Δεν θέλει το λουράκι/κολάρο

το σαμαρακι δεν το θελω για να την βγαζω βολτα στην κυπρο..σε διαμερισμα θα μενουμε..απλα επειδη θα ταξιδεψουμε με αεροπλανο, θα πρεπει να ελεγξουν την γατοφορο, γι αυτο θα πρεπει να την βγαλω για λιγο, και δεν ξερω πως θα αντιδρασει μεσα σε ολη την φασαρια..οποτε θα νιωθω πιο σιγουρη αν της φοραω σαμαρακι..

Αχ συγνώμη.. κατάλαβα λάθος.
Χμμ :hmm:αυτό που με προβληματίζει είναι πως θα αντιδράσει η γατούλα όντως μέσα σε όλη τη φασαρία. Όσο πιο απόμερα γίνεται αν μπορεί αν γίνει ο έλεγχος, πάρε την αγκαλιά και έχε την άκρη του οδηγού στερεωμένη γερά στον καρπό σου.
Κι αυτό γιατί όσο καλά εκπαιδευμένος κι αν είναι ένας γάτος να βολτάρει με σαμαράκι, ένα ψιλοπανικό θα τον πάθει μέσα στη φασαρία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω να ελπιζω οτι μονο τωρα που ειναι το πρωτο μας ταξιδι θα εχω τοσο αγχος..και μετα θα ειναι πιο απλη διαδικασια..μακαρι να τα παει καλα το κοριτσακι μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ να είσαι ήρεμη, μην της μεταδώσεις νευρικότητα. Να της μιλάς γλυκά, να την καθυσηχάζεις και όλα θα πάνε καλά.
Πότε ακριβώς ταξιδεύετε;

το μεθεπωμενο σαββατο 5/12 :cry::cry:

:hmm:Αν κατάλαβα καλά έρχεστε μόνιμα, ε;

όχι, για διακοπές θα πάμε τώρα...

Ωραία! Χριστουγεννα πισω στο πατρικό μαζί και η γατούλα! Όχι παίζουμε :up:

Πώς μπορώ να του βάλω περιλαίμιο ;;;;

Πώς μπορώ να βάλω περιλαίμιο (με κουδουνάκι) στον γάτο μου ; Είναι 9 μηνών. Δεν κάθεται ήσυχος και κάνει σαν τρελός όταν πάω να του το φορέσω. Μια φορά που το δοκίμασα, προσπαθούσε να το βγάλει με τα πίσω πόδια καθώς και δαγκώνοντας το με αποτέλεσμα να τραυματίσει τα ούλα του. :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πώς μπορώ να του βάλω περιλαίμιο ;;;;

Και εμας τα ιδια κανει...Θες οπωσδηποτε να εχει και κουδουνακι??? Σε ρωταω γιατι εχουν ειπωθει διαφορα, μεχρι που καποιοι λενε οτι το κουδουνακι μπορει να τρελανει τη γατα...Ομως μπορει να ειναι και για εσενα εκνευριστικο.
Αν θες παντως μπορεις να προσπαθησεις την ωρα που θα κοιμαται και θα ειναι ηρεμος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι απαραίτητα να έχει κουδουνάκι (γιατί έχω ακούσει πως είναι εκνευριστικό για την γάτα καθώς δεν μπορεί να πιάσει για παράδειγμα πουλιά, επειδή ακούν τον θόρυβο και φεύγουν ), αλλά τουλάχιστον να έχει περιλαίμιο για να μην τον ταϊζουν ξένοι. Στην φωτογραφία σου φαίνεται ο γάτος σου να φοράει περιλαίμιο, πώς κατάφερες να του το βάλεις ;;; Και γενικά όποιος φοράει στον γάτο του περιλαίμιο πώς του το έβαλε ;;; Εγώ μόνο που δοκιμάζω να του το βάλω θυμώνει και προσπαθεί να το βγάλει με τα πίσω πόδια (με αποτέλεσμα παραλίγο να πνιγεί). Το να του το βάλω όταν κοιμόταν και ήταν ήρεμος το δοκίμασα, αρχικά το δέχτηκε αλλά όταν το κατάλαβε άρχισε πάλι να κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου. Νομίζω πως ίσως έπρεπε να του το βάλω σε μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να το συνηθίσει και να το φοράει. (ίσως είναι και αυτός ένας λόγος)

Τελευταία επεξεργασία:
Μη μου λες τέτοια!!! Δηλαδή όταν ένα γατάκι έχει περιλαίμιο σημαίνει ότι είναι σύνθημα να μη το ταίζουν ξένοι?. Αν είναι έτσι εγώ δεν το ήξερα και ταίζω ένα. Έχουμε ανοίξει ποστ να τον υιοθετήσουν. Από που το άκουσες αυτό?

https://www.mypetz.gr/threads/Κερατσίνι-Αμφιάλη-Πέραμα-Δραπετσώνα-Νίκαια-Κορυδαλλός.228640/

Δεν ενοούσα πως είναι σύνθημα να για να μην το ταίζουν οι ξένοι αλλά απλά βλέποντας πως έχει περιλαίμιο θα καταλάβαιναν πως έχει κάποιον ιδιοκτήτη και ίσως αυτό να τους απέτρεπε να τον ταίσουν. Αυτό το λέω γιατί εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τον ταίζουν ξένοι τον δικό μου.

Και αν το γατάκι έχει χαθεί?

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η γάτα πρέπει να φοράει περιλαίμιο. Αν χαθεί θα μπορέσουν να βρουν τον ιδιοκτήτη της, εφόσον αναγράφεται το τηλέφωνο του ή άλλα στοιχεία πάνω στο περιλαίμιο.

Αν η γατα μενει αποκλειστικα εντος σπιτιου...και δεν το δεχεται με τιποτα...ε...καλυτερα να μην μπαινει.:)

Της μικρης το περιλαιμιο που βλεπεις ειναι για παρασιτα (αν και ειναι μονιμως μεσα στο σπιτι ο γιατρος μας ειπε οτι καλο ειναι να το φοραει γιατι μπορει να μεταφερουμε κατι εμεις απ'εξω) και δωσαμε μαχη μεχρι να το καταφερουμε να της το βαλουμε.

Δεν μένει αποκλειστικά στο σπίτι...:hmm:

Καλο θα ηταν να εχει ενα τετοιο λουρακι τοτε. Υπαρχουν και καποια αλλα λουρακια πολυ ομορφα που ειναι και αντιπαρασιτικα αλλα δεν γνωριζω απο που μπορεις να τα προμηθευτεις. Εμας ειναι ενα πολυ απλο - το αγορασαμε απο τον κτηνιατρο ειναι φτηνο και κραταει 4 μηνες.

Πρέπει να φοράει ένα τέτοιο λουράκι αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν το δέχεται ... Βέβαια για τα παράσιτα δεν έχει πρόβλημα γιατί του βάζουμε κάτι ειδικές αμπούλες.

Καλημέρα!
Είπα κι εγώ να δοκιμασω στον Καστράτο να του βάλω ένα κόκκινο κολάρο που είδα και μου άρεσε και έδειχνε ΚΟΥΚΛΟΣ όταν του το έβαλα... :redface:
Τι το ήθελα η δόλια? Έγινε ΧΑΜΟΣ :verymad:
Δεν το ήθελε με τίποτα όμως! Μιλάμε για πολλά ΝΕΥΡΑ!!!!! Είδα κι έπαθα λιγάκι να τον εξημερώσω γιατί τον πήρα κακήν κακώς αγριμάκι... :rant: Και η συμπεριφορά του μου θύμησε τον πρώτο του καιρό στο σπίτι!
Μέχρι που ξεχείλωσε το κολάρο και το έφερε ανάμεσα στο στόμα του και άρχισε να στραβοκαταπίνει! :cold: Εκεί τρόμαξα και του το έβγαλα αμέσως!!!
Εσείς τους φοράτε κολάρο? Έτσι έκαναν όταν τους το φορέσατε? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back