Shakespeare
Δραστήριο μέλος
E, δώσε μας ένα hint, πώς θα σε γνωρίσουμε;
Θα φοραω μια κοκκινη γλαδιολα!

εχω φωτογραφιες στο www.myspace.com/yorgosx μην πετυχετε κανεναν αλλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
και είμαστε και συμπατριώτες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό εδώ μέσα (συνήθως είμαι μια στρίγγλα σοπράνα), αλλά έχεις πολύ ωραία φωνήκαι είμαστε και συμπατριώτες!
ευχαριστω πολυ και τιμη μου αφου ασχολεισαι!
Larisa, ε? Ωραια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ωστόσο δεν βρήκα κανένα καταλληλότερο...ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Μου σφύριξε μια γνωστή μου ότι της περισσεύουν 4 εισιτήρια για τη Μαντόνα... (και δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τα βγάζει στο e-bay να εξασφαλίσει την υπόλοιπη χρονιά της...
)Ενδιαφέρεται κανείς να ρωτήσω τιμές; Έχω την εντύπωση ότι είχε βγάλει των 120 Ευρώ (με μια επιφύλαξη)
Υπάρχει πιθανότητα να πρόλαβε να τα δώσει, αλλά εάν ενδιαφέρει κάποιον, να τη βρω και να ρωτήσω αν ισχύει.
Raisa
Περιβόητο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω καταφέρει να το αγοράσω ακόμα γιατί δεν έχω χώρο και είναι και πανάκριβο.
AEG T59840, το μόνο ενεργειακής κλάσης Α, γιατί είμαστε και οικολόγατες!
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΕΔΩ σου ετοίμασα όλα τα Στεγνωτήρια... έχει λεπτομέρειες, παρατηρήσεις και κάνει και συγκρίσεις εταιριών. Πιστεύω να βοηθήσει, εμένα με βοήθησε όταν αγόραζα τα κουζινικά μου.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa,
ΕΔΩ σου ετοίμασα όλα τα Στεγνωτήρια... έχει λεπτομέρειες, παρατηρήσεις και κάνει και συγκρίσεις εταιριών. Πιστεύω να βοηθήσει, εμένα με βοήθησε όταν αγόραζα τα κουζινικά μου.![]()
(το ξέρω ότι το ξέρεις αλλά πρέπει να το πω....)

julia είσαι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπερα.δουλευω σε εταιρεια που ασχολουμαστε με υπολογιστες.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου πω καποιες τιμουλες και οτι χρειαστεις.Μόνο εγώ έχω προβλήματα βλέπω.....
Λέω να πάρω laptop.... ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Τι να προτιμήσω κλπ κλπ?? Απο τιμή λέω κάτω απο 800?......
συνεργαζομαστε και με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
καλησπερα.δουλευω σε εταιρεια που ασχολουμαστε με υπολογιστες.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου πω καποιες τιμουλες και οτι χρειαστεις.συνεργαζομαστε και με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.
Ευχαριστώ πολύ, πείρα laptop πλέον.
Αν χρειαστώ όμως τίποτα άλλο αργότερα ή τίποτα σχετικό θα σε έχω υπόψιν!
@Raisa... το ξέρω....

ρώτα και τα παιδιά μου!!!
ΚΡΙΜΑ που δεν θα τα πούμε απο κοντά....

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ερώτηση για της Θεσσαλονικιές/ους.
Ψάχνω να βρώ φροντιστήρια με τμήματα Ελληνικών για αλλοδαπούς (για τον άντρα μου). Μέχρι τώρα ότι βρήκα αφορά ιδιαίτερα μαθήματα και φυσικά το τμήμα της Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου (για το οποίο πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγεί η πράσσινη κάρτα και το δε συμμαζεύεται).
Και σκεφτόμουν αφού μάλλον θα καταλήξουμε σε ιδιαίτερα μαθήματα αν υπάρχει κάποια από εδώ που ασχολείται και μπορεί να μας δώσει τα φώτα της.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο έχω πει για την Dell εδώ και καιρό!!!καλησπερα..... με την dell που αναφερθηκε ως καλη εταιρεια και οντως ειναι.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σας!
Μια ερώτηση ... μάλλον θα καταλήξουμε σε ιδιαίτερα μαθήματα αν υπάρχει κάποια από εδώ που ασχολείται και μπορεί να μας δώσει τα φώτα της.
Σωστή ιδέα! Χρειάζεστε ειδικό φιλόλογο. Θα ρωτήσω σ' έναν κύκλο που ξέρω ... Ποια είναι η μητρική?
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα.τωρα ειδα το θεμα και επισης τωρα ειμαι σε αυτη τη δουλεια.συγνωμη που δεν ειχα δει την απαντηση σου.Tο έχω πει για την Dell εδώ και καιρό!!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστή ιδέα! Χρειάζεστε ειδικό φιλόλογο. Θα ρωτήσω σ' έναν κύκλο που ξέρω ... Ποια είναι η μητρική?
Καλημέρα! Η μητρική είναι Ισπανικά
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κάνας ασφαλιστής/ρια στην ομάδα????
Θελω να ρωτήσω κάτι....

prince
Διάσημο μέλος

ευχαριστώ
ΥΓ ποτέ μα ποτέ μην αφήσετε άντρα να πάρει μέτρα για κουρτίνα... δεν έχω ιδέα από πού μέτρησε... φανταστήτε του είχα πει να αφήσει και 5 πόντους από κάτω.....
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχουν κάτι παραμανούλες-σχεδιάκια για τις κουρτίνες.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Σταυρούλα μου για την κουρτίνα δεν ξέρω..αν θες ρωτάω την μαμα παντογνώστρια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool