Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Ναι, ναι, να βάλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο.Κ. ! Μόλις πάω σπίτι θα βγάλω φωτογραφίες όσα κοσμήματα μου έχουν μείνει και θα τις βάλω να τις δείτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μαι κι εγω :) Παιδια; ειμαι Κλινικη Ψυχολογος ψυχοθεραπευτρια και συγκεκριμενα Ψυχαναλυτρια ενηλικων κυριως αλλα μπορω να αναλαβω και καποιους εφηβους. Γενικοτερα πανω στα ζωα και τουσ ανθρωπουςεχω οπως παρατηρησα θεραπευτικη δραση απο μονη μου ;) οπως εδειξε και το μελινακι που θεραπευτηκε το ποδαρακι του κι απεκτησε πολυ καλο χαρακτηρα . Γενικα οτι γατι εχει περασει απ τα χερια μου εχει μεγαλωσει και γινει πολυ καλοαναθρεμενο με τροπους διακριτικο και πολυ χαδιαρικο. Προσφατα αρχισα μετα απο επιμονη φιλων να συμβουλευω καποιους ιδιοκτητες ζωων που ειχαν κακη συμπεριφορα η που χασαν το ζωακι τους και πενθουν, οποτε μη γελασετε μπορει να καταληξω γατοψυχολογος:P αν οχι κινησιοθεραπευτρια γατιων.
Πλακα κανω λατρευω το επαγγελμα μου κι αν μπορω να βοηθησω καπου μη διστασετε. Οσο για αλλες ικανοτητες ειμαι καλη στη διακοσμηση ιστοσελιδων και περιβαλοντος ( ολα τα κανω ηρεμιστικα κι ομορφα δεν ξερω πως) ειμαι πολυ οργανωτικος τυπος και μ αρεσουν οι συνεργασιες που ο καθενας μπορει να βγαλει τον καλυτερο εαυτο του και να αποδωσει.:)

Για Ασπασία. Εγώ που δεν είμαι εταιρεία και δεν είμαι εισηγμενη στο χρηματιστήριο, αλλά ανάγκη απο χρηματοδότες έχω (όχι μεγάλες ανάγκες, ένα μονόπετρο απο τον Καίσαρη και ένα εξοχικό θέλω) πιάνομαι;:rolleyes:

Για Ασπασία. Εγώ που δεν είμαι εταιρεία και δεν είμαι εισηγμενη στο χρηματιστήριο, αλλά ανάγκη απο χρηματοδότες έχω (όχι μεγάλες ανάγκες, ένα μονόπετρο απο τον Καίσαρη και ένα εξοχικό θέλω) πιάνομαι;:rolleyes:

Άστα να πάνε! Κι εγώ έχω ανάγκη από χρηματοδότη, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα! Μάλλον λάθος άντρα παντρεύτηκα (συγνώμη Κωστάκη μου:redface: ). Έπρεπε να βρω κάτι σε Βαρδινογιάννη, Αγγελόπουλο ή Νιάρχο. Έτσι όχι απλώς θα έπαιρνα το φορεματάκι των 2.000 και κάτι ευρώ αλλά ολόκληρο το κατάστημα LUISA και δεν θα μου έφταναν κι όλας. Όσο για το μονόπετρο από τον Καίσαρη, στην καρδιά μου κάθεται! Και πονάει.....:( :( :( Εξοχικό πάλι έχω. Όχι βεβαια τίποτα τρανταχτό αλλά μια χαρά είναι το σπιτάκι μου στην Κεφαλονιά. Ας είναι καλά ο μπαμπάκας μου που μου το άφησε;)

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια εταιρεία που θα αναζητά χρηματοδότες για άπορες κορασίδες? :lol:

aspasiapef υπάρχει καμμιά επιδότηση για επιχειρήσεις για αγορα Η/Υ και περιφερειακών?

Να μαι κι εγω :) Παιδια; ειμαι Κλινικη Ψυχολογος ψυχοθεραπευτρια και συγκεκριμενα Ψυχαναλυτρια ενηλικων κυριως αλλα μπορω να αναλαβω και καποιους εφηβους. Γενικοτερα πανω στα ζωα και τουσ ανθρωπουςεχω οπως παρατηρησα θεραπευτικη δραση απο μονη μου ;) οπως εδειξε και το μελινακι που θεραπευτηκε το ποδαρακι του κι απεκτησε πολυ καλο χαρακτηρα . Γενικα οτι γατι εχει περασει απ τα χερια μου εχει μεγαλωσει και γινει πολυ καλοαναθρεμενο με τροπους διακριτικο και πολυ χαδιαρικο. Προσφατα αρχισα μετα απο επιμονη φιλων να συμβουλευω καποιους ιδιοκτητες ζωων που ειχαν κακη συμπεριφορα η που χασαν το ζωακι τους και πενθουν, οποτε μη γελασετε μπορει να καταληξω γατοψυχολογος:P αν οχι κινησιοθεραπευτρια γατιων.
Πλακα κανω λατρευω το επαγγελμα μου κι αν μπορω να βοηθησω καπου μη διστασετε. Οσο για αλλες ικανοτητες ειμαι καλη στη διακοσμηση ιστοσελιδων και περιβαλοντος ( ολα τα κανω ηρεμιστικα κι ομορφα δεν ξερω πως) ειμαι πολυ οργανωτικος τυπος και μ αρεσουν οι συνεργασιες που ο καθενας μπορει να βγαλει τον καλυτερο εαυτο του και να αποδωσει.:)

Μην το κοροϊδεύεις καθόλου! Ο άνδρας μου ο οποίος δε χάνει εκπομπή με ζωα, από Animal Planet & National Geographic μέχρι Αστυνομία των Ζώων και εκπομπές σε ξένα κανάλια στη NOVA, παρακολουθεί μια εκπομπή σε γερμανικό κανάλι νομίζω το RTL, με μια ψυχολόγο/ψυχοθεραπεύτρια σκύλων, η οποία προσπαθεί να λύσει προβλήματα συμπεριφοράς σκύλων. Όταν μου το είχε πει είχα ρίξει τρελλό γέλιο, αλλά αργότερα το έβλεπα μαζί του. Μου το μετέφραζε εννοείται γιατί από γερμανικά δε σκαμπάζω γρι!:)
Λοιπόν έκανε τρομερή δουλειά! Υπήρχαν σκυλιά με φοβίες, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα που δεν μπορούσε να περάσει απ'όπου είχε σκαλιά ή γέφυρες που τα είχε θεραπεύσει και ένα άλλο που δάγκωνε ανεξαιρέτως όποιον έμπαινε στο ίδιο δωμάτιο με αυτό πέραν της αφεντικίνας του. Ακόμα και τα παιδιά της! Εκεί δε χώραγε θεραπεία. Ήταν τόσο νευρική η ιδιοκτίτρια που είχε μεταδόσει τα νεύρα της στο σκυλάκι και η ψυχοθεραπεύτρια είπε να του κάνουν ευθανασία, αν και όπως είπε έπρεπε να κάνουν και στην ιδιοκτήτρια που το είχε κάνει έτσι! Σωστήηη!
Ξανασκέψου το! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο Ελλάδα απ' όσο ξέρω. Που ξέρεις, μπορεί και να κάνεις δική σου τηλεοπτική εκπομπή:up: :lol: :P

aspasiapef υπάρχει καμμιά επιδότηση για επιχειρήσεις για αγορα Η/Υ και περιφερειακών?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Δεν ασχολούμεστε με τέτοια θέματα όπως οι επιδοτήσεις. Αλλά μπορώ θα μπορούσα να ψάξω και να σου πω

Λες ε αχαχαχα παντως εγω κατεληξα στο εξης:
το προβλημα στο ζωο το δημιουργει ο ιδιοκτητης και το ιδιο προβλημα που εχει το ζωο το χουν και τα παιδια του αν εχει σε αλλη μορφη
πχ με μια γατα διαπιστωσα οτι ενω οταν την ειχα εγω πριν τη δωσω ηταν ναι μεν παιχνιδιαρα αλλα και πολυ τρυφερη οταν την πηρε ενα φιλικο ζευγαρι επειδη την χαιδευε φοβισμενα η γυναικα του ζευγαριου επειδη απο τη μια της εκανε ολα τα χατηρια μεχρι στο σημειο να την αφηνει να τη δαγκωνει χωρις ορια απο την αλλη απο μεσα της ενω τα εκανε της ερχονταν να τη σκοτωσει αλλα ειχε πολλες ενοχες η γατα εγινε ανασφαλης χωρις ορια και επιθετικη , τωρα πηγα τους εδωσα συμβουλες για το πως να την κρατανε και να της φερονται ακομα και το ονομα καρφιτσα που της εδωσαν ειναι ενδεικτικο επιθετικοτητας οποτε το πρωτο που χρειαζεται ειναι αλλαγη ονοματος για ν'αλλαξει η εικονα του ζωου μεσα τους και η συμπεριφορα τους προς αυτο εξω τους η λυση δεν ειναι η ευθανασια για μενα προσωπικα εκτος απο τα πιτ μπουλ πιστευω οτι ολα γιατρευονται στα ζωα.

Αλλα και οι ανθρωποι κυριως μαθαινουν πολλα μεσα απο αυτο τους βγαινει σε καλο γενικοτερα πχ. μαθαινουν να βαζουν ορια και σε αλλουσ τομεις χωρις ενοχες

Οσο για επιδοτησεις παιδια δινει το τριτο κοινοτικο προγραμμα για ΗΥ επικοινωνηστε με ΟΑΕΔ μεχρι και ιστοσελιδα επιδοτειται
Μην το κοροϊδεύεις καθόλου! Ο άνδρας μου ο οποίος δε χάνει εκπομπή με ζωα, από Animal Planet & National Geographic μέχρι Αστυνομία των Ζώων και εκπομπές σε ξένα κανάλια στη NOVA, παρακολουθεί μια εκπομπή σε γερμανικό κανάλι νομίζω το RTL, με μια ψυχολόγο/ψυχοθεραπεύτρια σκύλων, η οποία προσπαθεί να λύσει προβλήματα συμπεριφοράς σκύλων. Όταν μου το είχε πει είχα ρίξει τρελλό γέλιο, αλλά αργότερα το έβλεπα μαζί του. Μου το μετέφραζε εννοείται γιατί από γερμανικά δε σκαμπάζω γρι!:)
Λοιπόν έκανε τρομερή δουλειά! Υπήρχαν σκυλιά με φοβίες, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα που δεν μπορούσε να περάσει απ'όπου είχε σκαλιά ή γέφυρες που τα είχε θεραπεύσει και ένα άλλο που δάγκωνε ανεξαιρέτως όποιον έμπαινε στο ίδιο δωμάτιο με αυτό πέραν της αφεντικίνας του. Ακόμα και τα παιδιά της! Εκεί δε χώραγε θεραπεία. Ήταν τόσο νευρική η ιδιοκτίτρια που είχε μεταδόσει τα νεύρα της στο σκυλάκι και η ψυχοθεραπεύτρια είπε να του κάνουν ευθανασία, αν και όπως είπε έπρεπε να κάνουν και στην ιδιοκτήτρια που το είχε κάνει έτσι! Σωστήηη!
Ξανασκέψου το! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο Ελλάδα απ' όσο ξέρω. Που ξέρεις, μπορεί και να κάνεις δική σου τηλεοπτική εκπομπή:up: :lol: :P

Σοφάκι υπάρχει ένα πρόγραμμα το ΜΕΤΕΧΩ (νομίζω έτσι λέγεται) για επιδοτήσεις για Η/Υ, προγράμματα και site ακόμα (όπως είπε και η yasmin). Κάπου το έχω στο σπίτι κατεβασμένο. θα κοιτάξω το απόγευμα κ θα στο στείλω.

Υπάρχει δήμος Καρδαμύλων?Αν ναι λογικά εκεί ανήκουν και τα Κάτω Καρδάμυλα.Σωστά?
Δ. Καρδαμύλων
Δήμαρχος:
Απερχόμενος Μαρινάκης Νικόλαος Εκλέγεται Μελιτζάνης Ευάγγελος
Διεύθυνση 82300 Καρδάμυλα
Τηλέφωνo 22720-22302, 22203, 22329, 28345
Fax 22720-22322
Νομαρχία Χίου

Στη βόρεια Χίο

Ακολουθώντας την παραλιακή οδό για να βγείτε από το λιμάνι, ο δρόμος περνάει από το Βροντάδο, περίφημο για το ρουκετοπόλεμο που γίνεται εδώ στην Ανάσταση, αλλά και για τα ανθοστόλιστα σπίτια του, κατοικίες εφοπλιστών, καθώς και τους παλιούς μύλους. Μετά το Βροντάδο, σταθείτε στη Δασκαλόπετρα, τον τόπο όπου σύμφωνα με την παράδοση δίδαξε ο Όμηρος. Ακολουθήστε κατόπιν το δρόμο προς το εσωτερικό του νησιού για να βγείτε στο Πιτυός, που θεωρείται πατρίδα του Ομήρου. Όμορφο βουνίσιο πετρόχτιστο χωριό, στην κορυφή του στέκουν τα ερείπια περίεργου βυζαντινού πολεμικού πύργου του 12ου αιώνα. Αφού χαρείτε τη θέα από τον πύργο, κάντε μια στάση στο καφενείο της πλατείας, και συνεχίστε βόρεια για τα Καρδάμυλα. Πρόκειται για ένα διπλό χωριό.
Στο εσωτερικό βρίσκονται τα Άνω Καρδάμυλα, με το ερειπωμένο μεσαιωνικό Κάστρο της Γριάς, σκαρφαλωμένο πάνω σε απόκρημνο βράχο, και μια παλιά οχυρωμένη πέτρινη συνοικία, τα Σπήλια. Το χωριό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ήπια πλαγιά, και από το ψηλότερο σημείο τους ανοίγεται πανοραμική θέα στο κάστρο, το γύρω κάμπο και τους βραχώδεις λόφους που τον περικλείουν, τις Οινούσες, τα γύρω νησάκια, και πιο πέρα τις ακτές της Τουρκίας. Το Μάρμαρο, ή Κάτω Καρδάμυλα είναι το πιο καινούργιο, παράλιο χωριό με ψαροταβέρνες. Από το Μάρμαρο, πάρτε το δρόμο που διασχίζει τη βόρεια ακτή του νησιού. Κατευθυνόμενοι βορειοδυτικά, περνάτε από τις ακρογιαλιές Ναγός και Γιόσωνας με προορισμό το χωριό Καμπιά. Έξω από το χωριό υπάρχει ένας πολύ πλούσιος υγροβιότοπος, σε καταπράσινη περιοχή, όπου μπορείτε να περπατήσετε και να παρατηρήσετε τα πουλιά. Η Χίος είναι σπουδαίο πέρασμα για τα αποδημητικά πουλιά της Μεσογείου, και είναι αξιοσημείωτο ότι οι κάτοικοι προστατεύουν ενεργά το νησί από τη λαθροθηρία.

Δ. Καρδαμύλων
Δήμαρχος Μελιτζάνης Ευάγγελος
Διεύθυνση 82300 Καρδάμυλα
Τηλέφωνo 22720-22302, 22203, 22329, 28345
Fax 22720-22322
Νομαρχία Χίου

Το οτι υπαρχει ο δημος ειναι σιγουρο. Τα κατω Καρδαμυλα αν ανηκουν σε αυτον ειναι το ερωτημα!:hmm:
Παρεπιπτοντως, πολυ ωραια τα Καρδαμυλα!(και εγω απο τη χιο ειμαι, αλλα δεν ξερω καλα τους δημους.:redface: Πριν λιγο μιλαγα με τον φιλο μου, που ειναι χιωτης και μενει μονιμα εκει, αλλα ξεχασα να τον ρωτησω γμτ!:/: )

:up: Θαναση, πολυ ωραιες οι πληροφοριες!!!:up:
Που τις βρηκες?

Τελικα ανηκει στο δημο Καρδαμυλων!Ε?

Σοφία δεν βρήκα αυτό που είχα σωσμένο αλλά αν μπείς στο www.metexo.gr θα βρεις τα πάντα.:)

Ναι, ναι, να βάλεις!

Ο.Κ. ! Μόλις πάω σπίτι θα βγάλω φωτογραφίες όσα κοσμήματα μου έχουν μείνει και θα τις βάλω να τις δείτε.

Soory! Δεν πρόλαβα να τα βγάλω φωτογραφίες. 'Εστρωνα χαλιά και τώρα είμαι πτώμα και πάω για ύπνο...:hello:

Thanasis46 πολύ καλό!Θα μου χρησιμεύσει, μιας και δεν θα την γλυτώσω φέτος,και αναγκαστικά θα κάνουμε διακοπές Χίο.Ελπίζω να αξίζει...

Thanasis46 πολύ καλό!Θα μου χρησιμεύσει, μιας και δεν θα την γλυτώσω φέτος,και αναγκαστικά θα κάνουμε διακοπές Χίο.Ελπίζω να αξίζει...

Γιατι αναγκαστικα?:confused: Ειναι πολυ ωραιο το νησι μας!:inlove: Εγω 22 Δεκεμβριου φευγω για διακοπες.......:whistle: :whistle: :whistle:

Γιατι αναγκαστικα?:confused:
Δεν έχω τίποτα με το νησί σου βρε,αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.Τόσες ώρες ταξίδι και νύχτα κιόλας?Μαμάκα,φοβάμαι.Τελικά με τον Δήμο δεν είναι τόσο εύκολο το θέμα ,γιατί έχει πολλά δημοτικά διαμερίσματα.Το καλό είναι ότι πήρα τηλέφωνο στο Δημαρχείο και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.Με κατατόπισαν κάπως.

Δεν έχω τίποτα με το νησί σου βρε,αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.Τόσες ώρες ταξίδι και νύχτα κιόλας?Μαμάκα,φοβάμαι.Τελικά με τον Δήμο δεν είναι τόσο εύκολο το θέμα ,γιατί έχει πολλά δημοτικά διαμερίσματα.Το καλό είναι ότι πήρα τηλέφωνο στο Δημαρχείο και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.Με κατατόπισαν κάπως.

Τα χριστουγεννα θα πατε?
Να πατε με το καραβι μυκονος, που ειναι ολοκαινουργιο, και κανει 6 ωρες. Απο τα αλλα μονο το Μυτιληνη και το Θεοφιλος θα σου προτεινα, που ειναι καλα και κανουν 10-12 ωρες!
Ειναι και ενα αλλο, ο Ταξιαρχης:lol: , που αν θες να φτασεις πρωτοχρονια, ξεκινα απο τα χριστουγεννα!!:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back