Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Για Ισμήνη: Την ερώτηση την είδα, το σχολείο δεν έχω δεί, αλλά θα το βρώ.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρειάζομαι άτομο που να ασχολείται με απομαγνητοφωνήσεις κειμένων στα ελληνικά. Ασχολείται κάποιος απο εσάς με αυτό ή ξέρετε κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά;:blink:
Κοίταξες μήπως υπάρχει λογισμικό που μετατρέπει τον ήχο σε κείμενο; Το αντίθετο υπάρχει μπορεί να υπάρχει και τέτοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο επαγγελματισμος σκοτωνει τον αυθορμητισμο.
Ετσι προτιμω να ζωγραφιζω για μενα και για πολυ καλους μου φιλους μονο.
Εαν μπω στη διαδικασια παραγγελιων κτλ θα αγχωθω και θα εχει κακα αποτελεσματα αυτο.
Δεν χρειάζεται να ζωγραφίζεις κατά παραγγελία… ζωγραφίζεις ότι θέλεις όποτε θέλεις και πουλάς σε όποιον τα θέλει.

Υπάρχει, αλλά θυμάσαι αυτό που έπαθες εσύ με το Systran (ή κάπως έτσι), έτσι είναι και αυτό. "Καλημέρα σας τι κάνετε " λέει η κασέτα "ναι και εμένα δεν μου αρέσει η καρέτα" γράφει αυτό.:confused:

Από κείμενο σε ήχο πάντως μετατρέπεται ακριβώς. Εχω ένα μικρό λογισμικό τον ΄΄Αίσωπο΄΄ ο οποίος λέει ακριβώς ότι γράφεις. Μόνο στο ύφος τα χαλάει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πει. Του έχω γράψει γλωσσοδέτες δεν δυσκολεύεται καθόλου.

Δεν χρειάζεται να ζωγραφίζεις κατά παραγγελία… ζωγραφίζεις ότι θέλεις όποτε θέλεις και πουλάς σε όποιον τα θέλει.
Αυτο κανω αλλα τα χαριζω!

Για Ισμήνη: Την ερώτηση την είδα, το σχολείο δεν έχω δεί, αλλά θα το βρώ.:redface:
Ειναι εξω απο την πολη παντως. (κατα τα αλλα δεν μπορω να σε προσανατολισω γιατι ειμαι ασχετη).
Αν το βρεις πες μου σε τι κατασταση ειναι!

Περα τωρα απο την πλακα και τις σκεψεις που μου περνουν απο το μυαλο, σε μενα λειτουργει το εξης: ο επαγγελματισμος σκοτωνει τον αυθορμητισμο.
Ετσι προτιμω να ζωγραφιζω για μενα και για πολυ καλους μου φιλους μονο.
Εαν μπω στη διαδικασια παραγγελιων κτλ θα αγχωθω και θα εχει κακα αποτελεσματα αυτο.

Διαφωνώ. Αφενός μεν όταν πληρώνεσαι γι'αυτό που κάνεις, το κάνεις με μεγαλύτερη όρεξη (τουλάχιστον εγώ, και δεν έχει να κάνει με το οτι θα πάρω χρήματα, αλλά με την αίσθηση που αποκομίζω απο το γεγονός αυτό, οτι δηλαδή για αυτό που κάνω, κάποιος δίνει τα χρήματα του, άρα δεν μπορεί να μην είναι καλό!) και αφετέρου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση οτι ξεπέρασες τις προσδοκίες του πελάτη σου. Τουλάχιστον εγώ προτιμώ να κάνω κάτι για δουλειά, παρά για μένα, σε αντίθεση με τους περισσότερους γραφίστες.

Διαφωνώ. Αφενός μεν όταν πληρώνεσαι γι'αυτό που κάνεις, το κάνεις με μεγαλύτερη όρεξη (τουλάχιστον εγώ, και δεν έχει να κάνει με το οτι θα πάρω χρήματα, αλλά με την αίσθηση που αποκομίζω απο το γεγονός αυτό, οτι δηλαδή για αυτό που κάνω, κάποιος δίνει τα χρήματα του, άρα δεν μπορεί να μην είναι καλό!) και αφετέρου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση οτι ξεπέρασες τις προσδοκίες του πελάτη σου.
Αυτό εξαρτάται από τον ψυχικό κόσμο του καθενός μάλλον. Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικά κίνητρα και να νοιώθει την αμοιβή διαφορετικά.

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο site για βιβλία ,γιατί ψάχνω (όχι για μένα) για ένα βιβλίο στα Αγγλικά το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα ,και θέλω να κάνω αγορά μέσω κάρτας.Όσο και αν έψαξα , δεν βρήκα κάτι ,παρά μόνο ως used και δεν μπόρεσα να προxωρήσω σε αγορά.Πρόκειται για τον συγγραφέα ANDRE MALRAUX (Γάλλο) και το βιβλίο MUSEUM WITHOUT WALLS.

Όπως ειπώθηκε πιο πάνω, το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πλέθρον και κοστίζει 20,00 ευρώ (τιμή Πρωτοπορίας). Σε περίπτωση που το θες στα αγγλικά, υπάρχει το site used.addall.com για βιβλία σπάνια, εξαντλημένα, κτλ. Έκανα μία αναζήτηση για το βιβλίο που ψάχνεις και το βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Παρεπιμπτόντως, είμαι βιβλιοθηκονόμος. Αν χρειαστείτε καμιά πληροφορία, εδώ είμαστε:P

Παρεπιμπτόντως, είμαι βιβλιοθηκονόμος. Αν χρειαστείτε καμιά πληροφορία, εδώ είμαστε:P
Να 'σαι καλά.

Διαφωνώ. Αφενός μεν όταν πληρώνεσαι γι'αυτό που κάνεις, το κάνεις με μεγαλύτερη όρεξη (τουλάχιστον εγώ, και δεν έχει να κάνει με το οτι θα πάρω χρήματα, αλλά με την αίσθηση που αποκομίζω απο το γεγονός αυτό, οτι δηλαδή για αυτό που κάνω, κάποιος δίνει τα χρήματα του, άρα δεν μπορεί να μην είναι καλό!) και αφετέρου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση οτι ξεπέρασες τις προσδοκίες του πελάτη σου. Τουλάχιστον εγώ προτιμώ να κάνω κάτι για δουλειά, παρά για μένα, σε αντίθεση με τους περισσότερους γραφίστες.
Εγω δε μιλαω για τη γραφιστικη.
Για τη ζωγραφικη μιλαω την οποια δε σπουδασα:).
Tη γραφιστικη προτιμω κι εγω να την κανω για να πληρωνομαι.
Εξαλλου εχει πολλα εξοδα.
Αν και παλι νιωθω πιο ελευθερη οταν φτιαχνω κατι χωρις να περιμενω αμοιβη.
Στην Ελλαδα ισχυει πολυ το "εγω πληρωνω και ετσι το θελω" (και συνηθως θελουν κατι πραγματα χαλια(και ολα τα φιλτρα του photoshop μαζι και ολες τις γραμματοσειρες....:down: ).

Στην Ελλαδα ισχυει πολυ το "εγω πληρωνω και ετσι το θελω" (και συνηθως θελουν κατι πραγματα χαλια(και ολα τα φιλτρα του photoshop μαζι και ολες τις γραμματοσειρες....:down: ).
Όταν επιμένει ο βλάχος και πεινάει ο ζωγράφος, φοράει κι ο Χριστός κόκκινα παπούτσια

Αυτό θέλει τρόπο για να το αντιμετωπίσεις ;) Εμένα πάντως μέχρι στιγμής στο 90% των περιπτώσεων με ακούνε και στο υπόλοιπο 10% απλά βρίσκουμε μια μέση λύση. ;)

Πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι (οτιδήποτε) και πληρώνεσαι γι' αυτό, αναγνωρίζεται ο κόπος σου. Είτε είναι ζωγραφική, είτε γραφιστική, είτε οτιδήποτε άλλο κάνεις για κάποιον άλλον..
Τουλάχιστον εγώ ετσι το βλέπω. Εκτός αν το κάνεις τελείως για χόμπι και δεν το βλέπει κανείς.. οπότε αναγνωρίζεις ο ίδιος την αξία σου..

Κάποια στιγμή ειπώθηκε ότι κάποιοι είναι από Χίο.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με κάποιες τοποθεσίες που ψάχνω?

ελα καλε κυρια οτι θελεις για χιο εδω

ελα καλε κυρια οτι θελεις για χιο εδω
Υπάρχει δήμος Καρδαμύλων?Αν ναι λογικά εκεί ανήκουν και τα Κάτω Καρδάμυλα.Σωστά?

Υπάρχει δήμος Καρδαμύλων?Αν ναι λογικά εκεί ανήκουν και τα Κάτω Καρδάμυλα.Σωστά?
λοιπον απο οσο θμαμαι υπαρχει αλλα νομιζω οτι υπαγονται στον δημο ομηρουπολεως το βραδυ θα ξερω σιγουρα να ρωτησω μια φιλη μου που μενει στα καρδαμυλα

Εγώ είμαι γραμματέας διεύθυνσης σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, οπότε μάλλον δεν θα σας φανώ χρήσιμη σε τίποτα, εκτός αν κάποια από εσάς έχει μεγαλοβιομηχανία που πάει κατά διαόλου ή εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία που πάει για φούντο και ψάχνετε χρηματοδότες:P ! Ελπίζω πως όχι....
Απ' την άλλη στον ελεύθερο χρόνο μου, φτιάχνω κοσμήματα, για 'μενα πιο πολύ και την αδελφή μου ή για δώρα στις φίλες μου. Αν και τώρα τελευταία, οι φίλοι/φίλες μου, μου κάνουν και παραγγελίες για δωράκια. Το κακό είναι, ότι όταν μου ζητάνε να φτιάξω κάτι μου κόβεται η έμπνευση, ενώ όταν φτιάχνω κάτι έτσι για να βρίσκεται μου βγαίνει μια χαρά....
Μάλλον δεν μου πάει να πουλάω:down:
Πάντως αν σας ενδιαφέρει μπορώ να βάλω κάποιες φωτογραφίες εδώ στο forum:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back