Δεν έχω ιδέα για γάτες...

Να κανω και μια ασχετη ερωτηση;;;

Αυτο το φορουμ, μονο γυναικες εχει;;;:lol::lol::lol:
Σε ολα τα μηνυματα νομιζω, μου απαντησαν μονο γυναικες... συμπτωση;;; :hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ολα τα μηνυματα νομιζω, μου απαντησαν μονο γυναικες... συμπτωση;;; :hmm::hmm::hmm:
οντως οι περισσοτερες ειμαστε κοπελες αλλα σιγουρα δεν εισαι ο μονος αντρας του φορουμ:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλορίζικο το ονομάτακι. Να σου ζήσει η Χιονάτη!!:):) Όσο για τους γόνεις σου μην ανησυχείς. Θα το αγαπήσουν και αυτοί σιγά σιγά. Εδώ η μητέρα μου που φοβότανε τις γάτες και γενικά όλα τα ζώα, τώρα έχει συνέχεια αγκαλιά την μικρή μας!!!:P:P:P

σε πληροφορω οτι τωρα τελευταια εχει παρα πολλους αντρες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:..ναι,ειναι αληθεια οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του σαιτ ειναι γυναικες...:D

και μιλάνε και πιο πολύ απο τους άνδρες....:redface::D

γενικα οι γυναικες ειναι πιο φιλοζωες(και για τα ζωα και για τους ανδρες τους) και γατες εχουν περισσοτερες γυναικες αφου οι πλειοψηφια των ανδρων εχει μοτο καφε ξαπλα και χρημα:mad::redface:

Το μπαλκόνι σου οπωσδήποτε να το περιφράξεις. Μπορεί να πέσει και όχι μόνο να σου πάθει κάτι, αλλά και να σου φύγει.. Όσο για τους γονείς σου μην ανησυχεις.. Εμένα ο πατέρας μου μου είχε ξεκαθαρίσει ότι τον Spike ούτε καν θα τον φιλοξενούσε το καλοκαίρι που θα λείπαμε. Σε πληροφορώ ότι όχι μόνο τον φιλοξένησε μέσα στο σπίτι εννοείται, αλλά μου τον έδωσε και 3 βδομάδες αφότου γυρίσαμε απο διακοπες... Παρόλο που το σαλόνι είχε και μερικές απώλειες σε κουρτίνες και στη μια πλευρά του καναπέ!!!! :lol: Με τα ζώα αναπόφευκτα δένεσαι! Η άποψή μου πάντως είναι να μην το έχεις έξω στο μπαλκόνι γενικα..

Συμφωνώ τα 7 μέτρα δεν είναι ύψος για γάτα..:(

Πέρα του ότι μπορεί να πηδήξει ηθελημένα, μπορεί και να πέσει...και οι γάτες είναι άτακτες και περίεργες...:redface:

ΚΟΥΚΛΙ!!!! Να σου ζήσει!!!
Πρόσεξε το μπαλκόνι, πέφτουν πολύ συχνά μωρέ! Ειδικά τα μικρά δεν έχουν αίσθηση του ύψους. Ξέρεις πόσα γατάκια έχουμε κλάψει έτσι?...
Εγώ βολεύτηκα πολύ με καλαμωτή που είναι και πιο όμορφη από τη σίτα και αφήνει να περνάει αέρας οπότε αερίζεται το μπαλκόνι. Πρόσεξε όμως, να τη βάλεις έξω από τα κάγκελα, όχι από μέσα γιατί μπορούν να σκαρφαλώσουν. Τη στερέωσα με κάτι άσπρα πλαστικά σφιγκτηράκια που πήρα από κατάστημα σιδερικών. Πρόσεξε επίσης να τη στερεώσεις πυκνά για να μη μπορεί να βγάλει το κεφαλάκι του ή να βάζει ποδαράκι και να ανοίξει τρύπα. Δεν έχω φωτογραφική ρε γμτ...
Όσο για τους γονείς μην ανυσηχείς, όλοι τα περάσαμε. Τα ζώα δεν είναι για μέσα στο σπίτι, έχουν μικρόβια, δε θα μπορείς να κάνεις παιδιά και όλα τα γνωστά. Και τώρα...εγώ τα μαλώνω κι η μάνα μου τα αφήνει παντού!!!!
Για τις τρίχες (γιατί μ'αυτό θα σου τη πουν) έχει κάτι ρολλά στο μάρκετ με αυτοκόλλητο που περνάς τα ρούχα ή τον καναπέ, κολλάνε οι τρίχες επάνω και καθαρίζεις.
Μη μασάς, αρκεί να δεσμευτείς ότι τώρα πια είσαι υπεύθυνος γι'αυτό το πλασματάκι ότι κι αν φέρει η ζωή σου... Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από γατάκια που μεγάλωσαν σε σπίτι και ξαφνικά, συχνά σε μεγάλη ηλικία, βρίσκονται στο δρόμο. Δεν ξέρουν και δεν μπορούν να επιβιώσουν....

το πολυ πολυ....οταν σιγουρευτουμε για το φυλο..και τυχει να ειναι αγορακι,θα τον λεμε...χιονατο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:.........προς το παρον..να σου ζησει η χιονατη!!!:D:D:D
Toν λευκο κουνελο που ειχα τον ελεγα Χιονατη μεχρι που αρχισε να κυνηγαει τον Λυκο(α ρε Λυκε) να τον...μπιπ!Οποτε τον ειπαμε Χιονατο:lol:
Παντως η μικρη για ζουληγμα ειναι!
Τον φοβο μην την πλακωσω τον ειχα κι εγω, δεν εχω λυση να προτεινω, απλα κοιμομουν με το ενα ματι ανοιχτο:lol:

πρωτη φορα γατακι....

καλησπερα! ειμαι καινουρια στην παρεα... το περασμενο σαββατο βρηκα ενα γατακι σκετο κουκλι!!! βεβαια ηταν λιγο δυσκολα στην αρχη, δεν κουνιοταν απ το κρεββατι μου... στο πρωτο 24ωρο μου γουργουρησε και μολις σημερα ξεκινησε τις αταξιες της!!!:lol: εχω ομως ενα μικρο προβληματακι ενω της εχω βαλει αμμο δεν εχει παει ουτε μια φορα αν και την πηγαινω εγω εκεινη φευγει και παει στο αγαπημενο της (ως φαινεται) σημειο κατω απ το κρεββατι μου...:| αυτα!! ευχομαι να καταφερω....:redface:

καλησπερα! ειμαι καινουρια στην παρεα... το περασμενο σαββατο βρηκα ενα γατακι σκετο κουκλι!!! βεβαια ηταν λιγο δυσκολα στην αρχη, δεν κουνιοταν απ το κρεββατι μου... στο πρωτο 24ωρο μου γουργουρησε και μολις σημερα ξεκινησε τις αταξιες της!!!:lol: εχω ομως ενα μικρο προβληματακι ενω της εχω βαλει αμμο δεν εχει παει ουτε μια φορα αν και την πηγαινω εγω εκεινη φευγει και παει στο αγαπημενο της (ως φαινεται) σημειο κατω απ το κρεββατι μου...:| αυτα!! ευχομαι να καταφερω....:redface:
Ανοιξε ενα δικο σου θεματακι να τα πουμε απο εκει.Μην ανησυχεις η γατουλα απλα θελει χρονο να προσαρμοστει.

Ειναι που ειδαμε 25χρονο πιπινι και επαμε να πεσουμε με τα μουτρα!:lol::lol::lol:
Οι αντρες του φορουμ κρυβονται!:lol::rolleyes:

Ειναι που ειδαμε 25χρονο πιπινι και επαμε να πεσουμε με τα μουτρα!:lol::lol::lol:
Οι αντρες του φορουμ κρυβονται!:lol::rolleyes:

Κρυβε λογια θα τρομαξει και θα αρχισει να κρυβεται μαζι με τους υπολοιπους!:lol::lol::lol:

Καλησπερα και παλι...

Ολα καλα με το γατακι... τα παμε μια χαρα.
Αλλά μολις ειδα για πρωτη φορα να περπαταει πανω του ενας ψυλλος, τον κυνηγησα αλλά δεν τον επιασα τον ατιμο :):P

Αυριο ειναι Κυριακη οποτε η μονη λυση ειναι το φαρμακειο. Μηπως ξερετε τι φαρμακο μπορω να του βαλω; Στο σκυλακι που ειχα καποτε εβαζα αμπουλα... μπορω να βαλω και στο γατακι;

Καλησπερα και παλι...

Ολα καλα με το γατακι... τα παμε μια χαρα.
Αλλά μολις ειδα για πρωτη φορα να περπαταει πανω του ενας ψυλλος, τον κυνηγησα αλλά δεν τον επιασα τον ατιμο :):P

Αυριο ειναι Κυριακη οποτε η μονη λυση ειναι το φαρμακειο. Μηπως ξερετε τι φαρμακο μπορω να του βαλω; Στο σκυλακι που ειχα καποτε εβαζα αμπουλα... μπορω να βαλω και στο γατακι;

οχι!!!!!!!!! ειναι πολυ πιο ισχυρες απο οτι για τα γατια!!!!!!!!.μην φοβασαι...δεν παθαινεις τιποτα για μια ημερα.....εγω ,οταν πηρα τον μπουκακο μου,ηταν μεσα για καμμια βδομαδα..και μετα καταλαβα οτι ειχε ψυλλους ,ψειρες κλπ........ασε που αυτες οι ψειρες δεν κολλανε στους ανθρωπους...ειναι σιγουρο...απλα την δευτερα θα πας στο κτηνιατριο και θα σου πει ο γιατρος τι να βαλεις ακριβως...στο μεταξυ οι αμπουλες ειναι για γατακια απο μια ηλικια και πανω...δεν κανει σε πολυ μικρα.μην αγχωνεσαι...ολοι τα περασαμε..:lol:

Μπορεις να του βαλεις σπρει Frontline για γατες.Πολυ προσοχη στη δοσολογια,ο,τι κι αν σου πουν,βαλε γαντια,ψεκασε πρωτα στα χερια σου και μετα περασε τα δαχτυλα σου απο ολο του το τριχωμα.Σου λεω πολυ προσοχη γιατι μπορει να του πεσει βαρυ.Μην ψεκασεις απευθειας πανω του.

Αν και θα μου πει ο γιατρος τις λεπτομερειες... ας ρωτησω κατι ακομα.

Αν βαλω αυτο το spray, το frontline, θα το αφησω ετσι πανω του για μερες ή πρεπει να του κανω μπανακι καποια στιγμη για να φυγει;

Επισης υπαρχει στα φαρμακεια ή μονο στα pet;

Να μην το πλύνεις και φύγει η αμπούλα! Κι ώσπου να στεγνώσει η αμπούλα φρόντισε να μην τη γλύφει και να μην έρχεται σε επαφή με σας.

Εγώ για να μη βάλω τη Frontile επειδή ήταν μικρό, είχα προτιμήσει το Pet Junior, το βρήκα σε μάρκετ και έλεγε μη τοξικό, οικολογικό κλπ.
Δεν έκανε όμως και σπουδαία πράγματα... Ακολούθησε μετά μεταλλικό χτένι και ξανά χτένι... Φύγαν κάποτε με τόσο ξεμάλλιασμα. Πάντως δεν κολλήσαμε, δεν πάνε σε ανθρώπους. :)

-Αν το κανω μπανιο 3-4 μερες μετα, θα ειναι εινταξει;

-Και πως ακριβως θα το καταφερω να μην γλυφεται μεχρι τοτε;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back