Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Το Σάββατο με το καλό , θα φύγουμε για Αράχοβα για Πάσχα.Μήπως είναι κανένας από εκεί , ή έχει να μας προτείνει μέρη για φαγητό,ποτό κλπ.?Για αξιοθέατα βρήκα κάποιες πληροφορίες αρκετά ενδιαφέρουσες, αλλά ιδίως για φαγητό δεν είναι να εμπιστεύεσαι πληροφορίες μέσω ιντερνετ.Καμιά πρόταση?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια τωρα το ειδα το θεμα :redface: Εγω ακομα δεν μπορω να σας βοηθησω, αλλα σπουδαζω ανακαινιση και αποκατασταση κτιριων στην Πατρα ( τελεια πολη)... Και με τις καταληψεις εχουμε μεινει πισω. Αν και μπορω να πω οτι εχω ενα ταλεντο στην διακοσμηση (απο μικρη το ειχα) και σκοπευω να το ακολουιθησω. Σκεφτομαι να παω στο εξωτερικο για σπουδες... Καμια βοηθεια στο θεμα? Σκεφτομαι για Αγγλια... :confused: Ζωγραφιζω κιολλας, αλλα προτιμω με μολυβι, εχω πουλησει δυο πορτρετα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτομαι να παω στο εξωτερικο για σπουδες... Καμια βοηθεια στο θεμα? Σκεφτομαι για Αγγλια... :confused:

Κι εγώ μόλις τώρα το είδα.
Lactoula, έκανα μπάτσελορ και μεταπτυχιακό στην Αγγλία, και μάλιστα κάθισα και λίγο παραπάνω κάνοντας διάφορες δουλειές. Όσον αφορά την ειδικότητά σου, ομολογουμένως δεν ξέρω και πολλά,:P αλλά αν έχεις απορίες για τη φοιτητική ζωή εκεί, στη διάθεσή σου.:)

Κατά τ' άλλα, εγώ είμαι μεταφράστρια και μεταφράζω από και προς τα αγγλικά (αυτή είναι και η κύρια ειδικότητά μου). Νομίζω πως υπάρχουν και άλλες δυο μεταφράστριες εδώ; Χμμ.. κορεσμένος ο κλάδος!:lol:

Ok ευχαριστώ! Αν και ακόμα ειναι νωρίς.... Εκεί συγκατοικούν 4-5 άτομα μαζί ε; Φάση θα έχει

και εγω σημερα ειδα το θεμα.δεν εχω ακομα πτυχιο αλλα οτι θελετε σχετικο με νομικα θεματα ευχαριστως να βοηθησω!

Νεφέλη Αθήνα σπουδάζεις;
Γιατί και εγώ είμαι στη Νομική Αθήνας στο 4 έτος.

μπραβο βρε κοριτσια κ αμα χρειαστω δικηγορο οταβ θα χωρισψω εσας θα προτιμισω να παρουμε κ διατροφες για τα γατια

Αχαχα βρε λαιντυ κατ αμεσως στο χωρισμο?? διατροφες για τα γατια ε?

εμ τι καλη μου να του τα φαω εγω κ τα παιδια μας παρα να του τα φαι καμια αλλη πιτσιρικα σε καμια δεκαρια χρονια

μπραβο βρε κοριτσια κ αμα χρειαστω δικηγορο οταβ θα χωρισψω εσας θα προτιμισω να παρουμε κ διατροφες για τα γατια

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με πεθανες!!!:lol: :lol:

Νεφέλη Αθήνα σπουδάζεις;
Γιατί και εγώ είμαι στη Νομική Αθήνας στο 4 έτος.

ναι αθηνα ειμαι επιπτυχιο!!!5 ετος, και μου μενουν 5 μαθηματα!αν δεν ειχαν γινει τοσες καταληψεις θα το ειχα παρει το πτυχιο.καλο κουραγιο:)

Σε καταλαβαίνω και εγώ με τις καταλήψεις έμεινα πίσω! Ελπίζω τουλάχιστον να τελειώσω του χρόνου! Καλό κουράγιο και σε εσένα!:)

Αντε κορίτσια!!!! Με το καλό!!!!!

περα απο την λογιστικη μου ιδιοτητα.. εχουμε και μια αλλη επιχειρηση..

Ειναι στην Κερκυρα, οπου νοικιαζουμε διαμερισματα..
Οι τιμες ειναι υπερβολικα καλες, μεσα στο δασος, και πολυ κοντα στη θαλασσα..Μολις 12χλμ απο τον κεντρο της πολης.

και το κυριοτερο, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τα ζωα..νομιζω αυτο ειναι πολυ σημαντικο τωρα που ερχετε το καλοκαιρι..

πολύ χάρηκα που βρήκα λογιστές στο site. έχω σπουδάσει διοίκηση επιχ και έχω και έδεια λογιστή. θέλω να ανοίξω δικό μου λογιστικό γραφείο και θα ήθελα να ξέρω τι χρειάζεται για να οργανωθεί ένα γραφείο. η εμπειρία που έχω στα λογιστικά είναι μικρή αλλά πιστεύω ότι έιναι μια δουλειά που τη μαθαίνεις στην πράξη και με το τρέξιμο που ρίχνεις από μόνος σου. θα ήθελα και τη γνώμη όσων γατογονιών ασχολούνται με το αντικείμενο

Αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης

Ξέρει κανείς από τους λογιστές ή άλλα σχετικά επαγγέλματα να μου πει πώς υπολογίζεται η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης χωρίς προειδοποίηση;
Δουλεύω στην εταιρεία 5 χρόνια κ είναι πιθανόν να λάβω το μαντάτο μέσα στο 15ήμερο, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη...

Ξέρει κανείς από τους λογιστές ή άλλα σχετικά επαγγέλματα να μου πει πώς υπολογίζεται η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης χωρίς προειδοποίηση;
Δουλεύω στην εταιρεία 5 χρόνια κ είναι πιθανόν να λάβω το μαντάτο μέσα στο 15ήμερο, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη...
Δεν είμαι 100% σίγουρη διοότι δεν πολυασχολουμαι με εργατικά, αλλά ανθυμάμαι καλά είναι στα 5 χρόνια 3 μικτοί μισθοί (χωρίς κρατήσεις). Δηλαδή αν παίρνεις 1000? μικτά δικαιούσαι σαν αποζημείωση 3000? καθαρά, στο χέρι. Εννοείται σε αυτά προστίθενται τα δεδουλευμένα + ποσοστό δώρου Χροστουγεννων + επίδομα αδείας + αποζημείωση μη ληφθείσας άδειας.

Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μου πει παρακαλώ. Έχω βρει διάφορα στο Ίντερνετ, όπου αναφέρεται ότι προστίθεται κ το 1/6 του μηνιαίου μισθού στον κάθε μήνα αποζημίωσης, ως ποσοστό δώρων κ.λπ. Αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς :hmm:

Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μου πει παρακαλώ. Έχω βρει διάφορα στο Ίντερνετ, όπου αναφέρεται ότι προστίθεται κ το 1/6 του μηνιαίου μισθού στον κάθε μήνα αποζημίωσης, ως ποσοστό δώρων κ.λπ. Αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς :hmm:
Αυτό με το 1/6 είναι αυτό που σου λέω εγώ ότι προσθέτεις Δώρο Χριστουγέννων+Δώρο Πάσχα κλπ κλπ. αντί να κάτσεις να προσθέσεις όλο αυτό υπολογίζεις στη αποζημείωση +1/6 και έχεις το ίδιο αποτέλεσμα .

Sorry, για το πρήξιμο, αλλά για να καταλάβω παίρνω 1000 ευρώ μικτά δεν έχω πάρει άδεια ή επίδομα αδείας, οπότε η αποζημίωση θα είναι 1000x3x1/6 + επίδομα αδείας κ την άδεια, 1500. Κ μετά δεν θα πάρω τίποτα άλλο για το δώρο Χριστουγέννων;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back