Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό

Βάλε φωτογραφίες να προωθήσουμε το σκυλάκι
Ναι,πειρα την μεχανη,αυριο να βγαλω,και το σκυλακι και το περιβαλον που ζει:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρεικα το καλοδιο και αυτες ειναι φωτογραφιες που εβγαλα σημερα το προη,αυριο με την μεχανη θα προσπαθεισω να βγαλω αλλες καλιτερες.Εδω ειναι και το σκυλακι και το μερος που ζει και το καλιμα που καποιος προσπαθεισε να το κανει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 30102009175.jpg
    30102009175.jpg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 30102009177.jpg
    30102009177.jpg
    236,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 30102009178.jpg
    30102009178.jpg
    548,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 30102009179.jpg
    30102009179.jpg
    234,4 KB · Εμφανίσεις: 52
Καλά.. το σκυλί είναι ράτσα...δεν το πιστεύω....:down:

Και είναι κούκλα.. φτιάξε αγγελία και βάλτην στο www.ourdogs.gr
πρέπει να είναι μαύρος λύκος.

Καλά.. το σκυλί είναι ράτσα...δεν το πιστεύω....:down:

Και είναι κούκλα.. φτιάξε αγγελία και βάλτην στο www.ourdogs.gr
πρέπει να είναι μαύρος λύκος.[/quote
Ναι ειναι λυκοσκυλο ,πολυ μου θενετε για γερμανικο ποιμενικο,και ειναι μεγαλοσωμη.Αυριο θα προσπαθεισω να βγαλω καμια καλη φωτογραφια και θα βαλω της αγγελιες παντου.Και μαληστα καπου ηταν για φυλακα,γιατι απο την αρχη γαβγεισε σε ολους περαστικους,μετα το σταματισε,μαλον καταλαβε οτι δεν ειπαρχη κατι να φυλαει.Και στο κηπο αν θα την βαλη κανεις δεν θα κανει ζημια,υοτε βολτες θελει γιατι δεν περπαταει καλα,ομως και για φυλακα κανει γιατι περεσοτερες φωρες αρκει το γαβγιζμα,θα ειναι το πιο ευκολο και υσιχο κατηκιδιο για καποιον:)

Aν θες στην βάζω εγώ στο ourdog. Βγάλε αύριο ωραίες φώτο να την προωθήσουμε όπως σου έγραψα και στο πμ. Να κινηθούμε μόνο γρήγορα είναι κρίμα

Παρακαλω καποιος μπωρει να μου γραψει καλη αγγελια για να την βαλω στο ourdogs.gr,για την σκυλιτσα,να πουμε ολα τα καλα της,γιατι δισκολεβουμε με την γλωσα..:redface:.εδω με ξερουνε στο αλλο σαιτ ντρεπουμε να κανω λαθη:redface:

Aν θες στην βάζω εγώ στο ourdog. Βγάλε αύριο ωραίες φώτο να την προωθήσουμε όπως σου έγραψα και στο πμ. Να κινηθούμε μόνο γρήγορα είναι κρίμα
Αχ,ναι:) αν μπωρεις σε παρακαλω,γιατι δισκολεβουμε πολυ να γραφω:redface:

Mην ανησυχείς Sabi μου θα σου φτιάξω εγώ το κειμενάκι:)

Sabi, το τηλέφωνό σου να στείλεις στην Ράνια.:)

Ειναι κουκλα!!!! Πραγματικα στεναχωριεμαι που δε μπορω να σου πω οτι θα την παρω. Απορω πως την παρατησαν τα ανευθυνα γομαρια!

Sabi, το τηλέφωνό σου να στείλεις στην Ράνια.:)
πια ειναι η κ. Ρανια?συγνομη που δεν την ξερω:redface:

Καλέ εγώ είμαι η Ράνια:P. Τζούλια οκ μου το έχει στείλει σε πμ:)

Καλέ εγώ είμαι η Ράνια:P. Τζούλια οκ μου το έχει στείλει σε πμ:)
Ουπς!συγνομη,δεν το καταλαβα:redface:
Καλημερα σε ολους!Σημερα εβγαλα οραιες φωτογραφιες της σκυλιτσας μας,κουκλα ειναι παντος,την ταισα....κανει πολυ κριο,παλη καλα που δεν βρεχει

Συνημμένα

• PA310008.jpg
    PA310008.jpg
    290,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • PA310009.jpg
    PA310009.jpg
    338,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PA310011.jpg
    PA310011.jpg
    248,6 KB · Εμφανίσεις: 40
Πώς την ζητάει την αγάπη και την φροντίδα... μάτια που φωνάζουν.......:(

Πραγματικά εύχομαι να βρεί ένα ζεστό σπίτι και να κοιμάται στους καναπέδες....

Sabi σήμερα το απόγευμα θα καθίσω να την προωθήσω όπου μπορώ και θα ειδοποιήσω και την Κλειάννα μήπως μπορεί να βοηθήσει. Εσύ προσπάθησε να την έχεις κοντά και ζεστά. Μια λύση είναι να βρεις μια τεράστια κούτα και να βάλεις μέσα εφημερίδες. Στερέωσε την με πέτρες Βάλε και ένα νάιλον από πάνω. Μην βάλεις σπιτάκι θα το ξανακλέψουν. Από ότι μου είπαν όταν βλέπουν σπίτι το βουτάνε.
Να σου πω γράψε μου πληροφορίες. Είναι κορίτσι στειρωμένη και αν υπολογίζεις την ηλικία της.
Έχω ένα προαίσθημα ότι θα βρει σπίτι είναι πανέμορφη.

ΕΙναι καταμαυρη σαν πισα,μεγαλοσωμη,διλαδι σχεδων στο ιπσως του αρσενικου μου,πρειπει να ειναι 8 με 10 χρονων(μπορει και μικροτερη,απλα τα δοντια της φταρμενα και κητρινα)Αν θα λουστει θα εχει πολυ οραια γουνα.Στερομενη δεν ειναι,ειχε περιοδο πρην ενα μηνα περιπου,και αυτο με μπερδευει για την ηλικια της,τα αρσενικα δεν μπορεσαν να ζευγαροφουν μαζη της γιατι δεν την κραταγανε τα ποδια της οταν ανευενε το αρσενικο.Γενηκα περπαταει απλα δεν μπορει να παει μεγαλες αποστασεις,και η αρτριτιδα της δεν φενετε και πολυ.

χμ.... είσαι σίγουρη οτι δεν ζευγάρωσε?? Κρατάει μέρες η περίοδος..και δεν ήσουν πάντα εκεί...:(

Είναι θέμα, αυτός που θα την πάρει να του βγεί με kinder έκπληξη....

Θα ήταν καλό να την δεί γιατρός... γιατί δεν ξέρω και αν αντέχει την στείρωση.

χμ.... είσαι σίγουρη οτι δεν ζευγάρωσε?? Κρατάει μέρες η περίοδος..και δεν ήσουν πάντα εκεί...:(

Είναι θέμα, αυτός που θα την πάρει να του βγεί με kinder έκπληξη....

Θα ήταν καλό να την δεί γιατρός... γιατί δεν ξέρω και αν αντέχει την στείρωση.
Εμενα με ξαθνιασε ο περιοδος της,(γιατι νομηζα ειναι μεγαλη πια για αυτα)ειχε διπλα της τοτε παντα ενα πανεμορφο λευκο λυκοσκυλο,τον εδιοχνα,αλλα αυτος ξανα γειρειζε,εχει περαση καιρος απο τοτε,επρεπε να φανουνε τα συμπτοματα της εγγιμοσηνης,αλλα αυτη οχι μονο δεν παχινε,καν,αλλα αδινατεισε,και ο περιοδος κρατισε πολες μερες,σηνιθος οταν σκυλα μενει εγγιως,ολα σταματανε.Εχω καπιες γνωσεις και πειρα για της εγγιμοσηνες,την επιασα καλα-καλα ,δεν μου φενετε εχει κατι μεσα της.Βεβεα δεν μπορο να ειμαι συγορη για αυτο.Θα προσπαθεισο να φερω τον γιατρο να την δει.Την στειροσει οντως μπορει να μην αντεξη,ειναι ταλιποριμενη ετσει και αλλιως

Πάντως μην σε ξεγελάνε η κατάσταση των δοντιών... αν δεν τρώει καλά ένα ζώο, και 2 χρονών μπορεί να μην έχει δόντια καν.

Η κορμοστασιά της, το στήσιμο, το τρίχωμα (που μοιάζει ήδη πλυμένο!):blink: και γενικά το όλο ζώο, εμένα εμφανισιακά μου κάνει νεαρό....

Πάντως μην σε ξεγελάνε η κατάσταση των δοντιών... αν δεν τρώει καλά ένα ζώο, και 2 χρονών μπορεί να μην έχει δόντια καν.

Η κορμοστασιά της, το στήσιμο, το τρίχωμα (που μοιάζει ήδη πλυμένο!):blink: και γενικά το όλο ζώο, εμένα εμφανισιακά μου κάνει νεαρό....
Μπορει,βεβεα,ομως εχει ασπρισει λυγο και η μουρη της.Καταλαυενω για τα δοντια αλλα δεν λειπουν,ομως κινοδοντες ειναι φταρμενα στο μισο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back