Γυρίζοντας απ' το γραφείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

spyridon1979

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
...τα αποτελεμστα...
...μια δεξια πλευρα του αυτοκινητου λαβωμενη...
....δυο σκουπιδοντενεκεδες(συμπεριλαμβανομενων των σκουπιδιων εις το εσωτερικο τους) του δημου κεφαλαριου τσαλακωμενη...
...μια διαφημιστικη πινακιδα του ιδιου δημου σε κατασταση αποσυρσης...
...ενας γατουλης που βολταρε ανεμελα μεσα στην μεση του δρομου αναζητωντας την μαμα του... γλυτωσε τελευταια στιγμη και συναμα αποκτησε ενα σπιτι και εναν καλο(πιστευω) γατο γονιο...
...ενα νεο μελος στην γατο οικογενεια μας..(μεχρι στιγμη ο ερμης και οι αλλες δυο δεσποινιδες τον πηραν τον κακομοιρο με καλο ματι και χωρις γκρινιες)
...μια ηρεμη συνειδηση..καθολου στεναχωρια για το αυτοκινητο...και ενας ποιο γλυκος βραδυνος υπνος αποψε...
Φιλικα...Σπυρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμην κυριε μου.....υποννοειτε οτι τρακαρατε...καπου εκει υπηρχε και ενα γατονι....και το πηρατε??:blink::blink::blink:....θα τρελαθω....και ειναι ολα ενταξει??? εσυ,καλα εισαι??? χτυπησες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λιγες ακομη...

ναι...
βγηκε ο πιτσιρικας χυμα στον δρομο μπροστα μου...τον προλαβα τελευταια στιγμη...ευτυχως που ειχα χωρο και εριξα το αυτοκινητο στα δεξια...
..και εννοειτε οτι ο αλητακος δεν πτοηθηκε...μολις βγηκα εξω απ το αυτοκινητο ειχε μεινει μεσα στην μεση του δρομου και με κοιταζε και νιουριζε...
Ολα καλα...:)(μεικτη ασφαλεια:lol:)

Α. Ελπιζω να εισαι καλα
Β. Καταπληκτικο αυτοκινητο εστω και τρακαρισμενο
Γ. Ακομη καταπληκτικοτερο το γατονι σου σπυριδων . Ηταν θελημα θελου να σναντησεις τετοιο θεικο πλασμα για να σε κανει να ξεχασεις τα του αυτοκινητου:P

Ειμαι πολύ χαρουμενη που το βρηκες κα θα το κρατησεις εινι ο πιο κουκλος γατουλης που εχω δει εδω κα καιρο σκετο μοντελακι!

Ελπιζω να τα πατε καλα

Δ. Τωρα διαβασα οτι τρακαρισες γι αυτον.. τι να πω ευγε τεκνον... ειλικρινα θα κανα το ιδιο

Αν και οι συνθήκες που συναντηθήκατε ήταν δυσάρεστες, καλώς τον δέχτηκες και καλώς ήρθε στο σπίτι σας!!!
Κι' εγώ πιστεύω οτι βρήκε καλό γατογονιό...:)
Να σας ζήσει. Είναι πάρα πολύ όμορφος.:)

εκατσα κανα μισαωρο εκει μεχρι να ερθει η οδικη...μου κατουρησε και ο κερατας το σαλονι αφου τον ειχα μεσα στο αυτοκινητο...
ρωτησα μηπως εχει φυγει απο καποιο σπιτακι εκει γυρω αλλα δεν βρηκα ανταποκριση γενικα απο κανεναν(ενας παππους με χτυπησε φιλικα στην πλατη και μου ειπε οτι επρεπε να τον ειχα πατησω τον μικρο:mad:..)
Να βαλω μια αφισα αυριο το απογευματακι εκει που τον βρηκα...μην εχει φυγει απο καποιο σπιτι?

εκατσα κανα μισαωρο εκει μεχρι να ερθει η οδικη...μου κατουρησε και ο κερατας το σαλονι αφου τον ειχα μεσα στο αυτοκινητο...
ρωτησα μηπως εχει φυγει απο καποιο σπιτακι εκει γυρω αλλα δεν βρηκα ανταποκριση γενικα απο κανεναν(ενας παππους με χτυπησε φιλικα στην πλατη και μου ειπε οτι επρεπε να τον ειχα πατησω τον μικρο:mad:..)
Να βαλω μια αφισα αυριο το απογευματακι εκει που τον βρηκα...μην εχει φυγει απο καποιο σπιτι?

καντο....αλλα δεν νομιζω οτι θα βρεις ανταποκριση.....εσυ,δεν σκεφτεσαι να τον κρατησεις???:)

Τι ωραια!!!Λιγοι θα το εκαναν αυτο να χτυπησουν το αυτοκινητο τους για μια γατα!!:):)Ειναι κουκλος ο γατουλις:)

εννοειται οτι θα τον κρατησω...πρεπει να ξεπληρωσει την ζημια ο μικρος...κοστολογειται γυρω στις 1500 ωρες αγκαλιας...:P...
απλα αν υπαρχει ενα ενδεχομενο να εχει χαθει απο ενα σπιτακι και καποιοι γατο γονεις σημερα να ειναι στεναχωρημενοι αξιζει να το ελεγξω αυριο..

εννοειται οτι θα τον κρατησω...πρεπει να ξεπληρωσει την ζημια ο μικρος...κοστολογειται γυρω στις 1500 ωρες αγκαλιας...:P...
απλα αν υπαρχει ενα ενδεχομενο να εχει χαθει απο ενα σπιτακι και καποιοι γατο γονεις σημερα να ειναι στεναχωρημενοι αξιζει να το ελεγξω αυριο..

ναι...οντως...σωστα σκεφτεσαι...:):)

Καλέ τι θεικό πλάσμα είναι τούτο :blink: ??? Να σου ζήσει!! Νομίζω πως όσοι αγαπούν τα ζώα ασυναίσθητα και αυτόματα έτσι θα αντιδρούσαν στο τιμόνι... Πολλές αγκαλιές να τον κάνεις κ από μας γιατί είναι υπέροχος!!!

Με γεια το γατονι!!!:up:
Για το αυτοκινητο δεν θα σχολιασω!:rolleyes:

Μπράβο σου γι'αυτό που έκανες!! Ευτυχώς είσαι καλά εσύ αλλά και ο μικρός κούκλος που βρέθηκε στον δρόμο σου!

Καλέ, μήπως μας βάζεις φωτογραφίες που βρήκες κάπου στο ιντερνετ?
Ο μικρός δεν υπάρχει (στην κυριολεξία)!
Αυτό είναι μοντέλο, δεν είναι απλό σκουπιδογατούλι! Θέλουμε αποδείξεις ότι είναι πραγματικό! (πολλές φωτό σε βάθος χρόνου, όχι αστεία!!)
Μπράβο αταραξία για το αυτοκίνητο, δεν παίζεσαι!
Κοίτα πάντως μήπως το'σκασε από κάπου γιατί πολύ καλοζωισμένο το βλέπω.
Να σας ζήσει!!

σε ευχαριστω κατια...
και η αννα σου που εχεις σαν φωτο αν τραβηχθει με καλο φωτογραφικο εξοπλισμο ειλικρινα θα φαινεται σαν πορτραιτο 'μοντελου' γατας...
Καποιες δουλειες απ το hobbυ μου μπορεις να δεις στο facebook και στο θεμα ταξιδια...
Οσο για το αυτοκινητο...εχω παψει πλεον να αγχωνομαι για τοσο πεζους προβληματισμους...ειμαι γεματος απο τετοιου ειδους παραστασεις...
Οντως ειναι αρκετα καοζωισμενος ο μικρος....γι αυτο πιστευω οτι ισως απο καπου να το εσκασε...μπορει βεβαια να βοηθησε η σχεδον μιση κονσερβα φαγητο και το μπανακι που εκανε απ το απογευμα..:)
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου...:)

Καλά δεν παίζει αυτό το γατί:blink::blink::blink:.
Ποιός το λογαριάζει το αμάξι μπροστά σε τέτοια ομορφιά;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Θέλουμε φωτό, πολλές φωτό!!!!

Δεν υ-παρ-χει:inlove: Πως να το αντέξεις αυτό το πρόσωπο;
Σπύρο, βρήκες όνομα; Μήπως τον λένε... Reykjavik?;)

Ότι και να πω είναι λίγο μπροστά σε ότι έκανες. Μπράβο και ξανά μπράβο
(αν και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι τα μπράβο τα δικά μας τα αγνοείς παντελώς:))
Το μωρό είναι άπαιχτο. Όσο για το αυτοκίνητο,το αφήνω ασχολίαστο.

Αχ ρε Σπύρο, μακάρι σαν και σένα να 'ταν πολλοί ακόμα

Σπύρο να χαίρεσαι τον μικρούλη σου. είναι κούκλος!!!
Λυπαμαι για το αμάξι αλλα μια ζωουλα που σώθηκε μόνο θετική ενέργεια μπορεί να φέρει απο τώρα και στο εξής στη ζωή σου...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back