Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ακομα δεν μπορω να σας βοηθησω, αλλα σπουδαζω ανακαινιση και αποκατασταση κτιριων στην Πατρα ( τελεια πολη)... Και με τις καταληψεις εχουμε μεινει πισω. Αν και μπορω να πω οτι εχω ενα ταλεντο στην διακοσμηση (απο μικρη το ειχα) και σκοπευω να το ακολουιθησω. Σκεφτομαι να παω στο εξωτερικο για σπουδες... Καμια βοηθεια στο θεμα? Σκεφτομαι για Αγγλια...
Ζωγραφιζω κιολλας, αλλα προτιμω με μολυβι, εχω πουλησει δυο πορτρετα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σκεφτομαι να παω στο εξωτερικο για σπουδες... Καμια βοηθεια στο θεμα? Σκεφτομαι για Αγγλια...![]()
Κι εγώ μόλις τώρα το είδα.
Lactoula, έκανα μπάτσελορ και μεταπτυχιακό στην Αγγλία, και μάλιστα κάθισα και λίγο παραπάνω κάνοντας διάφορες δουλειές. Όσον αφορά την ειδικότητά σου, ομολογουμένως δεν ξέρω και πολλά,
αλλά αν έχεις απορίες για τη φοιτητική ζωή εκεί, στη διάθεσή σου.
Κατά τ' άλλα, εγώ είμαι μεταφράστρια και μεταφράζω από και προς τα αγγλικά (αυτή είναι και η κύρια ειδικότητά μου). Νομίζω πως υπάρχουν και άλλες δυο μεταφράστριες εδώ; Χμμ.. κορεσμένος ο κλάδος!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Γιατί και εγώ είμαι στη Νομική Αθήνας στο 4 έτος.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
μπραβο βρε κοριτσια κ αμα χρειαστω δικηγορο οταβ θα χωρισψω εσας θα προτιμισω να παρουμε κ διατροφες για τα γατια
με πεθανες!!!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεφέλη Αθήνα σπουδάζεις;
Γιατί και εγώ είμαι στη Νομική Αθήνας στο 4 έτος.
ναι αθηνα ειμαι επιπτυχιο!!!5 ετος, και μου μενουν 5 μαθηματα!αν δεν ειχαν γινει τοσες καταληψεις θα το ειχα παρει το πτυχιο.καλο κουραγιο

chrisidor
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Ειναι στην Κερκυρα, οπου νοικιαζουμε διαμερισματα..
Οι τιμες ειναι υπερβολικα καλες, μεσα στο δασος, και πολυ κοντα στη θαλασσα..Μολις 12χλμ απο τον κεντρο της πολης.
και το κυριοτερο, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τα ζωα..νομιζω αυτο ειναι πολυ σημαντικο τωρα που ερχετε το καλοκαιρι..
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρει κανείς από τους λογιστές ή άλλα σχετικά επαγγέλματα να μου πει πώς υπολογίζεται η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης χωρίς προειδοποίηση;
Δουλεύω στην εταιρεία 5 χρόνια κ είναι πιθανόν να λάβω το μαντάτο μέσα στο 15ήμερο, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι 100% σίγουρη διοότι δεν πολυασχολουμαι με εργατικά, αλλά ανθυμάμαι καλά είναι στα 5 χρόνια 3 μικτοί μισθοί (χωρίς κρατήσεις). Δηλαδή αν παίρνεις 1000? μικτά δικαιούσαι σαν αποζημείωση 3000? καθαρά, στο χέρι. Εννοείται σε αυτά προστίθενται τα δεδουλευμένα + ποσοστό δώρου Χροστουγεννων + επίδομα αδείας + αποζημείωση μη ληφθείσας άδειας.Ξέρει κανείς από τους λογιστές ή άλλα σχετικά επαγγέλματα να μου πει πώς υπολογίζεται η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης χωρίς προειδοποίηση;
Δουλεύω στην εταιρεία 5 χρόνια κ είναι πιθανόν να λάβω το μαντάτο μέσα στο 15ήμερο, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό με το 1/6 είναι αυτό που σου λέω εγώ ότι προσθέτεις Δώρο Χριστουγέννων+Δώρο Πάσχα κλπ κλπ. αντί να κάτσεις να προσθέσεις όλο αυτό υπολογίζεις στη αποζημείωση +1/6 και έχεις το ίδιο αποτέλεσμα .Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μου πει παρακαλώ. Έχω βρει διάφορα στο Ίντερνετ, όπου αναφέρεται ότι προστίθεται κ το 1/6 του μηνιαίου μισθού στον κάθε μήνα αποζημίωσης, ως ποσοστό δώρων κ.λπ. Αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς![]()
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool