Δεν έχω ιδέα για γάτες...

παντως ειναι κουκλακιι!! σαν αγγελουδι μοιαζει:inlove: θα συμφωνησω κι εγω οτι πρεπει να μην δινεις απο σουπερμαρκετ τροφη, αλλα καποια απο τις καλες τροφες. επισης αν του βαλεις μια λεκανιτσα με αμμο θα μαθει σχεδον αμεσως να την χρησιμοποιει. αν δεν ειναι περιφραγμενο το μπαλκονι σου μην το αφηνεις εξω χωρις επιτηρηση. και οσο πιο συντομα στο γιατρο για αποπαρασιτωση:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως γνωριζει καποιος να μου προτεινει καποιον καλο και οικονομικο κτηνιατρο στην περιοχη της θεσσαλονικης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να ριξεις μια ματια εδω με κτηνιατρους που προτεινουν τα μελη του φορουμ
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Μπορεις να δει στη στηλη με τα θεματα υγειας,υπαρχει υπομνημα με δοκιμασμενους γιατρους απο τα μελη του φορουμ.

Ειχα αναφερει οτι δεν εχει παει καθολου στην τουαλετα... Τελικα πηγε σημερα το απογευμα και μαλιστα κατευθειαν στη λεκανιτσα της με την αμμο :up:

Εχω να κανω μια ερωτηση παλι... (ολο ερωτησεις ειμαι)

Πειραζει να της κανω ενα μπανακι;;; Ειναι λιγο λερωμενη αφου οπως σας ειπα, τη βρηκα αδεσποτη στο δρομο!!!:up:

μπορεις να της κανεις μπανιο, αλλα με ειδικο σαμπουαν για γατες..πρεπει να προσεχεις να τα αυτακια της να μην μπει νερο. επισης μετα θα πρεπει να την στεγνωσεις καλα με πιστολακι για να μην κρυωσει..αν ειναι λιγη η βρωμια μπορεις αν εχεις μωρομαντηλα να την καθαρισεις:)

Το γατακι αυτο που περιγραφω παραπανω (λευκο με ενα πρασινο ματι και ενα γαλαζιο), ανηκει σε καποια συγκεκριμενη ρατσα;

Επισης μπορει καποιος εμπειρος να μου προσδιορισει περιπου την ηλικια του; Αν και θα το παω συντομα στον κτηνιατρο (τη Δευτερα τελικα), αλλά ετσι, σαν μια πρωτη εκτιμηση.

thanks και sorry για τις πολλες ερωτησεις... :redface::/:

Καλημερα!
Δεν ειναι ρατσας,ειναι φατσας!Ειναι συνηθισμενο τα λευκα γατακια να γεννιουνται με γαλανα ματια,ή με ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι.Μερικες φορες τα λευκα με γαλανα ματια ειναι κωφα,ή αν εχουν ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι,ειναι κωφα απο την πλευρα που εχουν το γαλανο.Εμενα απο τις φωτογραφιες μου φαινεται περιπου δυο μηνων.:)

και μενα περιπου 2 μηνων μου φαινεται (αν εκανα συγκριση με τον ναρουτο θα μου φαινοταν για 30 ημερων :lol:) και επισης μου φαινεται μακρυτριχο. Ειναι πολυ ομορφο παντως!! Να το χαιρεσαι!! Να το πας και για αποπαρασιτωση και εμβολια οσο πιο γρηγορα μπορεις!

Καλημέρα και από εμένα!!! Το μαναράκι σου είναι πανέμορφο!! Λευκό λευκό σαν χιονονιφάδα!!!!

Ασπρούλι κουκλάκι !:inlove:

Καλημερα!
Δεν ειναι ρατσας,ειναι φατσας!Ειναι συνηθισμενο τα λευκα γατακια να γεννιουνται με γαλανα ματια,ή με ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι.Μερικες φορες τα λευκα με γαλανα ματια ειναι κωφα,ή αν εχουν ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι,ειναι κωφα απο την πλευρα που εχουν το γαλανο.Εμενα απο τις φωτογραφιες μου φαινεται περιπου δυο μηνων.:)
Εμεις στο εξοχικο στο Βολο εχουμε ενα αδεσποτακι που το φροντιζει η γειτονισσα με ενα γαλανο και ενα πρασινο ματι και ειναι εντελως κουφο και απο τα 2 αυτακια.....:(Πως εξηγειται αυτο?Κι εγω ηξερα οτι θα ειναι κωφο μονο απο την πλευρα που εχει το γαλανο:/:

Δεν ειναι απολυτο αυτο...Δυστυχως το γονιδιο που φερει το λευκο χρωμα πολλες φορες φερει και κωφωση ή μερικη ακοη ασχετα απο τα ματακια.

μια φορα εμας που γεννησε η γατα η μεγαλη εκανε 2 ασπρα, το ενα με 2 γαλαζια ματια και το αλλο με ενα..το πρωτο ηταν τελειως κουφο και το αλλο μονο απο το ενα αυτι..

Να χαιρεσαι το καινουργιο σου φιλαρακι:) μπραβο που θα το κρατησεις, στο δρομο αν επιβιωνε δεν θα ειχε και την καλυτερη ζωη...
Παντως κι εγω απο μωρα γατακια δεν ειχα και πολυ γνωση αλλα τοσο εδω οσο και στον κτηνιατρο εκπαιδευτηκα:D Οποτε χαλαρα και αφου εχεις την θεληση μια χαρα θα τα πας! Περιμενουμε νεα ε;!

θα ηθελα μια ακομα συμβουλη...

Στο ιδιο μπαλκονι που ζει το γατακι, ζει ενα καναρινι και ενας παπαγαλος.
Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Ειναι κατι που μπορω να κανω ωστε να αποφυγω τα χειροτερα; Προς το παρον ειναι ακομη μικρο το γατακι, αλλα τι γινεται σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει;

θα ηθελα μια ακομα συμβουλη...

Στο ιδιο μπαλκονι που ζει το γατακι, ζει ενα καναρινι και ενας παπαγαλος.
Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Ειναι κατι που μπορω να κανω ωστε να αποφυγω τα χειροτερα; Προς το παρον ειναι ακομη μικρο το γατακι, αλλα τι γινεται σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει;
θα το εχεις μονιμα σε μπαλκονι το γατακι? δεν ειναι οτι καλυτερο:(

Kαταρχην το γατακι κινδυνευει να κανει βουτια αν δεν εχεις περιφραγμενο το μπαλκονι,(ηταν το 1ο που μου ειπε ο κτηνιατρος) ασε που τωρα αρχιζουν τα κρυα δεν ειναι καλο να μενει εξω.Σε τοσο μικρη ηλικια θελει ζεστη. Αφου λερωνει μονο στην αμμο δε σκεφτεσαι να το παρεις μεσα;
Παντως αν εχεις τα κλουβια τους σε σημεια που δεν θα τα φτανει οταν μεγαλωσει, δε θα υπαρχει προβλημα.

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το εχω συνεχεια μεσα... το θεμα ειναι οι γονεις μου.
Μεχρι τωρα παντως τις περισσοτερες ωρες τις περναει στο δωματιο μου... και εδω θα τις περναει οταν ειμαι εγω στο σπιτι και ειδικα οταν εχει κρυο... αλλα αναποφευκτα θα βγαινει και καποιες ωρες στο μπαλκονι. Το οποιο ειναι στα 7 μετρα :( (ειναι πολλα για γατα;;;)
Μαλλον θα πρεπει να το περιφραξω λοιπον...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back