evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα συμφωνησω κι εγω οτι πρεπει να μην δινεις απο σουπερμαρκετ τροφη, αλλα καποια απο τις καλες τροφες. επισης αν του βαλεις μια λεκανιτσα με αμμο θα μαθει σχεδον αμεσως να την χρησιμοποιει. αν δεν ειναι περιφραγμενο το μπαλκονι σου μην το αφηνεις εξω χωρις επιτηρηση. και οσο πιο συντομα στο γιατρο για αποπαρασιτωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
moukelis
Επιφανές μέλος
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος

Εχω να κανω μια ερωτηση παλι... (ολο ερωτησεις ειμαι)
Πειραζει να της κανω ενα μπανακι;;; Ειναι λιγο λερωμενη αφου οπως σας ειπα, τη βρηκα αδεσποτη στο δρομο!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Επισης μπορει καποιος εμπειρος να μου προσδιορισει περιπου την ηλικια του; Αν και θα το παω συντομα στον κτηνιατρο (τη Δευτερα τελικα), αλλά ετσι, σαν μια πρωτη εκτιμηση.
thanks και sorry για τις πολλες ερωτησεις...

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι ρατσας,ειναι φατσας!Ειναι συνηθισμενο τα λευκα γατακια να γεννιουνται με γαλανα ματια,ή με ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι.Μερικες φορες τα λευκα με γαλανα ματια ειναι κωφα,ή αν εχουν ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι,ειναι κωφα απο την πλευρα που εχουν το γαλανο.Εμενα απο τις φωτογραφιες μου φαινεται περιπου δυο μηνων.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
) και επισης μου φαινεται μακρυτριχο. Ειναι πολυ ομορφο παντως!! Να το χαιρεσαι!! Να το πας και για αποπαρασιτωση και εμβολια οσο πιο γρηγορα μπορεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
angela
Δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εμεις στο εξοχικο στο Βολο εχουμε ενα αδεσποτακι που το φροντιζει η γειτονισσα με ενα γαλανο και ενα πρασινο ματι και ειναι εντελως κουφο και απο τα 2 αυτακια.....Καλημερα!
Δεν ειναι ρατσας,ειναι φατσας!Ειναι συνηθισμενο τα λευκα γατακια να γεννιουνται με γαλανα ματια,ή με ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι.Μερικες φορες τα λευκα με γαλανα ματια ειναι κωφα,ή αν εχουν ενα γαλανο κι ενα πρασινο ματακι,ειναι κωφα απο την πλευρα που εχουν το γαλανο.Εμενα απο τις φωτογραφιες μου φαινεται περιπου δυο μηνων.![]()
Πως εξηγειται αυτο?Κι εγω ηξερα οτι θα ειναι κωφο μονο απο την πλευρα που εχει το γαλανο
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο που θα το κρατησεις, στο δρομο αν επιβιωνε δεν θα ειχε και την καλυτερη ζωη...Παντως κι εγω απο μωρα γατακια δεν ειχα και πολυ γνωση αλλα τοσο εδω οσο και στον κτηνιατρο εκπαιδευτηκα
Οποτε χαλαρα και αφου εχεις την θεληση μια χαρα θα τα πας! Περιμενουμε νεα ε;!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Στο ιδιο μπαλκονι που ζει το γατακι, ζει ενα καναρινι και ενας παπαγαλος.
Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Ειναι κατι που μπορω να κανω ωστε να αποφυγω τα χειροτερα; Προς το παρον ειναι ακομη μικρο το γατακι, αλλα τι γινεται σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα το εχεις μονιμα σε μπαλκονι το γατακι? δεν ειναι οτι καλυτεροθα ηθελα μια ακομα συμβουλη...
Στο ιδιο μπαλκονι που ζει το γατακι, ζει ενα καναρινι και ενας παπαγαλος.
Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Ειναι κατι που μπορω να κανω ωστε να αποφυγω τα χειροτερα; Προς το παρον ειναι ακομη μικρο το γατακι, αλλα τι γινεται σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει;

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως αν εχεις τα κλουβια τους σε σημεια που δεν θα τα φτανει οταν μεγαλωσει, δε θα υπαρχει προβλημα.
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Μεχρι τωρα παντως τις περισσοτερες ωρες τις περναει στο δωματιο μου... και εδω θα τις περναει οταν ειμαι εγω στο σπιτι και ειδικα οταν εχει κρυο... αλλα αναποφευκτα θα βγαινει και καποιες ωρες στο μπαλκονι. Το οποιο ειναι στα 7 μετρα
(ειναι πολλα για γατα;;
Μαλλον θα πρεπει να το περιφραξω λοιπον...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool