Απάντηση: Πόσο πολύ μπορεί να σε ξεσκίσει μια γάτα??...
Κι εγώ είχα φάει μια γρατσουνιά στο πρόσωπο παλιότερα από τον γάτο μου γιατί είχε τρομάξει. Και από σκύλους έχω φάει δαγκωνιές όταν έχουν τρομάξει! Αυτά συμβαίνουν όταν ένα ζώο τρομάζει, έχει δίκιο η Ceres... Αν μάθει η γατούλα στους δυνατούς θορύβους θα είναι καλύτερα τα πράγματα σε μελλοντικό σκηνικό. Αυτό που έγινε δε σημαίνει ότι η γάτα είναι άγρια! Αν ήταν άγρια θα φαινόταν, δεν κρίνουμε ποτέ από ένα μεμονωμένο περιστατικό! Καταλαβαίνω και ίσως κι εγώ να αντιδρούσα έτσι σε παρόμοια κατάσταση, όμως θα ηρεμήσει και θα σταματήσει να φοβάται πιστεύω.. Επίσης, τι σχέση έχει το ότι είναι γάτα από εκτροφείο; Ίσα ίσα, υποτίθεται ότι εφόσον είναι από εκτροφείο πήρε την καλύτερη δυνατή φροντίδα μέχρι να απογαλακτιστεί, αφού, επίσης υποτίθεται, έζησε μέχρι τουλάχιστον 2 μηνών με τη μαμά της, άρα έχει μάθει να μη δαγκώνει, δεν έχει ασθένειες κληρονομικές κλπ.. Εκτροφείο-πετ σοπ απέχουν πολύυυυυυυυυ. Στο πετ σοπ το ζώο είναι κλεισμένο σε ένα κλουβί, δεν παίρνουμε χαρτιά pedigree και κανείς δεν το δίνει με συμβόλαιο υιοθεσίας, κλπ κλπ.. Και τέλος, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί για τον χαρακτήρα του ζώου! Μπορεί να ήταν αδέσποτο και να είναι το πιο ήμερο γατί, και από την άλλη να έχει γεννηθεί σε σπίτι ή εκτροφείο και να βγει διαολάκι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.