steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο το φορουμ, μονο γυναικες εχει;;;

Σε ολα τα μηνυματα νομιζω, μου απαντησαν μονο γυναικες... συμπτωση;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οντως οι περισσοτερες ειμαστε κοπελες αλλα σιγουρα δεν εισαι ο μονος αντρας του φορουμΝα κανω και μια ασχετη ερωτηση;;;
Σε ολα τα μηνυματα νομιζω, μου απαντησαν μονο γυναικες... συμπτωση;;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Όσο για τους γόνεις σου μην ανησυχείς. Θα το αγαπήσουν και αυτοί σιγά σιγά. Εδώ η μητέρα μου που φοβότανε τις γάτες και γενικά όλα τα ζώα, τώρα έχει συνέχεια αγκαλιά την μικρή μας!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να κανω και μια ασχετη ερωτηση;;;
σε πληροφορω οτι τωρα τελευταια εχει παρα πολλους αντρες!!!!!!!

..ναι,ειναι αληθεια οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του σαιτ ειναι γυναικες...
julia
Διακεκριμένο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τα ζώα αναπόφευκτα δένεσαι! Η άποψή μου πάντως είναι να μην το έχεις έξω στο μπαλκόνι γενικα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πέρα του ότι μπορεί να πηδήξει ηθελημένα, μπορεί και να πέσει...και οι γάτες είναι άτακτες και περίεργες...

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόσεξε το μπαλκόνι, πέφτουν πολύ συχνά μωρέ! Ειδικά τα μικρά δεν έχουν αίσθηση του ύψους. Ξέρεις πόσα γατάκια έχουμε κλάψει έτσι?...
Εγώ βολεύτηκα πολύ με καλαμωτή που είναι και πιο όμορφη από τη σίτα και αφήνει να περνάει αέρας οπότε αερίζεται το μπαλκόνι. Πρόσεξε όμως, να τη βάλεις έξω από τα κάγκελα, όχι από μέσα γιατί μπορούν να σκαρφαλώσουν. Τη στερέωσα με κάτι άσπρα πλαστικά σφιγκτηράκια που πήρα από κατάστημα σιδερικών. Πρόσεξε επίσης να τη στερεώσεις πυκνά για να μη μπορεί να βγάλει το κεφαλάκι του ή να βάζει ποδαράκι και να ανοίξει τρύπα. Δεν έχω φωτογραφική ρε γμτ...
Όσο για τους γονείς μην ανυσηχείς, όλοι τα περάσαμε. Τα ζώα δεν είναι για μέσα στο σπίτι, έχουν μικρόβια, δε θα μπορείς να κάνεις παιδιά και όλα τα γνωστά. Και τώρα...εγώ τα μαλώνω κι η μάνα μου τα αφήνει παντού!!!!
Για τις τρίχες (γιατί μ'αυτό θα σου τη πουν) έχει κάτι ρολλά στο μάρκετ με αυτοκόλλητο που περνάς τα ρούχα ή τον καναπέ, κολλάνε οι τρίχες επάνω και καθαρίζεις.
Μη μασάς, αρκεί να δεσμευτείς ότι τώρα πια είσαι υπεύθυνος γι'αυτό το πλασματάκι ότι κι αν φέρει η ζωή σου... Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από γατάκια που μεγάλωσαν σε σπίτι και ξαφνικά, συχνά σε μεγάλη ηλικία, βρίσκονται στο δρόμο. Δεν ξέρουν και δεν μπορούν να επιβιώσουν....
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Toν λευκο κουνελο που ειχα τον ελεγα Χιονατη μεχρι που αρχισε να κυνηγαει τον Λυκο(α ρε Λυκε) να τον...μπιπ!Οποτε τον ειπαμε Χιονατοτο πολυ πολυ....οταν σιγουρευτουμε για το φυλο..και τυχει να ειναι αγορακι,θα τον λεμε...χιονατο!!!.........προς το παρον..να σου ζησει η χιονατη!!!
![]()

Παντως η μικρη για ζουληγμα ειναι!
Τον φοβο μην την πλακωσω τον ειχα κι εγω, δεν εχω λυση να προτεινω, απλα κοιμομουν με το ενα ματι ανοιχτο

depy1978
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα! ειμαι καινουρια στην παρεα... το περασμενο σαββατο βρηκα ενα γατακι σκετο κουκλι!!! βεβαια ηταν λιγο δυσκολα στην αρχη, δεν κουνιοταν απ το κρεββατι μου... στο πρωτο 24ωρο μου γουργουρησε και μολις σημερα ξεκινησε τις αταξιες της!!!
εχω ομως ενα μικρο προβληματακι ενω της εχω βαλει αμμο δεν εχει παει ουτε μια φορα αν και την πηγαινω εγω εκεινη φευγει και παει στο αγαπημενο της (ως φαινεται) σημειο κατω απ το κρεββατι μου...
αυτα!! ευχομαι να καταφερω....
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ανοιξε ενα δικο σου θεματακι να τα πουμε απο εκει.Μην ανησυχεις η γατουλα απλα θελει χρονο να προσαρμοστει.καλησπερα! ειμαι καινουρια στην παρεα... το περασμενο σαββατο βρηκα ενα γατακι σκετο κουκλι!!! βεβαια ηταν λιγο δυσκολα στην αρχη, δεν κουνιοταν απ το κρεββατι μου... στο πρωτο 24ωρο μου γουργουρησε και μολις σημερα ξεκινησε τις αταξιες της!!!εχω ομως ενα μικρο προβληματακι ενω της εχω βαλει αμμο δεν εχει παει ουτε μια φορα αν και την πηγαινω εγω εκεινη φευγει και παει στο αγαπημενο της (ως φαινεται) σημειο κατω απ το κρεββατι μου...
αυτα!! ευχομαι να καταφερω....
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι που ειδαμε 25χρονο πιπινι και επαμε να πεσουμε με τα μουτρα!Να κανω και μια ασχετη ερωτηση;;;

Οι αντρες του φορουμ κρυβονται!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι που ειδαμε 25χρονο πιπινι και επαμε να πεσουμε με τα μουτρα!
Οι αντρες του φορουμ κρυβονται!![]()
Κρυβε λογια θα τρομαξει και θα αρχισει να κρυβεται μαζι με τους υπολοιπους!

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Ολα καλα με το γατακι... τα παμε μια χαρα.
Αλλά μολις ειδα για πρωτη φορα να περπαταει πανω του ενας ψυλλος, τον κυνηγησα αλλά δεν τον επιασα τον ατιμο

Αυριο ειναι Κυριακη οποτε η μονη λυση ειναι το φαρμακειο. Μηπως ξερετε τι φαρμακο μπορω να του βαλω; Στο σκυλακι που ειχα καποτε εβαζα αμπουλα... μπορω να βαλω και στο γατακι;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και παλι...
Ολα καλα με το γατακι... τα παμε μια χαρα.
Αλλά μολις ειδα για πρωτη φορα να περπαταει πανω του ενας ψυλλος, τον κυνηγησα αλλά δεν τον επιασα τον ατιμο
Αυριο ειναι Κυριακη οποτε η μονη λυση ειναι το φαρμακειο. Μηπως ξερετε τι φαρμακο μπορω να του βαλω; Στο σκυλακι που ειχα καποτε εβαζα αμπουλα... μπορω να βαλω και στο γατακι;
οχι!!!!!!!!! ειναι πολυ πιο ισχυρες απο οτι για τα γατια!!!!!!!!.μην φοβασαι...δεν παθαινεις τιποτα για μια ημερα.....εγω ,οταν πηρα τον μπουκακο μου,ηταν μεσα για καμμια βδομαδα..και μετα καταλαβα οτι ειχε ψυλλους ,ψειρες κλπ........ασε που αυτες οι ψειρες δεν κολλανε στους ανθρωπους...ειναι σιγουρο...απλα την δευτερα θα πας στο κτηνιατριο και θα σου πει ο γιατρος τι να βαλεις ακριβως...στο μεταξυ οι αμπουλες ειναι για γατακια απο μια ηλικια και πανω...δεν κανει σε πολυ μικρα.μην αγχωνεσαι...ολοι τα περασαμε..

moukelis
Επιφανές μέλος
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Αν βαλω αυτο το spray, το frontline, θα το αφησω ετσι πανω του για μερες ή πρεπει να του κανω μπανακι καποια στιγμη για να φυγει;
Επισης υπαρχει στα φαρμακεια ή μονο στα pet;
angela
Δραστήριο μέλος
Εγώ για να μη βάλω τη Frontile επειδή ήταν μικρό, είχα προτιμήσει το Pet Junior, το βρήκα σε μάρκετ και έλεγε μη τοξικό, οικολογικό κλπ.
Δεν έκανε όμως και σπουδαία πράγματα... Ακολούθησε μετά μεταλλικό χτένι και ξανά χτένι... Φύγαν κάποτε με τόσο ξεμάλλιασμα. Πάντως δεν κολλήσαμε, δεν πάνε σε ανθρώπους.

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
-Και πως ακριβως θα το καταφερω να μην γλυφεται μεχρι τοτε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool