Γυρίζοντας απ' το γραφείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σπυράκο Χρόνια Πολλά κι από μένα. Να 'σαι πάντα ευτυχισμένος, χαρούμενος και όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη θετική ενέργεια:)

Θέλω εδώ και καιρό να σε ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω. Ο 'Κύριος' τι κάνει ? Έχεις καιρό να μας μιλήσεις για αυτόν.

Σου εύχομαι να περάσεις ένα πολύ όμορφο γιορτινό βράδυ παρέα με την κοπελιά σου,τους φίλους σου και τα ζωάκια σου:)
Καλημερα Βουλα μου!!!Σε ευχαριστω για τις ευχες σου....
Ο Κυριος πλεον δεν μας καταδεχεται...εχει γινει του διεθνους jetset lobby dog:D:D
Ποτε μενει με εμας στην φιλοθεη(οταν μας καταδεχετε), ποτε μενει στους αγιους θεοδωρους-το εξοχικο μου- με την μητερα μου(η οποια τον παιρνει και εκδρομες με τον συλλογο εκει)....μεγαλη ζωη σου λεω:):):)
Απλα ο Εκτωρας ειναι μικρος και τον ενοχλει μιας και παιζει ατσουμπαλα ο μικρος ενω ο κυριος ως επι το πλειστον αραζει στο κηπο και χαλαρωνει..
Με τα σκυλια του εξοχικου εχουν περισσοτερα κοινα σημεια-την ρεκλα!!!-
Κατα τ αλλα ειναι πολυ καλα...υγιης,ζωηρος και οπως παντα κυριος:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ παναγιτσα μου......δεν χορταινω να βλεπω αυτη τη φατσουλα.....ειναι γατι για ....φαγωμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αληθεια......ποιανου ειναι τα ποδια???:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ελα ντε πουπου :lol:

Εγω παντως πιστευω οτι το γατακι χαθηκε απο καποιο σπιτι. Αν ηταν αδεσποτο δεν θα ηταν σε τοσο καλη κατασταση! Αυτος ο μικρος ειναι καθαρουλης, το πωπουδακι του πεντακαθαρο, τα αυτακια του γυαλιζουν απο καθαριοτητα (τα αδεσποτα συνηθως εχουν βρωμικα αυτακια) και στρουμπουλο!

Δεν εχει παρει κανενας τηλεφωνο ε;

Ονομα του δωσατε; Περιμενουμε και αλλες φωτο του μικρου, εχουμε παθει εξαρτηση!!! :P

χρονια πολλα και απο μενα Σπυρο για χθες..:D

οντως ο μικρος ειναι θεος..αχ κατι τελεια καταγαλανα ματακια:inlove:

sakura μην το λες..εμεις υιοθετησαμε πριν 1.5 βδομαδα ενα γατακι το οποιο 4 μηνες ηταν στον δρομο..δεν ειχε μπει ποτε σε σπιτι και δεν ειχε παει ποτε στον γιατρο..παρολαυτα ηταν πεντακαθαρος και τα αυτακια ο γιατρος τα καθαρισε ετσι για τα τυπικα..ηταν και αυτα πεντακαθαρα..παντως ο μικρουλης οντως φαινεται απο σπιτι καθως φαινεται πολυ καλοζωισμενος..

χρονια πολλα και απο μενα Σπυρο για χθες..:D

οντως ο μικρος ειναι θεος..αχ κατι τελεια καταγαλανα ματακια:inlove:

sakura μην το λες..εμεις υιοθετησαμε πριν 1.5 βδομαδα ενα γατακι το οποιο 4 μηνες ηταν στον δρομο..δεν ειχε μπει ποτε σε σπιτι και δεν ειχε παει ποτε στον γιατρο..παρολαυτα ηταν πεντακαθαρος και τα αυτακια ο γιατρος τα καθαρισε ετσι για τα τυπικα..ηταν και αυτα πεντακαθαρα..παντως ο μικρουλης οντως φαινεται απο σπιτι καθως φαινεται πολυ καλοζωισμενος..

τα περισσοτερα αδεσποτα (ειδικα αυτα που εχουν χασει την μανουλα τους) ειναι αδυνατα, γεματα παρασιτα, υποσιτισμενα, βρωμικα και ταλαιπωρημενα, οπως αυτο (δωσε εμφαση στο ερεθισμενο πωπουδακι, στα σκελετωμενα ποδια):

dsc02869l.jpg
dsc02868g.jpg

το γατακι ομως που βρηκε ο σπυρος, οχι μονο φαινεται καλοταισμενο, αλλα και τα πατουσακια του ειναι τοσο μα τοσο καθαρα που θαρρεις οτι δεν πατησε ποτε σε ασφαλτο. Αυτη ειναι η αποψη μου παντως :/:

αχ νομιζεις δεν τα ξερω?:(1.5 μηνων μωρακι το μαζεψα τον δικο μου και απο τα εσωτερικα παρασιτα κοντεψε να παθει συψεμια..αν το δεις πως ηταν θα παθεις πλακα..:(απλα ειπα οτι δεν γινεται παντα αυτο..αλλωστε και εμενα απο σπιτι μου φαινεται αλλα ποτε δεν ξερεις..

καλα μιλαμε εχω παθει εξαρτηση με το γατακι! Θελω και αλλες φωτο!!!!!!!!!!

Σπυρο νομιζω πως ηρθε η ωρα να βαλεις το picasa και να συμμαζεψεις τις φωτογραφιες σου, να ανοιξεις θεματακι με ολη την γατο-σκυλο οικογενεια και να ανεβασεις πολλες πολλες φωτο!! Μας εχεις αφησει να ξεροσταλιαζουμε με τον μικρο και την μαρια.:D

ναιιι..θελουμε και αλλες φωτο..το μαρακι ΤΕΛΕΙΟ..εχεις αλλες φωτο να μας δειξεις?

και τον ερμη να δουμε πως εχει μεγαλωσει τωρα! Ολοκληρος πανθηρας με χρυσα ματια θα εχει γινει!!! Στο μικρουλι μου αρεσουν πολυ τα πατουσακια του που ειναι ασπρα αλλα το πελμα καφετι :inlove::inlove::inlove:

καλησπερα σας...οντως δεν εχει παρει ακομη καποιος τηλεφωνο...
και εγω ειμαι πεπεισμενος οτι το εσκασε απο καποιο σπιτι...αν και η καθαριοτητα προερχεται απ το καταναγκαστικο μπανακι που υπεστη μιας και η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια:)
Αληθεια...αν αυριο με παρει ενας τυχαρπαστος,ασχετος και μου ζητησει τον μικρο...εγω με τι κριτηρια θα πειστω και θα τον δωσω?και σκεφτομαι και το αλλο...αν ειχα χασει τον ερμη,θα επεστρεφα σπιτι μονο οταν και εφοσον τον εβρισκα...πως ειναι δυνατον μια οικογενεια που υιοθετησε τον πιτσιρικα αυτον να μην εχει φαει ολον τον κοσμο για να τον βρει?
Μηπως ειναι αλλοενα 'εορταστικο' ζωακι για να χαρουντα παιδια και, η που ηδη εχει αντικαταστθει απο αλλο ,η που δεν τρεχει και τιποτε?
λεω τωρα εγω....σκεψεις της στιγμης...

Οντως σας χρωστω ενα super λευκωμα με ολη την οικογενεια...επιφυλλασσομαι για την εορταστικη περιοδο που αν και στο κλεινον αστυ και χωρις διακοπες,αναμεσα στο πηξιμο του γραφειου θα βρω χρονο και θα ανοιξω ενα ομορφο θεμα...:)
Μπορω να βαλω και τα σκυλια μου?

τα περισσοτερα αδεσποτα (ειδικα αυτα που εχουν χασει την μανουλα τους) ειναι αδυνατα, γεματα παρασιτα, υποσιτισμενα, βρωμικα και ταλαιπωρημενα, οπως αυτο (δωσε εμφαση στο ερεθισμενο πωπουδακι, στα σκελετωμενα ποδια):

dsc02869l.jpg
dsc02868g.jpg

το γατακι ομως που βρηκε ο σπυρος, οχι μονο φαινεται καλοταισμενο, αλλα και τα πατουσακια του ειναι τοσο μα τοσο καθαρα που θαρρεις οτι δεν πατησε ποτε σε ασφαλτο. Αυτη ειναι η αποψη μου παντως :/:

Eμενα παλι ολα τα αδεσποτακια μου ειναι πεντακαθαρα με γυαλιστερό τριχωμα και τα πατουσάκια τους ειναι ροζ :hmm:

Καλησπερα σας...
ο μικρος Αχιλλεας αποψε θα κοιμηθει αγκαλια με την πραγματικη του γατομαμα,μια ολοξανθη εξαχρονη μικρουλα,την Αναστασια...
Το πραγματικο του σπιτακι ειναι καμια δεκαρια στενα ποιο πανω απ εκει που τον συναντησα...
Δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρηθηκαμε μιας και ο μικρος ειχε αρχισει να 'ταιριαζει' στην οικογενεια...
Μια πελωρια αγκαλια απ την μικρη...ενα φιλακι στο μαγουλο...ενα ζεστο ευχαριστω..και το αγαπημενο της αρκουδακι σαν δωρο για εμας σιγουρα θα καλμαρει την απογοητευση μου...
Ισως ειναι ενα καλο εναυσμα...ενα γατακι στην οικογενεια χωρα ακομη....και δεν εναι αναγκη να το γνωρισουμε κατω απ τις συνθηκες που ανταμωσα τον μικρο...μαλλον πρεπει να ριξω μια ματια στο 'χαριζετε'..
Παρακαλω τους διαχειριστες οπως κλειδωθει το θεμα...
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...:):)
Φιλικα....Σπυρος

Καλησπερα σας...
ο μικρος Αχιλλεας αποψε θα κοιμηθει αγκαλια με την πραγματικη του γατομαμα,μια ολοξανθη εξαχρονη μικρουλα,την Αναστασια...
Το πραγματικο του σπιτακι ειναι καμια δεκαρια στενα ποιο πανω απ εκει που τον συναντησα...
Δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρηθηκαμε μιας και ο μικρος ειχε αρχισει να 'ταιριαζει' στην οικογενεια...
Μια πελωρια αγκαλια απ την μικρη...ενα φιλακι στο μαγουλο...ενα ζεστο ευχαριστω..και το αγαπημενο της αρκουδακι σαν δωρο για εμας σιγουρα θα καλμαρει την απογοητευση μου...
Ισως ειναι ενα καλο εναυσμα...ενα γατακι στην οικογενεια χωρα ακομη....και δεν εναι αναγκη να το γνωρισουμε κατω απ τις συνθηκες που ανταμωσα τον μικρο...μαλλον πρεπει να ριξω μια ματια στο 'χαριζετε'..
Παρακαλω τους διαχειριστες οπως κλειδωθει το θεμα...
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...:):)
Φιλικα....Σπυρος

Το γατακι λοιπον γυρισε στον πραγματικο του κοσμο!:):)

αναμενομενο ηταν θα λεγα.
Ας μη κλειδωθει το θεμα, ζητα απο τους admin να αλλαξουν το topic για να μας δειχνεις φωτο με τα σκυλακια σου και τις γατουλες σου! Ειδικα με το μαρακι! :D

:)
αναμενομενο ηταν θα λεγα.
Ας μη κλειδωθει το θεμα, ζητα απο τους admin να αλλαξουν το topic για να μας δειχνεις φωτο με τα σκυλακια σου και τις γατουλες σου! Ειδικα με το μαρακι! :D
διατηρουσα μια ελπιδα,οτι δεν ειχε οικογενεια...τεσπα...οτιεγινε εγινε για καλο...
το album της οικογενειας θα αναρτηθει επισημες στις γιορτες...
Το θεμα αυτο καλο θα ειναι να κλειδωθει...δεν εχει ουτως η αλλως σχεση με την οικογενεια μας:)

ερμης(θυμωμενος 6 μηνων)
μαρακι
attachment.php

Λοιπον σπυρο, δε νομιζεις πως τραβηξε αρκετα η ιστορια με το γατακι και τις γατες σου; Επετρεψε μου να αμφιβαλλω πως το γατακι βρεθηκε στον δρομο σου και επισης να αμφιβαλλω και για τις υπολοιπες γατες που ισχυριζεσαι οτι εχεις.

Επειδη δεν μου αρεσει να κατηγορω καποιον χωρις στοιχεια, παραθετω τις εξης σελιδες:
https://home.comcast.net/~indiana-jones/Pics/15months02.jpg
https://www.shredder.net/Indy/
https://www.mypetz.gr/threads/Γυρίζοντας-απ-το-γραφείο.226195/

Η γατα, η μαρια, που βρηκες αδεσποτη στον πειραια, τυγχανει να λεγεται indy, να ειναι καθαροαιμη νορβηγικου δασους, να προερχεται απο εκτροφειο της γερμανιας, να ειναι γεννημενη το 2005 και να κατοικει στην βοστωνη.

Δεν ξερω επισης ποσο νομιμο και επιτρεπτο ειναι απο το φορουμ ειναι να παιρνεις φωτο με πνευματικα δικαιωματα και να τις παρουσιαζεις ως δικες σου.

ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω sakura...και επισης δεν μπορω να καταλαβω την αμφιβολια σου και τον λογω αυτης...αν θες να μου το εξηγησεις θα χαρω πολυ...
Το υφος και το ηθος μου στην κοινοτητα νομιζω οτι ηδη ειναι γνωστη...δεν εχω κανεναν λογω και για τιποτε να κοροιδεψω ουτε εσενα ουτε και καποιο αλλο μελος...
Λυπαμαι αν εισαι για καποιο λογω καχυποπτη...
Ολες μου οι φωτογραφιες ειναι στο facebook και δεν εχω κανενα λογω να φλυαρω και να εκτηθεμαι μεσα σε καποια κοινοτητα...
Οπως ξερεις η συμμετοχη μου σε αυτη την κοινοτητα ειναι ενυπογραφη και δεν κρυβεαται πισω απο καποιο ψευδωνυμο....ειλικρινα λυπαμαι για την λανθασμενη εντυπωση που εχεις σχηματισει για εμενα και για το μενος που διχως αλλο εκτοξευεις...
Αν συνεχιστει ειλικρινα θα αναγκαστω να διακοψω την συνδεση μου με την κοινοτητα...
Προσπαθω στις ευφανταστες και γραφικες υπονοιες σας να ειμαι και ευγενικος αλλα και συναμα φιλικος...
Δεν εχω κατι να αποδειξω και ειλικρινα με προσβαλει ο τροπος σου...

Μα η κοπελα σου δειχνει με αποδειξεις οτι η γατουλα που αναφερεις για δικια σου ειναι απο εκτροφειο.. Μπες στα λινκ που δινει να τη δεις.. Και απο οτι καταλαβα ειναι αρσενικος..Ιντιανα Τζοουνς τον λενε..:/:

ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω sakura...και επισης δεν μπορω να καταλαβω την αμφιβολια σου και τον λογω αυτης...αν θες να μου το εξηγησεις θα χαρω πολυ...
Το υφος και το ηθος μου στην κοινοτητα νομιζω οτι ηδη ειναι γνωστη...δεν εχω κανεναν λογω και για τιποτε να κοροιδεψω ουτε εσενα ουτε και καποιο αλλο μελος...
Ολες μου οι φωτογραφιες ειναι στο facebook και δεν εχω κανενα λογω να φλυαρω και να εκτηθεμαι μεσα σε καποια κοινοτητα...
Οπως ξερεις η συμμετοχη μου σε αυτη την κοινοτητα ειναι ενυπογραφη και δεν κρυβεαται πισω απο καποιο ψευδωνυμο....ειλικρινα λυπαμαι για την λανθασμενη εντυπωση που εχεις σχηματισει για εμενα και για το μενος που διχως αλλο εκτοξευεις...
Αν συνεχιστει ειλικρινα θα αναγκαστω να διακοψω την συνδεση μου με την κοινοτητα...
Προσπαθω στις ευφανταστες και γραφικες υπονοιες σας να ειμαι και ευγενικος αλλα και συναμα φιλικος...
Ωραία, πες πως έπεσες σε λόμπι "ευφάνταστων και γραφικών".
Και τότε, βρε Σπύρο, πώς το εξηγείς όλο αυτό; :hmm:
Διότι, απ' ό,τι φαίνεται, δεν έχουμε να κάνουμε με "ευφάνταστες και γραφικές υπόνοιες" αλλά μάλλον με αδιάσειστα και ισχυρά στοιχεία...

εχω αλλα τις εχω ατακτως ερριμμενες και χωρις σχολια...:)
με κουραζει απιστευτα να γραφω και σχολια για το τι ειναι τι στο facebook:)
γι αυτο και σκεφτομαι να τα μαζεψω ολα σε μια ενοτητα...
η μαρια πλεον ειναι αρκετα μεγαλη και οταν την βρηκαμε εμεις ηταν εποχες οπου το microchip (μην σου πω και η επισκεψη στο γιατρο)ηταν σπανια για τους περισσοτερους 'φιλοζωους'...
την ειχαμε βρει στο πατρικο μου στον πειραια..καποιος πρεπει να την ειχε παρατησει εκει..

Σευχαριστω για τις ευχες σου...:):)

για την γατα την indy, το μαρακι σου και τα links τι εχεις να πεις;
Αν σε προσβαλλει ο τροπος μου, τοτε θα πρεπει να νιωθεις και ενοχες για τα ψεμματα που τοσο καιρο μας λες. Δεν ξερω τι επιδιωκεις με το να ανεβαζεις φωτογραφιες που δεν ειναι δικες σου και να μας λες για γατες που δεν υπαρχουν. Αν εχεις γατες εισαι ευπροσδεκτος, αν δεν εχεις εισαι παλι ευπροσδεκτος. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον λογο που το κανεις αυτο. Οι ιστοριες σου ειναι ωραιες και διασκεδαστικες, αλλα ανηκουν σε καποια αλλη ενοτητα γιατι προκειται για φανταστικες ιστοριες.

Επισης το γατακι που βρηκες δεν το βρηκες ποτε γιατι στην τελευταια του φωτογραφια που ανεβασες, το γατακι ειναι διαφορετικο. Εχει ασπρη μυτη. Δεν ειναι δυνατον να αλλαξει ενα γατι τοσο πολυ απο την μια μερα στην αλλη και ουτε προκειται για φωτογραφικο λαθος. Κανονικα εμεις θα πρεπει να νιωθουμε προσβεβλημενες που μας εχεις φλομωσει στο ψεμα τοσο καιρο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back