Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εκτωρας..κοιμισμενος...επεσε απ τις σκαλες...μετα απ αυτο καταλαβε οτι οταν παιζει με τις γατες(που παιζει συνεχεια),αυτες λογω ογκου ειναι ποιο ευελικτες και στριβουν ποιο ευκολα στον διαδρομο...ο εκτωρας εφυγε ευθεια και 'μετρησε' τα σκαλια...ευτηχως μονο διαστρεμμα..σε αυτη ειναι 1 χρονου και αλλη μια ποιο παλια...ειναι καυκασιανος..το μαρακια ειναι ημιαιμη συμφωνα με τον γιατρο και γι αυτο την πεταξαν πριν ερθει σε εμας..
α τον καημενο τον εκτορα!!
Ειναι πολυ ομορφος! Να τον χαιρεσαι!Καλα πεταξαν στον δρομο τοσο ομορφη γατουλα;

Εμενα παντως σαν νορβηγακι μου φαινεται!! Ισως να ειναι ημιαιμο νορβηγακι! Ποσο ετων ειναι τωρα; Πρεπει να ειναι μεγαλοσωμη και πολυ φουντωτη τωρα, ε; Ποσα κιλα ειναι; 
Αν εχεις και αλλες φωτο με το μαρακι η moukelis θα σου πει αν ειναι καθαροαιμο νορβηγακι

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μαρια πρεπει να ειναι περιπου 6,5 κιλα...και ειναι σχεδον 4-5 ετων...βεβαια ο ερμης τωρα ειναι 5,5 και ειναι 1,5 ετους περιπου....δεν ξερω αν το βαρος προδιδει την καταγωγη της γατας...
Οπως και χει ειναι της οικογενειας...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να μου βαλεις μερικες φωτογραφιες του...Μαρακιου;Φαινεται οντως για νορβηγακι.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα κοιταξω αν βρω χρονο αυριο να φτιαξω ενα θεματακι και να βαλω περισσοτερες φωτο για ολη την οικογενεια...
Βεβαια στο facebook εχεις δει πιστευω αρκετες απ την οικογενεια..και την celsus αλλα και αρκετες απ τις παρελθοντες γατουλες αλλα και την μονιμη γατο-ομαδα στο εξοχικο μου..
Αυτο που σκεφτομουν εχθες ειναι το,οτι γατι εχω υιοθετησει εχει ερθει σε εμενα κατω απο συνθηκες μη-επιλογης...δηλαδη δεν υπηρχε αλλο ενδεχομενο μπροστα μου εκτος απ το να το καλοσωρισω σπιτι μου...
Δεν με θεωρω super τυχερο ανθρωπο...αλλα θεωρω δεδομενο οτι εκει 'εξω' υπαρχουν 'διαμαντια' που αναζητουν μια αγκαλια και ενα ζεστο σπιτακι.....και την αντικατασταση της σακουλας σκουπιδιων με ενα πιατακι φαγητο και ενα χαδι....
Τα βλεπουμε και στο χαριζεται τι διαμαντια υπαρχουν....
stellak
Διάσημο μέλος
Να χαίρεσαι τη γατοοικογένειά σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τις ειδα τις φωτογραφιες στο fb,πολυ πολυ ομορφες,αλλα δεν εχεις φωτο τους γατουλιων σου...Το Μαρακι σου εχεις ελεγξει αν εχει τσιπ;Που το βρηκες;
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστω για τις ευχες σου στελλα μου...Χρόνια πολλά και καλά, Σπύρο!Να χαίρεσαι τη γατοοικογένειά σου.

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

με κουραζει απιστευτα να γραφω και σχολια για το τι ειναι τι στο facebook

γι αυτο και σκεφτομαι να τα μαζεψω ολα σε μια ενοτητα...
η μαρια πλεον ειναι αρκετα μεγαλη και οταν την βρηκαμε εμεις ηταν εποχες οπου το microchip (μην σου πω και η επισκεψη στο γιατρο)ηταν σπανια για τους περισσοτερους 'φιλοζωους'...
την ειχαμε βρει στο πατρικο μου στον πειραια..καποιος πρεπει να την ειχε παρατησει εκει..
Σευχαριστω για τις ευχες σου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειμαι περιεργη να δω τι ονομα θα του δωσεις
ελπιζω κατι σχετικο με το συμβαν
moukelis
Επιφανές μέλος
Μην το λες,αν ειναι γατουλα ρατσας,οπως φαινεται,ισως εχει τσιπ,εγω πριν πεντε χρονια ειχα στον κεραμιδογατουλη μου.η μαρια πλεον ειναι αρκετα μεγαλη και οταν την βρηκαμε εμεις ηταν εποχες οπου το microchip (μην σου πω και η επισκεψη στο γιατρο)ηταν σπανια για τους περισσοτερους 'φιλοζωους'...
την ειχαμε βρει στο πατρικο μου στον πειραια..καποιος πρεπει να την ειχε παρατησει εκει..
Σευχαριστω για τις ευχες σου...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε καλα...εγω αυτη την ευχη στην εκανα γιατι διαβασα μονο τη πρωτη σελιδα με το γατακι του τρακαρισματος...μετα ειδα τις αλλες 7να σου ζησει!!! ειναι απλα πανεμορφος!!
Ειμαι περιεργη να δω τι ονομα θα του δωσειςελπιζω κατι σχετικο με το συμβαν
![]()

οντως κουκλι το Νορβηγιζον γατι...και το μαυρακι σου...κι εχεις και τον Εκτορα? να τα χαιρεσαι

ELENIP
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

αληθεια...που μου την εκριβες αυτη την υπεροχη γατα,που οντως μοιαζει εντελως καθαροαιμη νορβηγικου δασους???...νομιζα οτι εχεις μονο τον ερμη....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
χρονια σου πολλα σπυρο!!!!!!!! να εισαι ευτυχισμενος και χαρουμενος....με ολα σου τα ζωακια...
αληθεια...που μου την εκριβες αυτη την υπεροχη γατα,που οντως μοιαζει εντελως καθαροαιμη νορβηγικου δασους???...νομιζα οτι εχεις μονο τον ερμη....![]()
οχι καλεεε εχει τον ερμη και αλλες 2 τσουπρες!

ειναι πολυγατος!

Χρονια πολλα και απο μενα!

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 σκυλιων,3 γατιων και καποιων αλλων που ερχονται συχνα πυκνα για συσσιτιο στο σπιτι μου στην αθηνα
μιας ακομη γατας και δυο σκυλων που εχει η φιλη μου στην ισλανδια
Γεροι να ειμαστε...
(επειδη ο ερμης κοιτα την οθονη(αφου απαιτεισαι να σταματησω την δουλεια για να μου καθαρισει το χερι-ειναι ωρα καθαριοτητας και για εκεινον- και ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει τη γραφω και θα θυμωσει,αν σας στειλει μυνημα να του πειτε οτι μονο αυτον αγαπω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Θέλω εδώ και καιρό να σε ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω. Ο 'Κύριος' τι κάνει ? Έχεις καιρό να μας μιλήσεις για αυτόν.
Σου εύχομαι να περάσεις ένα πολύ όμορφο γιορτινό βράδυ παρέα με την κοπελιά σου,τους φίλους σου και τα ζωάκια σου

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool