Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εγώ θα μπορούσα να βοηθήσω σε γραφιστικά-web design θέματα, πχ για λογότυπα, κάρτες, φυλλάδια, τιμοκαταλόγους, κ γενικά πάσης φύσεως έντυπα καθώς και ιστοσελίδες αν θέλει πχ να κάνει κανείς κ έχει απορίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Εγώ ως δημοσιογράφος...μάλλον είμαι επί παντός. Αλλά σε θέματα χορτοφαγίας και περιβάλλοντος εξειδικευμένη.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χάθηκε και ο crestfallen , που ήταν φοβερό παιδί.Αν και στην περίπτωση των γιατρών γενικώς ,δεν μπορείς να βασιστείς στην εξ αποστάσεως διάγνωση.Μακάρι να είχαμε πιο πολλούς κτηνιάτρους και λοιπούς εξειδικευμένους με τις γάτες, γιατί όταν συμβαίνει κάτι με αυτές μπαίνουμε στο site πρώτα απ'όλα για να μάθουμε κάτι ή να στηριχτούμε και ηθικά και πρακτικά...
Ισως σε κανενα χρονο που θα εχω καποιες γνωσεις νηπιαγωγου, να μπορω.
Αααα, τωρα που το σκεφτομαι, επειδη ειμαι κορη μαναβη, και πηγαινω στο μαγαζι του μπαμπα καθε καλοκαιρι-και οχι μονο- να μπορω να σας βοηθησω περι φρουτων, λαχανικων και οτι αλλο εχει σχεση με αυτα.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Eμένα μου λες?Φυσικά και είναι αδύνατο να τρέχουμε στους γιατρούς συνέχεια ,που στην περίπτωσή μου κιόλας δεν αμοίβεται η γιατρός.Δεν είναι μόνο θέμα χρήματος αλλά και χρόνου.Γατάκια αδέσποτα, άρρωστα, αβοήθητα είναι πολλά στο δρόμο, και δεν μπορούμε να πληρώνουμε για όλα γιατρούς, αν με καταλαβαίνεις.
Το σκέφτηκα και αυτό ,αλλά από την άλλη θα είναι πάρα πολλές οι κατηγορίες.Αν μπορούμε να κάνουμε κάποια ομαδοποίηση θα ήταν καλό.Ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξει μια καινούργια κατηγορία στη γενική συζήτηση και εκεί να ανοίγονται τα διάφορα θέματα-απορίες. Γιατί αν ανοίξουμε ένα μόνο θέμα για όλα, μάλλον θα μπλέξουμε!
Οσο για το να πηγαινουμε τα αδεσποτα στο γιατρο, ειναι μαλλον αδυνατο γιατι αν κρινω απο τις δικες μου γατες ειναι μεγαλο το κοστος. Δηλαδη, 10 γατες επι 20Ε η καθεμια για μια επισκεψη στον γιατρο, κανει 200Ε. Οσο για το χρονο, δεν το συζητω καν, γιατι αυτοκινητο δεν οδηγαω ακομα και πρεπει να ζηταω απο την μητερα μου να τις πηγαινει.
Αυτο που κανω οταν βρω ενα γατακι και το παρω στον κηπο μου σε ασημη κατασταση ειναι να εφαρμοζω καποιες συμβουλες που μου εχει δωσει γενικα ο κτηνιατρος.
Ναι βέβαια και την έχω στα links,αν και σου πέφτει λίγο μακριά γιατί είναι στο Κερατσίνι.Μάλλον είναι την φιλοζωικής γι'αυτό δεν αμοίβεται,αλλά κατά τα άλλα είναι φοβερή γιατρός.Βρήκες γιατρό που δεν αμείβεται??? Μπράβο!!!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα βρείτε και κάτι για έμενα να κάνω;;;!!!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανεξάρτητα με το τι ειδικότητα έχει ο καθένας όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι με την εμπειρία μας. Σαφέστατα δεν υποκαθιστάς τον ειδικό και δεν πρέπει, αλλά μπορείς να του δείξεις και μια άλλη οπτική σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει αντλώντας μέσα απο τις δικές σου ανάλογες εμπειρίες. Άρα όλοι είμαστε εν δυνάμει χρήσιμοι σε όλους.
Απο την άλλη εαν εξαιρέσεις τον τομέα των εμβολίων που δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο και σαφές άρθρο θεωρώ ότι τα αρχικά άρθρα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των πιθανών προβλημάτων υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γάτα. Γιατί κακά ψέματα, κανένας κτηνίατρος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και καλά κάνει να δίνει συμβουλές μέσω Ίντερνετ, πέρα απο τις γενικές που ήδη υπάρχουν. Και η ανταλλαγή αυτού του είδους εμπειριών που έχουν να κάνουν με προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γάτες μας σκοπό θα πρέπει να έχουν να μας βοηθήσουν να έχουμε και μια ακόμα άποψη όταν θα πάμε τα γατιά μας στο κτηνίατρο και όχι το να ακολουθήσουμε μια θεραπευτική αγωγή που συνέστησε ένας κτηνίατρος για το πρόβλημα υγείας μιας άλλης γάτας.
Εγώ πάντως ως γυναίκα, μάνα και συγκάτοικος γάτας είμαι στη διάθεση σας!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και βεβαία θα σας πάω βόλτα εσάς και τα μικρούλικα σας οπότε μας επισκεφθείτε εδώ στην Πάτρα!otαν θα ρθουμε στην Πατρα θα μας πας βολτα με το taxi![]()
ladycat
Διάσημο μέλος
Και εγώ τι μπορώ να κάνω που είμαι μια πρώην μπαρ-γούμαν και νυν ταξιτζού στη Πάτρα……;;;;;θα βρείτε και κάτι για έμενα να κάνω;;;!!!!!
![]()
κανα καλο κοκτειλ καλε κυρια να εχουμε να πινουμε η ακομα καλυτερα καποιος να μου θυμισει πως φτιαχνετε το μοχιτο?

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Exω ερθει περυσι στην Πατρα και μου αρεσε πολυ. Ομορφη πολη.Και βεβαία θα σας πάω βόλτα εσάς και τα μικρούλικα σας οπότε μας επισκεφθείτε εδώ στην Πάτρα!![]()
και ειναι μεσα στα σχεδια καποτε να ρθουμε και παλι ,Εχει κατι απο ΘεσσαλονικηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
1/Ήταν σε ποτήρι του ΟΥΙΣΚΙ
2/Δεν είχε δυόσμο αλλά κάτι διάσπαρτα φύλλα (2 ή 3 το πολύ) φύλλα βασιλικού
3/Αμφιβάλλω αν το είχαν κάνει με ρούμι και μαύρη ζάχαρη
Κοινώς ΔΕΝ ήταν μοχίτο! Έκτοτε όποτε το βλέπω σε κατάλογο το αγνοώ! Παραμένω στην απλή κλασσική μαργαρίτα όποτε θέλω κοκταίηλ. Όχι ότι δεν έχουν συμβεί κι εκεί έκτροπα αλλά τέλως πάντων!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool