ιβανα
Επιφανές μέλος
σε περικυκλωσαμε, τι νομιζες?
αν του βαλεις σπρευ για ψυλλους, μην το κανεις μπανιο για 3,4 μερες να δρασει το φαρμακο.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
-Αν το κανω μπανιο 3-4 μερες μετα, θα ειναι εινταξει;
-Και πως ακριβως θα το καταφερω να μην γλυφεται μεχρι τοτε;![]()
για αυτο σου λεω....μην αγχωνεσαι.ουτε εσυ ξερεις...αλλα και εμεις δεν ειμαστε γιατροι.την δευτερα θα πας στο γιατρο..και θα σου πει τι πρεπει να γινει.......μην φοβασαι...στο ξανα ειπα...δεν προκειται να κολλησεις τιποτα...στο εγγυομαι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
steliosagk
Νεοφερμένο μέλος

Ελπιζω και ο κτηνιατρος να μην ειναι και αυτη γυναικα!!! Ελεος πια!!!
Οχι αλλες γυναικες...
(Ποιος θα το περιμενε οτι θα εφτανα σε σημειο να το πω αυτο!!!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

αντε που κανεις κ ναζια οτι δε σαρεσει κιολας

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελα στην εκθεση το Νοεμβρη και θα τους γνωρισεις κι απο κοντα,να πειτε τα παραπονα σας απο το γυναικοκρατουμενο φορουμ μας.

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Μιας και αυριο θα παω το γατακι στον κτηνιατρο, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Να του πω να του κοψει και τα νυχια του, επειδη με εχει καταγδαρει ή ειναι πολυ μικρο ακομα για κατι τετοιο;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και παλι...
Να του πω να του κοψει και τα νυχια του, επειδη με εχει καταγδαρει ή ειναι πολυ μικρο ακομα για κατι τετοιο;;;
ειναι παρα πολυ απλο..απλα ...θα τον ρωτησεις........

...να μην ντρεπεσαι να τον ρωτας οτι απορια εχεις...ακομα και αν εσυ την θεωρεις χαζη.αυτη ειναι η δουλεια του.......εγω,επειδη καμμια φορα ξεχναω να τον ρωτησω οταν ειμαι στο κτηνιατριο...πολλες φορες τον παιρνω τηλ(..στο ιατρειο ,εννοειται,εκτος αν ειναι κατι παρα πολυ σημαντικο..)........να παρεις και την καρτα του για περιπτωση αναγκης...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω απο 3 μηνων εκοβα νυχια,δεν ειναι μικρο,αλλα θα σου πει σιγουρα ο κτηνιατρος.Εσυ παντως πες του να τα κοψειΚαλησπερα και παλι...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

steliosagk
Νεοφερμένο μέλος
Επισης εχω ανεβασει 2-3 στο δευτερο μηνυμα μου... μπορεις να τις δεις
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα καλα λεει η πουπουλινα, ρωτα τον κτηνιατρο! Και οσο χαζη κι αν νομιζεις οτι ειναι μια απορια που εχεις να τηνπεις! Αφενος μπορει να μην ειναι χαζη αφετερου και να ειναι χαζη τι πειραζει; Κτηνιατρος ειναι θα εχει ακουσει τα απειρα
Προσωπικα της τα εκοψα τωρα που ειναι 2 μηνων
(γιατρος-να της κοψουμε τα νυχια;
εγω-δε ξερω, πρεπει;
γιατρος-κουρτινες,καναπεδες εχεις ακομα ειπαμε;

)νομιζα οτι δεν θα μπορει να σκαρφαλωνει στο κρεβατι αλλα εκανα λαθος, δεν τα κοβουν τοοοοοοοσο πολυ τα νυχακια τους!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..........περιμενουμε με ανυπομονησια και κανενα βιντεακι...

.και νεες φωτο,εννοειται....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι και οχι μονο της Χιονατης αλλα και δικες σου!(πλακιτσα)πωπω...........φανταστικο ειναι!!!!!!!!! πανεμορφο!!!!!!!!! και τοσο απιστευτα γλυκουλι......................περιμενουμε με ανυπομονησια και κανενα βιντεακι...
.και νεες φωτο,εννοειται....

Εμπλεξες με μας τις γυναικες σ'αυτο το φορουμ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool