natalouko
Επιφανές μέλος
Προφανώς οι γονείς σου έχουν πρόβλημα στο υπόλοιπο σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι πρεπει να το περιφραξεις..αν το αφηνεις εστω για λιγες ωρες στο μπαλκονι τουλαχιστο φτιαξε του ή αγορασε του ενα σπιτακι αρκετα ζεστο γιατι ειναι και μικρο και ευκολα θα σου αρωστισει..καλυτερα σπιτακι σε στυλ φωλιτσας θα σου προτεινα..Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το εχω συνεχεια μεσα... το θεμα ειναι οι γονεις μου.
Μεχρι τωρα παντως τις περισσοτερες ωρες τις περναει στο δωματιο μου... και εδω θα τις περναει οταν ειμαι εγω στο σπιτι και ειδικα οταν εχει κρυο... αλλα αναποφευκτα θα βγαινει και καποιες ωρες στο μπαλκονι. Το οποιο ειναι στα 7 μετρα(ειναι πολλα για γατα;;
Μαλλον θα πρεπει να το περιφραξω λοιπον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Παντως ειναι μια πολυ καλη ιδεα...
Α και κατι αλλο:
θελω να το εχω το βραδυ που κοιμαμαι στο δωματιο μου, αλλα φοβαμαι μηπως ανεβει στο κρεβατι και το πλακωσω χωρις να θελω. Υπαρχει αυτος ο φοβος; Ειναι πολυ μικρο το καημενο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε περιπτωση που μεινει μονο του σε ενα δωματιο, ειναι ασφαλες; Τι γινεται ας πουμε με τα καλωδια του υπολογιστη; Το ειδα 2-3 φορες να τα σκαλιζει...
Α και κατι αλλο:
θελω να το εχω το βραδυ που κοιμαμαι στο δωματιο μου, αλλα φοβαμαι μηπως ανεβει στο κρεβατι και το πλακωσω χωρις να θελω. Υπαρχει αυτος ο φοβος; Ειναι πολυ μικρο το καημενο...
ε.καμμια φορα μπορει να γινει και αυτο....εξαρταται απο τον υπνο που κανεις...

..παντως η αληθεια ειναι οτι και η δικια μου η πουπου οταν κοιμαται διπλα μου,καμμια φορα δεν την καταλαβαινω και ειναι πολυ ευκολο να την πλακωσω..το καλο με εμενα ειναι οτι οταν γυρναω πλευρο ,παντα ψαχνω για την πουπου αν ειναι διπλα μου...το κανω πλεον και οταν κομαμαι...

στο μπαλκονι θελει οπωσδηποτε περιφραξη..καποτε η μανα μου φιλοξενουσε στο μπαλκονι μικρα γατακια που τα φροντιζε...και σχεδον ολα επεφταν καποια στιγμη....καλο θα ηταν επισης να μην μενει εξω το τσαμενο τοσο μικρο που ειναι...τα μικρα γατακια θελουν πολυ ζεστασια...

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε περιπτωση που μεινει μονο του σε ενα δωματιο, ειναι ασφαλες; Τι γινεται ας πουμε με τα καλωδια του υπολογιστη; Το ειδα 2-3 φορες να τα σκαλιζει...
Α και κατι αλλο:
Μπορείς να βάλεις κάποιο αντικείμενο μπροστά στα καλώδια έτσι ώστε να μην μπορεί να τα φτάσει. Και μαζέψεις ότι μικροαντικείμενο θεωρείς επικίνδυνο για το γατόνι σου. Στο προτείνω γιατί και εγώ το ίδιο έκανα, όχι λόγω των γονιών μου αλλά της μεγάλης μου γάτας.
Όσο για τον ύπνο, μην φοβάσαι μήπως το πλακώσεις. Αν δει ότι έρχεσαι προς το μέρος του κρεβατιού που κοιμάται αυτό, θα μαζευτεί.

Πάντως είναι καλύτερη λύση το δωμάτιο παρά το μπαλκόνι. Είναι πολύ μικρό, και όπως σου είπαν χρειάζεται ζεστασιά!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις να παρεις κατι σαν αυτο για τα καλωδια https://www.plaisio.gr/Peripherals/C...ble-Manager-Grey-Color-KF4615N-GREY-COLOR.htmΣε περιπτωση που μεινει μονο του σε ενα δωματιο, ειναι ασφαλες; Τι γινεται ας πουμε με τα καλωδια του υπολογιστη; Το ειδα 2-3 φορες να τα σκαλιζει...
Α και κατι αλλο:
σιγουρα ειναι πιο ασφαλες μερος το δωματιο απο το μπαλκονι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Για τα καλωδια δεν ξερω,τα δικα μου δεν πειραξαν ποτε καλωδια τοσο ωστε να φοβηθω.Επειδη εχω ομως κι εγω αυτο τον φοβο,οταν λειπωπολλες ωρες βγαζω απο την πρηζα την τηλεοραση και το λαπ τοπ.Σε περιπτωση που μεινει μονο του σε ενα δωματιο, ειναι ασφαλες; Τι γινεται ας πουμε με τα καλωδια του υπολογιστη; Το ειδα 2-3 φορες να τα σκαλιζει...
Α και κατι αλλο:
Μην φοβασαι,δεν το πλακωνεις.
Κι εγω αυτο φοβομουν,αλλα ακομη κι αν συμβει κατι τετοιο θα σκουξει και θα το καταλαβεις.Δεν ειναι χαζο
παντως χιλιες φορες πιο ασφαλες ειναι ενα δωματιο απο ενα μπαλκονι.
Πηγαινε στην αναζητηση του φορουμ και βρες θεματα για την περιφραξη.Μελη που εχουν μπαλκονι θα σε ενημερωσουν καλυτερα.παντως θελει πολυ τεχνη η περιφραξη γιατι αν βαλεις απλη σιτα θα μπορει να τη σκαρφαλωσει και να περασει απο την εξω μερια..

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Για τα καλωδια δεν ξερω,τα δικα μου δεν πειραξαν ποτε καλωδια τοσο ωστε να φοβηθω.Επειδη εχω ομως κι εγω αυτο τον φοβο,οταν λειπωπολλες ωρες βγαζω απο την πρηζα την τηλεοραση και το λαπ τοπ.
Μην φοβασαι,δεν το πλακωνεις.Κι εγω αυτο φοβομουν,αλλα ακομη κι αν συμβει κατι τετοιο θα σκουξει και θα το καταλαβεις.Δεν ειναι χαζο
παντως χιλιες φορες πιο ασφαλες ειναι ενα δωματιο απο ενα μπαλκονι.
Πηγαινε στην αναζητηση του φορουμ και βρες θεματα για την περιφραξη.Μελη που εχουν μπαλκονι θα σε ενημερωσουν καλυτερα.παντως θελει πολυ τεχνη η περιφραξη γιατι αν βαλεις απλη σιτα θα μπορει να τη σκαρφαλωσει και να περασει απο την εξω μερια..![]()
Εμένα τα μασάει. Εριξε τον γενικό του σπιτιού γιατί μάσησε το καλώδιο της κουζίνας όταν ήταν μικρή ... ευτυχώς δεν την έχασα. Κοίτα να δεις αν παίζει με τα καλώδια (φισιολογικο και δεν έγινε τίποτα) ή τα μασάει. Αν τα μασάει υπάρχουν αποθητικά σπρέι.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
).Πρεπει να βρεις μια χρυση τομη ωστε η γατουλα να ζει φυσιολογικα σε ολο το σπιτι.Η μανα μου εχει γεμισει ολο το σαλονι κρυσταλινα μπιμπελο,ε λογικο ειναι ολο και καποιο να ριξουν καταλαθος!

Γιαυτο κι εγω στο σπιτι μου εχω λιγα και ξυλινα(πολυ πιο μοντερνα)

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Απλα δεν τους αρεσει η ιδεα του να το εχουν συνεχεια μεσα στο σαλονι.
Σιγα σιγα βεβαια, ελπιζω να το συνηθισουν!!!

Παρεπτοντως, σε ποια ηλικια σταματαει να μεγαλωνει το μεγεθος τους;
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νομιζω γυρω στο χρονο.Μετα το παιρνουν μονο σε βαρος!Δεν εχουν προβλημα με το να κανει μερικες βολτιτσες σε ολο το σπιτι...

SOFIA dhlav
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν εχουν προβλημα με το να κανει μερικες βολτιτσες σε ολο το σπιτι...
εγω πιστευω οτι οχι μονο θα το συνηθισουν..αλλα θα το λατρεψουν κιολας...

.αφου εγινε η αρχη...που ειναι και το πιο δυσκολο....ολα καλα θα πανε....
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν θέλεις βάλε και φώτο απο το επίμαχο σημείο να σου πούμε φύλο, να διαλέξεις όνομα!!

Και ρώτα ότι θές..

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Αν ναι, τοτε ειναι κοριτσακι... και το ονομα αυτης "Χιονατη"
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω δεν ειναι ο ιδιος τροπος χωρις να ειμαι βεβαιη. αν θες βαλε μια φωτο να σου πουμε για σιγουραΝομιζω πως ξερω να ξεχωριζω το φυλο... ειναι ο ιδιος τροπος με τα σκυλια, σωστα;

το χιονατη ειναι τελειο ονομα 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Νομιζω πως ξερω να ξεχωριζω το φυλο... ειναι ο ιδιος τροπος με τα σκυλια, σωστα;
Είναι πιο δύσκολο απο τα σκυλιά..
ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο...Να σου ζήσει η Χιονάτη λοιπόν!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.........προς το παρον..να σου ζησει η χιονατη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
(ειναι πολλα για γατα;;