καθε γατακι εχει τον χαρακτηρα του,οπως κι οι ανθρωποι κανενα μα κανενα δεν ειναι ιδιο,το δικο σου ειναι παιχνιδιαρικο,οχι ομως οτι δεν σ αγαπαει,μην το λες αυτο,αυτα τα πλασματα μονο αγαπη ξερουν κι αν σκοτωνουν στο φυσικο τους περιβαλον ειναι για να επιβιωσουν μονο και να τραφουν.σιγουρα εκανες καλο που την πηρες απ τα σκουπιδια,και μου κανει εντυπωση που αναρωτιεσαι αν της αρεσει η οχι.
απλα παιζει λιγο πιο εντονα,εχω 4 μικρα 6 μηνων,απ την αρχη ειχαν δειξει το χαρακτηρα τους,το ενα το πορτοκαλι(πατατινα)μες στη γρινα,απο μωρο αυτο ακουγονταν,αλλα χαδιαρα και παιχνιδιαρα οσο τιποτα.ο αλλος ο ασπρομαυρος(ριρης)οταν ηταν μωρο με καταδαγκωνε κι εμενα και τ αδελφια του,το πιο ζωηρο απ ολα κι εχει γινει χαλβας τωρα χαχα φαντασου να μεγαλωσει.η ταρταρουγα(τιτινα)φοβικη απο μωρο,με τασεις φυγης,παντα εκεινη εχω το νου μου οταν τα βγαζω στην αυλη και παντα το σκαει,κι εχει κι ενα χρωμα η ατιμη που δεν φαινεται οταν κρυβεται.η αλλη η μπουρδιτσα ολο τρωει και κανει ζημιες,αλλα ναζια και χαρες οσο τιποτα,δε ξερω τι περναει αλλα οταν βλεπει αρσενικο,ητε αντρα,ητε γατο,κανει σαν τρελη απο χαρα,αν και στειρωμενη.
ολα αυτα στα εγραψα για να καταλαβεις οτι καθε ζωακι εχει τα δικα του(καλα μ αρεσει να μιλαω για τα γατακια μου ωρες χεχε).κι απο ζημιες και γραντζουνιες αλλο τιποτα,αφου εχω συνηθησει πλεον τα χερια μου γραντζουνισμενα χρονια τωρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.