το θεμα οπου συζητατε για κτηνιατρους, μπορειτε να μου πειτε που να παω το μωρο γατακι που βρηκα χτες; Καποιος που να δεχεται δωρεαν για επισκεψη ενα αδεσποτακι ή έστω να παιρνει συμβολικο ποσο (γυρω στα 20 ευρω);
Το γατακι εχει προβλημα στα ματια κ χτες ηταν πολυ πρησμενη η κοιλια του, αν κ κοκαλιαρικο. Παρολα αυτα επαιζε λιγακι κ ηταν καλουτσικα. Σημερα εχει καταπεσει αρκετα, κλαιει συνεχεια (με το κλαμα που δειχνει πονο-ενοχληση), δεν τρωει κ δεν πινει, μονο κλαιει, στριφογυριζει κ κοιμαται. Του εβαλα χτες Frontline γιατι ειχε ψυλλους, βαζω Tobrex κ σημερα πηρε την πρωτη δοση παστας Banminth για ενδοπαρασιτα (δεν το εχω παει ακομη σε κτηνιατρο αλλα ηξερα οτι αυτα χρειαζεται να γινουν ετσι κ αλλιως).
Η οικονομικη κατασταση απαγορευει τα πολλα πολλα δυστυχως, οποτε σας παρακαλω προτεινετε μου κατι οικονομικο για να το παω το απογευμα να το κοιταξουν! Ισως ποναει πολυ η κοιλιτσα του, δεν ξερω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
αλλα ειμαι κατευχαριστημενη απο το πως αντιμετωπισε το ζωακι κ εμενα (μου ελυσε αποριες κ μου μιλησε αρκετα χωρις να βιαζεται να με διωξει). Εδωσα κ 10 μετα στο φαρμακειο κ αλλα 10 στην ειδικη τροφη, οποτε δεν εχω να βαλω βενζινη στο αυτοκινητο αλλά χαλάλι για το μικράκι!!!Παντως κ εγω μπορω να πω πολυ καλα λογια για τη συμπεριφορα της!!! Χαμογελαστη, υπομονετικη κ αγκαλιαζε το γατακι σαν να ηταν δικο της!
Η τιμή αντικειμενικά ήταν μια χαρα, απλώς για μένα προσωπικά ήταν λίγο ζόρι. Όμως έκανε πολλά για τα 30 ευρώ, πχ αντιβιωση 3 ημερων, παυσιπονη ενεση, καθαρισμο στα αυτακια κ μου εδωσε κ το υπολοιπο υγρο για να του βαζω εγω, του πηρε θερμοκρασια, του εβαλε κ κολλυριο.
Εχω να πω πολυ καλα λογια!! Κ αυτο για τα χρηματα που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικο κ λογω συνθηκων-στην πραγματικοτητα ειναι μαλλον πολυ καλη τιμη!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βασιλική λατρεύει τα ζώαΚαλησπέρα! Μολις επεστρεψα απο τη Γιανναρακη. Μου πηρε 30 ευρωαλλα ειμαι κατευχαριστημενη απο το πως αντιμετωπισε το ζωακι κ εμενα (μου ελυσε αποριες κ μου μιλησε αρκετα χωρις να βιαζεται να με διωξει). Εδωσα κ 10 μετα στο φαρμακειο κ αλλα 10 στην ειδικη τροφη, οποτε δεν εχω να βαλω βενζινη στο αυτοκινητο αλλά χαλάλι για το μικράκι!!!
Παντως κ εγω μπορω να πω πολυ καλα λογια για τη συμπεριφορα της!!! Χαμογελαστη, υπομονετικη κ αγκαλιαζε το γατακι σαν να ηταν δικο της!
Η τιμή αντικειμενικά ήταν μια χαρα, απλώς για μένα προσωπικά ήταν λίγο ζόρι. Όμως έκανε πολλά για τα 30 ευρώ, πχ αντιβιωση 3 ημερων, παυσιπονη ενεση, καθαρισμο στα αυτακια κ μου εδωσε κ το υπολοιπο υγρο για να του βαζω εγω, του πηρε θερμοκρασια, του εβαλε κ κολλυριο.
Εχω να πω πολυ καλα λογια!! Κ αυτο για τα χρηματα που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικο κ λογω συνθηκων-στην πραγματικοτητα ειναι μαλλον πολυ καλη τιμη!
.Αυτό νομίζω τα λέει όλα.Εγώ σχεδόν κάθε έβδομάδα ή θα είμαι στο ιατρείο της ή θα τηλεφωνώ για να με βοηθήσει.Ποτέ μα ποτέ τόσα χρόνια, δεν ένοιωσα ότι ενοχλώ ή ότι το παρακάνω.Πολλές φορές μάλιστα -όταν δεν είναι κάτι σοβαρό-μου δίνει τη θεραπεία από το τηλέφωνο και δεν χρειάζεται να πάω στο ιατρείο.Δεν την αλλάζω με τίποτα.
.Και οι άλλες 2 κοπέλες που είναι μέσα ,η Γεωργία και η Ελευθερία ,είναι επίσης στο ίδιο πνεύμα.Καλές γιατροί και άνθρωποι.Έκανες καλή επιλογή κι εύχομαι το μικρούλι σύντομα να είναι καλά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bogue
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/groups/521952867874808/ έτσι ώστε να ανφέρονται εκεί οι κτηνίατροι που κάνουν ειδικές τιμές για αδέσποτα. Αν είστε στο facebook θα ήταν πολύτιμη η συνεοσφορά σας μια που βλέπω ότι αρκετοί από εσάς έχουν ήδη ερευνήσει το θέμα. Σας ευχαριστώ
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
. Ενω δεν ειχε χωρο για ραντεβου, οταν της περιεγραψα οτι ειναι επειγον μου ειπε να το παω, κ το πηρε κατα προτεραιοτητα ενω περιμεναν κι αλλοι. Σε 5 λεπτα ειχε τελειωσει, εκανε ενεσιμη αντιβιωση 15 ημερων, καθαρισε τα αυτακια, πηρε θερμοκρασια, και ΔΩΡΕΑΝ εβαλε αμπουλα για ενδο-εξωπαρασιτα, μου χάρισε την πάστα-βιταμίνη για γάτες και μου χαρισε κ λιγο βρεφικό γάλα σε σκονη!!!!!Αστείο το ποσό που μου πήρε....! Να είναι καλά! Πραγματικά χάρη σε εκείνη μπορούμε να φροντίσουμε περισσότερα αδεσποτάκια

Guest User 74802
Επισκέπτης
Καμιά οικονομική κτηνίατρος σε Νότια ΚΑΙ Ανατολικά Προάστια (Αθήνα) για στείρωση αδέσποτου γάτου;
καλησπερα.στις 17/9 σου ειχα στειλει ενα μηνυμα για κτηνιατρους που ειχες ζητησει.
Χαίρετε! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιον κτηνίατρο καλό επιστήμονα αλλά και με λογικές τιμές στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων ή στα Εξάρχεια; Τον χρειάζομαι για τα εμβόλια, αποπαρασίτωση και microchip για το γατάκι μου!
V@so
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!
Σχεδιάζω να στειρώσω τη γατούλα μου σε ένα μήνα που θα κλείσει τους 6 μήνες αλλά δε γνωρίζω κάποιο κτηνίατρο με συστάσεις στην περιοχή μου (Κάτω Πατήσια). Μέχρι στιγμής για τα εμβόλια της την πήγα στο κτηνιατρείο της φιλοζωικής Ν. Χαλκηδόνας. Ο γιατρός μου φάνηκε πολύ συμπαθής και έμπειρος ενώ οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές. Έχετε μήπως εμπειρία από το συγκεκριμένο ιατρείο για σοβαρές επεμβάσεις και αν όχι έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό γιατρό στην περιοχή μου; Ίσως είμαι υπερβολική αλλά θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη διαδικασία για τη μικρή μου... ήδη νιώθω άσχημα που θα την στειρώσω...

rouli726
Δραστήριο μέλος
είμαι κι εγώ νέα γατομαμά και δεν έχω ιδέα από το ποιον κτηνίατρο να εμπιστευτώ.
οπότε αν κάποιος μένει Βύρωνα ή κοντά και μπορεί να μου δώσει πληροφορίες λίγο πιο συγκεκριμένες για κάποιο κτηνίατρο, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
αν είναι και οικονομικός λίγο τόσο το καλύτερο. σαφέστατα δε θα θυσιάσω την υγεία της γατούλας μου για 10 ευρώ, αλλά επειδή έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα, θεωρώ πια πως δε σημαίνει πιο ακριβό οτί είναι και πιο καλό απαραίτητα.
είδα τη λίστα σας στην άλλη κατηγορία και πραγματικά είναι εύκολο να εντοπίσεις γιατρό στην περιοχή σου, αλλά δε ξέρω πώς θα διαλέξω. απλά με τη δοκιμή και δια της εις άτόπο απαγωγής..?
Επίσης προσπάθησα να δω εδω που τους αναφέρετε αναλυτικά αλλά έχω καταφέρει να διαβάσω τις μισές σελίδες, καθώς τα περισσότερα ποστ είναι κ πιο παλιά και δε θέλω να ενοχλώ κάθε μέλος ξεχωριστά με πμ για να δω αν ισχύουν τα γραφόμενα του.
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια ακριβώς ζωάκια θεωρούνται αδέσποτα? εγω πχ μόλις χθες υιοθέτησα μια γατούλα, για την οποία ψάχνω κτηνίατρο, μέσω μιας φιλοζωικής. να υποθέσω πως δε θεωρείται αδέσποτη ε?
συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μια κ η μικρή μου είναι 2μιση μηνών θα πρέπει σύντομα να κάνει το πρώτο της εμβόλιο και θέλω να της δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την υγεία της.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
καλησπέρα σε όλους.
είμαι κι εγώ νέα γατομαμά και δεν έχω ιδέα από το ποιον κτηνίατρο να εμπιστευτώ.
οπότε αν κάποιος μένει Βύρωνα ή κοντά και μπορεί να μου δώσει πληροφορίες λίγο πιο συγκεκριμένες για κάποιο κτηνίατρο, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
αν είναι και οικονομικός λίγο τόσο το καλύτερο. σαφέστατα δε θα θυσιάσω την υγεία της γατούλας μου για 10 ευρώ, αλλά επειδή έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα, θεωρώ πια πως δε σημαίνει πιο ακριβό οτί είναι και πιο καλό απαραίτητα.
είδα τη λίστα σας στην άλλη κατηγορία και πραγματικά είναι εύκολο να εντοπίσεις γιατρό στην περιοχή σου, αλλά δε ξέρω πώς θα διαλέξω. απλά με τη δοκιμή και δια της εις άτόπο απαγωγής..?
Επίσης προσπάθησα να δω εδω που τους αναφέρετε αναλυτικά αλλά έχω καταφέρει να διαβάσω τις μισές σελίδες, καθώς τα περισσότερα ποστ είναι κ πιο παλιά και δε θέλω να ενοχλώ κάθε μέλος ξεχωριστά με πμ για να δω αν ισχύουν τα γραφόμενα του.
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια ακριβώς ζωάκια θεωρούνται αδέσποτα? εγω πχ μόλις χθες υιοθέτησα μια γατούλα, για την οποία ψάχνω κτηνίατρο, μέσω μιας φιλοζωικής. να υποθέσω πως δε θεωρείται αδέσποτη ε?
συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μια κ η μικρή μου είναι 2μιση μηνών θα πρέπει σύντομα να κάνει το πρώτο της εμβόλιο και θέλω να της δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την υγεία της.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρυσούλα Παπαδοπούλου στην Φορμίωνος δίπλα στον σούπερ μάρκετ Market in.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η όδος και το τηλ. της Χρυσούλας είναι ... Αρσινόης και Ιλιάδος γωνία τηλ. 210 7568345 και ότι σου γράφει η Ουρανία είναι σωστό .Χρυσούλα Παπαδοπούλου στην Φορμίωνος δίπλα στον σούπερ μάρκετ Market in.
Οι γατούλες από φιλοζωική είναι αδεσποτάκια που σώθηκαν , άρα γίνεται διπλό καλό , αυτοί που την μάζεψαν και εσύ που της έδωσες ένα σπιτάκι ...
Ότι χρειαστείς είμαστε στην διαθεσή σου
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι από Κυψέλη και ψάχνω έναν καλό και οικονομικό κτηνίατρο μιας και δεν έχει μείνει φράγκο! αν μπορείτε να μου πείτε πόσα χρεώνουν την επίσκεψη στο κέντρο, καθώς και αν ξέρετε τιμές για άλλους κτηνιάτρους στην Κυψέλη!
Bellina
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει οικονομικό (χειρούργο κτηνίατρο! Συγκεκριμένα, βρήκα έναν γλυκύτατο γάτο 5 ετών, με εξάρθρωση στο πόδι και πολύποδα στο αυτί.... Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που τον πήγα, το πόδι μάλλον δεν μπορεί να διορθωθεί γιατί το τραύμα είναι παλιό, ο πολύποδας όμως χρειάζεται χειρουργείο για να αφαιρεθεί. Το πρόβλημα είναι πως μάλλον εκτείνεται βαθιά στον ακουστικό πόρο και θα χρειαστεί χειρουργείο, αφενός μεν για να αφαιρεθεί ο πολύποδας, αφετέρου για να ανοιχτεί νέα ακουστική κοιλότητα (αυτό κατάλαβα) για να καταργηθεί η παλιά που δημιουργεί προβλήματα. Το κόστος? 300 ευρώ που φυσικά δεν υπάρχουν καθώς ήδη αυτόν τον μηνα πρέπει να πληρώσω 250 για ένα γατάκι με σπασμένα γόνατα που χειρουργήθηκε πρόσφατα... Καμιά ιδέα για κάποιον οικονομικότερο που αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις? Γιατί διαφορετικά είτε ο γάτος δεν θα χειρουργηθεί, είτε σε εμένα θα γίνει έξωση

Scandal
Διαχειριστής
Καλησπέρα παιδιά,
η σκυλίτσα μας η Λούση δυστυχώς βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της (εδώ και χρόνια έχει καρκίνο ο οποίος - τουλάχιστον ως εξωτερικός όγκος στο μαστό της - έχει ανοίξει και μολυνθεί). Δεν τον εγχειρήσαμε γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία και το πιο πιθανό όπως μας είχε πει και η γιατρός ήταν να καταπέσει.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν σας κάποιον κτηνίατρο στο Περιστέρι ο οποίος κάνει ευθανασία και στο σπίτι και ποιο περίπου το κόστος γι' αυτό (ρωτάω γιατί σε άλλο site διάβασα για μία που έπαιρνε 150ευρώ!
).Δε θα θέλαμε να την ταλαιπωρήσουμε με το να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο καθώς βρισκόμαστε σε 2ο όροφο και η σκυλίτσα δεν είναι σε θέση να πολυ μετακινηθεί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πετρο μου καλησπερα.Λυπαμαι πολυ για την σκυλιτσα σας.Καλησπέρα παιδιά,
η σκυλίτσα μας η Λούση δυστυχώς βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της (εδώ και χρόνια έχει καρκίνο ο οποίος - τουλάχιστον ως εξωτερικός όγκος στο μαστό της - έχει ανοίξει και μολυνθεί). Δεν τον εγχειρήσαμε γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία και το πιο πιθανό όπως μας είχε πει και η γιατρός ήταν να καταπέσει.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν σας κάποιον κτηνίατρο στο Περιστέρι ο οποίος κάνει ευθανασία και στο σπίτι και ποιο περίπου το κόστος γι' αυτό (ρωτάω γιατί σε άλλο site διάβασα για μία που έπαιρνε 150ευρώ!).
Δε θα θέλαμε να την ταλαιπωρήσουμε με το να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο καθώς βρισκόμαστε σε 2ο όροφο και η σκυλίτσα δεν είναι σε θέση να πολυ μετακινηθεί.

Δυστυχως εγω δεν γνωριζω καποιον συγκεκριμενα.Ελπιζω να ξερει καποιος.
Μπορεις παντως να δεις αυτο το θεμα,πηγαινε στοποστ που αφορα το Περιστερι..ή σε κοντινες περιοχες,δες τα τηλεφωνα και παρτους με τη σειρα και ρωτα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool