Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Μιας και είμαστε μια μικρή κοινότητα-που όλο μεγαλώνει- ,πιστεύω ότι χρειάζεται ένα θέμα, προκειμένου ο καθένας ανάλογα με το επάγγελμά του ή την ιδιότητά του ,να βοηθάει και να συμβουλεύει τους υπολοίπους.Να θέτονται ερωτήματα για πάσης φύσεως συναλλαγές,και όποιος νιώθει ειδικός να απαντάει.Εγώ για παράδειγμα θα μπορούσα να βοηθήσω σε θέματα φορολογίας και εργατικών ,απ΄όσο κατέχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλή ιδέα!
Εγώ θα μπορούσα να βοηθήσω σε γραφιστικά-web design θέματα, πχ για λογότυπα, κάρτες, φυλλάδια, τιμοκαταλόγους, κ γενικά πάσης φύσεως έντυπα καθώς και ιστοσελίδες αν θέλει πχ να κάνει κανείς κ έχει απορίες. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Εγώ ως δημοσιογράφος...μάλλον είμαι επί παντός. Αλλά σε θέματα χορτοφαγίας και περιβάλλοντος εξειδικευμένη.:cool:

Ωραία ιδέα. Κι εγώ θα μπορούσα, όπως και η Σοφία, να βοηθήσω σε θέματα φορολογικά-λογιστικά-εργατικά.

Μακάρι να είχαμε πιο πολλούς κτηνιάτρους και λοιπούς εξειδικευμένους με τις γάτες, γιατί όταν συμβαίνει κάτι με αυτές μπαίνουμε στο site πρώτα απ'όλα για να μάθουμε κάτι ή να στηριχτούμε και ηθικά και πρακτικά...
Χάθηκε και ο crestfallen , που ήταν φοβερό παιδί.Αν και στην περίπτωση των γιατρών γενικώς ,δεν μπορείς να βασιστείς στην εξ αποστάσεως διάγνωση.

Εγω ακομα δεν μπορω να βοηθησω σε τιποτα!:(
Ισως σε κανενα χρονο που θα εχω καποιες γνωσεις νηπιαγωγου, να μπορω.
Αααα, τωρα που το σκεφτομαι, επειδη ειμαι κορη μαναβη, και πηγαινω στο μαγαζι του μπαμπα καθε καλοκαιρι-και οχι μονο- να μπορω να σας βοηθησω περι φρουτων, λαχανικων και οτι αλλο εχει σχεση με αυτα.

εγω θα μπορουσα να σας βοηθησω στα θεματα καλλυντικων μακιγιαζ κομμωσεων κ γενικα οτι εχει σχεση με την γυναικα αντε κ καμια απορια σε θεματα χημειας καλλυντικων

Ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξει μια καινούργια κατηγορία στη γενική συζήτηση και εκεί να ανοίγονται τα διάφορα θέματα-απορίες. Γιατί αν ανοίξουμε ένα μόνο θέμα για όλα, μάλλον θα μπλέξουμε!

Γατάκια αδέσποτα, άρρωστα, αβοήθητα είναι πολλά στο δρόμο, και δεν μπορούμε να πληρώνουμε για όλα γιατρούς, αν με καταλαβαίνεις.
Eμένα μου λες?Φυσικά και είναι αδύνατο να τρέχουμε στους γιατρούς συνέχεια ,που στην περίπτωσή μου κιόλας δεν αμοίβεται η γιατρός.Δεν είναι μόνο θέμα χρήματος αλλά και χρόνου.

Ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξει μια καινούργια κατηγορία στη γενική συζήτηση και εκεί να ανοίγονται τα διάφορα θέματα-απορίες. Γιατί αν ανοίξουμε ένα μόνο θέμα για όλα, μάλλον θα μπλέξουμε!
Το σκέφτηκα και αυτό ,αλλά από την άλλη θα είναι πάρα πολλές οι κατηγορίες.Αν μπορούμε να κάνουμε κάποια ομαδοποίηση θα ήταν καλό.

Μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα με "εμπειρικες"ιατρικες συμβουλες, κατι σαν πρωτες βοηθειες για τα αδεσποτα.
Οσο για το να πηγαινουμε τα αδεσποτα στο γιατρο, ειναι μαλλον αδυνατο γιατι αν κρινω απο τις δικες μου γατες ειναι μεγαλο το κοστος. Δηλαδη, 10 γατες επι 20Ε η καθεμια για μια επισκεψη στον γιατρο, κανει 200Ε. Οσο για το χρονο, δεν το συζητω καν, γιατι αυτοκινητο δεν οδηγαω ακομα και πρεπει να ζηταω απο την μητερα μου να τις πηγαινει.
Αυτο που κανω οταν βρω ενα γατακι και το παρω στον κηπο μου σε ασημη κατασταση ειναι να εφαρμοζω καποιες συμβουλες που μου εχει δωσει γενικα ο κτηνιατρος.

Βρήκες γιατρό που δεν αμείβεται??? Μπράβο!!!
Ναι βέβαια και την έχω στα links,αν και σου πέφτει λίγο μακριά γιατί είναι στο Κερατσίνι.Μάλλον είναι την φιλοζωικής γι'αυτό δεν αμοίβεται,αλλά κατά τα άλλα είναι φοβερή γιατρός.

Και εγώ τι μπορώ να κάνω που είμαι μια πρώην μπαρ-γούμαν και νυν ταξιτζού στη Πάτρα……;;;;; :/: θα βρείτε και κάτι για έμενα να κάνω;;;!!!!! :(

otαν θα ρθουμε στην Πατρα θα μας πας βολτα με το taxi:)

"Και εγώ τι μπορώ να κάνω που είμαι μια πρώην μπαρ-γούμαν και νυν ταξιτζού στη Πάτρα……;;;;; "
Ανεξάρτητα με το τι ειδικότητα έχει ο καθένας όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι με την εμπειρία μας. Σαφέστατα δεν υποκαθιστάς τον ειδικό και δεν πρέπει, αλλά μπορείς να του δείξεις και μια άλλη οπτική σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει αντλώντας μέσα απο τις δικές σου ανάλογες εμπειρίες. Άρα όλοι είμαστε εν δυνάμει χρήσιμοι σε όλους.
Απο την άλλη εαν εξαιρέσεις τον τομέα των εμβολίων που δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο και σαφές άρθρο θεωρώ ότι τα αρχικά άρθρα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των πιθανών προβλημάτων υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γάτα. Γιατί κακά ψέματα, κανένας κτηνίατρος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και καλά κάνει να δίνει συμβουλές μέσω Ίντερνετ, πέρα απο τις γενικές που ήδη υπάρχουν. Και η ανταλλαγή αυτού του είδους εμπειριών που έχουν να κάνουν με προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γάτες μας σκοπό θα πρέπει να έχουν να μας βοηθήσουν να έχουμε και μια ακόμα άποψη όταν θα πάμε τα γατιά μας στο κτηνίατρο και όχι το να ακολουθήσουμε μια θεραπευτική αγωγή που συνέστησε ένας κτηνίατρος για το πρόβλημα υγείας μιας άλλης γάτας.
Εγώ πάντως ως γυναίκα, μάνα και συγκάτοικος γάτας είμαι στη διάθεση σας!:redface:

Θα συμφωνησω με την Νερινα και να πω και γω οτι υπηρξα νοσηλευτρια μανα και νοικοκυρα εξακολουθω να υπαρχω οποτε οτι μπορει να δωσει αυτο ειναι εν δυναμη ειναι προσφορο.:)

otαν θα ρθουμε στην Πατρα θα μας πας βολτα με το taxi:)
Και βεβαία θα σας πάω βόλτα εσάς και τα μικρούλικα σας οπότε μας επισκεφθείτε εδώ στην Πάτρα!:up:

Και εγώ τι μπορώ να κάνω που είμαι μια πρώην μπαρ-γούμαν και νυν ταξιτζού στη Πάτρα……;;;;; :/: θα βρείτε και κάτι για έμενα να κάνω;;;!!!!! :(

κανα καλο κοκτειλ καλε κυρια να εχουμε να πινουμε η ακομα καλυτερα καποιος να μου θυμισει πως φτιαχνετε το μοχιτο?

:up: :up: :up: :up: :up:

Και βεβαία θα σας πάω βόλτα εσάς και τα μικρούλικα σας οπότε μας επισκεφθείτε εδώ στην Πάτρα!:up:
Exω ερθει περυσι στην Πατρα και μου αρεσε πολυ. Ομορφη πολη.:) και ειναι μεσα στα σχεδια καποτε να ρθουμε και παλι ,Εχει κατι απο Θεσσαλονικη

Καλά με το μοχίτο έχω ζήσει το εξής δράμα. Πριν δύο χρόνια είχαμε πάει εκδρομή στην Πράγα με γκρουπ από συμφοιτητές της σχολής. Ένα βράδυ (δυστυχώς το τελευταίο) ανακαλύψαμε ένα υπέροχο κουβανέζικο μπαρ με υπέροχα κοκτέιλ. Παρατηρήσαμε ότι πολλοί έπιναν ένα περίεργο ποτό που δεν είχαμε ξαναδεί. Τελικά ήταν μοχίτο, το παραγγείλαμε και ήταν τέλειο. Δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς ήπιαμε εκείνο το βράδυ. Μετά από μερικούς μήνες που πήγα στην Ρόδο ένα βράδυ που είχαμε βγει βλέπω στον κατάλογο μοχίτο και κατενθουσιάζομαι. Μόλις μου το φέρνουν Η απογοήτευση.
1/Ήταν σε ποτήρι του ΟΥΙΣΚΙ
2/Δεν είχε δυόσμο αλλά κάτι διάσπαρτα φύλλα (2 ή 3 το πολύ) φύλλα βασιλικού
3/Αμφιβάλλω αν το είχαν κάνει με ρούμι και μαύρη ζάχαρη

Κοινώς ΔΕΝ ήταν μοχίτο! Έκτοτε όποτε το βλέπω σε κατάλογο το αγνοώ! Παραμένω στην απλή κλασσική μαργαρίτα όποτε θέλω κοκταίηλ. Όχι ότι δεν έχουν συμβεί κι εκεί έκτροπα αλλά τέλως πάντων!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back